banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jun 2025, 21:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Jan 2013, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jan 2008, 12:33
BL Boy je napisao:
vjerovatno samo moras biti student tj.predociti uvjerenje

nisam student al imam dva u kuci:)

Vrh

PostPoslato: 17 Jan 2013, 00:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
ssaassaa je napisao:
ma mtel su najveci smecari sto jest jest,ali nazalost nama se u banjaluci najvise isplate zato sto svi imaju mtel pa nas mogu derati kako hoce

I to ce se vjerovatno uskoro promijeniti kad svako bude poceo gledati sta mu se vise isplati, tj. kad bude kriticna masa pocela mjenjati operatera pa ne bude tzv.dominantnog operatera koji samim tim ima i dominantni monopol. Treba jos samo da daju da se hej ili favorit broj moze uzeti iz bilo koje mreze tj. da sve pogodnosti koje imaju daju na pozive ka svim mrezama kao sto je to u Srbiji i Hrvatskoj slucaj ali ni tamo to operateri nisu ponudili odmah preko noci, treba jos neko vrijme da ova usluga uzme maha, bitno da konacno postoji opcija da promijenis operatera zadrzis broj.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 16:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Grrhhh zamalo me danas ne navukoše Eronetovci, njih trojica, još gora varijanta od dvojca Jehovinih svjedoka. Još potpisasmo ugovor, ja isto ko paralisana, ne daj Bože da su mi nešto drugo tražili (osim lične) ja bih onako munjena dala. :?
Dadoše mi neko govance od telefona, pretplata 9 KM i za uključenje 20 i nešto KM.
Rekoh na koliko mjeseci je obaveza, pa na 24 mjeseca, ma mrš!
Ne znam šta mi je bilo, vidim da je telefon smeće a mehanički dajem ličnu.
Kako mi se uslovi a ni sprava nisu svidjeli pobucali smo ugovor (već sam se bila sabrala).

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
u zadnji cas :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 16:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A bila sam kasnije pravo ljuta na sebe. Sad mi je žao što nisam iscijepan ugovor ponijela sa sobom, za svaki slučaj. :)

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 16:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

spojice njega oni i slati racune kakve su budale :lol:

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 16:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A vjerujem u sve, hoće na mene svakakve budale :D
Znam da su dijelili parne kartice besplatno, a priča im je počela sa - gospođice, gospođo, e vas smo izabrali, pitam za šta sam to ja izabrana, kaže jedan - poklanjamo telefon i drži kutiju u ruci, vidim kakav je i već kontam kako ga velikodušno poklanjam, strini, komšinici, kome god kad je već za dž.

Vrh

PostPoslato: 10 Apr 2013, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 18 Maj 2013, 16:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 06 Avg 2011, 21:10
Stize ''konkurencija''

http://www.blic.net/latn/?page=66&kat=1&vijest=375

Vrh

PostPoslato: 03 Jul 2013, 14:20 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2010, 22:40
Pozdrav drustvo. Treba mi broj na koji ce samo mene pozivati. E sad, moje pitanje je, ako neko zna, koja prepaid kartica ce mi najduze trajati bez dopunjavanja, a da ostane aktivna. tj. da je ne deaktiviraju. Cini mi se da na m:tel-u nakon sto je istekao period do kog je vazila dopuna, nakon mjesec, ili tako nesto, vise se ne mogu primati ni pozivi? Dakle, na kojoj mrezi se mogu najduze primati pozivi, nakon isteka dopune?

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 23:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

djesburaz je napisao:
Pozdrav drustvo. Treba mi broj na koji ce samo mene pozivati. E sad, moje pitanje je, ako neko zna, koja prepaid kartica ce mi najduze trajati bez dopunjavanja, a da ostane aktivna. tj. da je ne deaktiviraju. Cini mi se da na m:tel-u nakon sto je istekao period do kog je vazila dopuna, nakon mjesec, ili tako nesto, vise se ne mogu primati ni pozivi? Dakle, na kojoj mrezi se mogu najduze primati pozivi, nakon isteka dopune?

Mislim da BH Telecom ultra kartica najduže traje, ali provjeri opet. kakogod još ni jedan operater nema neku trajnu ili bar jednogodišnju validnost pre paid kartica što samo govori da još uvijek nismo dostigli dovoljno visok stepen konkurencije za tako nešto.

Vrh

PostPoslato: 06 Jul 2013, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Nova !hej Savršena tarifa nudi besplatne razgovore i SMS poruke

!hej Savršena tarifa zamijenit će postojeću !hej Full tarifu koja se nakon 10. jula neće moći koristiti, a korisnik može aktivirati i dodatne mjesečne bonus pakete

HT Eronet je obogatio svoju ponudu novom tarifom !hej Savršena koja nudi besplatne razgovore i SMS poruke prema svim mobilnim mrežama u BiH i megabajte mobilnog interneta.

Korisnici tarife !hej Savršena koji nadoplate račun bonom od 10 KM, dobivaju bonus od 60 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH, 150 besplatnih SMS poruka unutar BiH i 150 MB podatkovnog prometa unutar mreže, dok korisnici koji nadoplate račun bonom od 20 KM dobivaju bonus od 150 besplatnih minuta prema svim mobilnim mrežama u BiH, 300 besplatnih SMS poruka unutar BiH i 300 MB podatkovnog prometa unutar mreže.

Bonus se može ponovno aktivirati u slučaju isteka prethodno aktiviranog bonusa. Nakon isteka 30 dana, korisniku se usluge naplaćuju prema osnovnom cjeniku tarife, te može ponovno aktivirati bonus s bonom od 10 KM ili 20 KM.

Korisnik može aktivirati i dodatne mjesečne bonus pakete specifične za ovu tarifu.

Tarifa se aktivira slanjem SMS poruke TM AKT SAVRSENA na broj 063 7798.

!hej Savršena tarifa zamijenit će postojeću !hej Full tarifu koja se nakon 10.7. neće moći koristiti, dok će oni koji već imaju aktiviranu !hej Full tarifu tu tarifu i dalje moći koristiti.

Više informacija možete potražiti na www.hteronet.ba, svim prodajnim mjestima HT Eroneta i na broju telefona 063 3801.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 07:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ovo je extra

Za 20km dobijes...

150min,300sms,300mb....vise nego dobro!!!

Ja u mtelu za 40+pdv imama(pretplata)

200min,250sms,500mb...duplo skuplje :/

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 13:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

wizzy_bl je napisao:
Ovo je extra

Za 20km dobijes...

150min,300sms,300mb....vise nego dobro!!!

Ja u mtelu za 40+pdv imama(pretplata)

200min,250sms,500mb...duplo skuplje :/

Da ovo je trenutno najbolja ponuda. Ja na mtelu na mix 15 imam manje 60min i 100 poruka, neta nemam. Na to sve ide pdv pa je racun najmanje 17KM. Ali ovo je povoljnije i od njihove vlastite postpaid ponude 80 min 80sms +neogranicen net. Ispada da je povoljnije biti pre paid i koristiti ovakve akcije.

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 14:06 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
BL Boy je napisao:
Ispada da je povoljnije biti pre paid i koristiti ovakve akcije.

U zadnje vrijeme jeste. Evo mtel je isto ponudio akciju da za 3 KM (ukljucen PDV) imas bonus 60 minuta ali samo u mtel mrezi (sto meni i odgovara) koji traju 7 dana. Znaci za nesto vise od 12 KM imas na mjesecnom nivou bonus od 240 min bez poruka i neta. Ali pored toliko minuta poruke mi ni ne trebaju.

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 14:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

inspiron je napisao:
BL Boy je napisao:
Ispada da je povoljnije biti pre paid i koristiti ovakve akcije.

U zadnje vrijeme jeste. Evo mtel je isto ponudio akciju da za 3 KM (ukljucen PDV) imas bonus 60 minuta ali samo u mtel mrezi (sto meni i odgovara) koji traju 7 dana. Znaci za nesto vise od 12 KM imas na mjesecnom nivou bonus od 240 min bez poruka i neta. Ali pored toliko minuta poruke mi ni ne trebaju.

Dobro to ogranicenje na 7 dana je premalo i to je trenutno samo, ipak je ovdje na Eronetu rijec o novoj tarifi koja se aktivira dopunom i slanjem sms aktivacijske poruke.

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 07 Jul 2013, 14:32 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 05 Feb 2011, 19:39
Slazem se da je ovo na eronetu bolje zato sto nema ogranicenja na 7 dana i sto je tarifna opcija a ne trenutna akcija.
Htio sam naglasiti da je u zadnje vrijeme daleko isplativije biti prepaid nego postpaid korisnik bez obzira o kojem operateru je rijec.

Vrh

PostPoslato: 09 Jul 2013, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

HT Eronet nudi najpovoljniji roaming iz EU

Usluge roaminga iz mreža partnerskih mobilnih operatera HT Eroneta u 15 europskih zemalja povoljnije su i više od 50 posto, ovisno o operateru i destinaciji koja se poziva

HT Eronet svim svojim korisnicima mobilnih usluga, koji usluge plaćaju mjesečnim računima, nudi od sada najpovoljniji roaming i razgovore iz Europske unije.

Usluge roaminga iz mreža partnerskih mobilnih operatera HT Eroneta u 15 europskih zemalja povoljnije su i više od 50 posto, ovisno o operateru i destinaciji koja se poziva.

Pozivi prema Bosni i Hercegovini, pozivi prema brojevima iz zemalja u kojoj se korisnik nalazi, kao i pozivi prema ostalim zemljama sada po minuti iznose 1,67 KM, za razliku od dosadašnjih cijena koje su, ovisno o mobilnom operateru, bile od 2,50 KM do 4 KM po minuti.

Cijena SMS poruka također je znatno povoljnija prema svim mrežama, iznosi 0,27 KM, umjesto dosadašnjih 0,40 – 0,50 KM.

Cijene roaminga u Hrvatskoj su dodatno povoljnije. Pozivi prema BiH i Hrvatskoj iz T-Mobile mreže iznose 0,81 KM, u usporedbi s dosadašnjih 1,50 KM, a cijena SMS-a prema svim destinacijama je 0,19 KM, za razliku od ranije cijene od 0,43 KM.

Cijene su izražene bez PDV-a.

Više informacija o novim cijenama roaminga mogu se dobiti putem broja 063 3800, 063 3802, na svim prodajnim mjestima HT Eroneta ili na linku http://www.hteronet.ba/privatni-korisni ... bez-brige/

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2013, 13:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
http://www.hteronet.ba/privatni-korisni ... er-tarife/

i opet eronet..ovaj put mi je za oko zapala SUPER TARIFA 50

350min/350sms/2gb + neograniceno

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2013, 13:00 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 05 Avg 2013, 10:32
Poštovani forumaši,

Radim naučno –istraživački rad u sklopu doktorskog programa. Tema: Customer switching behaviour u telekom sektoru BiH .

Molim vas da izdvojite cca 7 minuta i da ispunite anketu na linku ispod. Mnogo ćete mi pomoći ako uspijem dobiti iskrene odgovore.

Molim Vas da anketu ne popunjavaju zaposleni kod bilo kojeg provajdera mobilne mreže u BiH.

UNAPRIJED HVALA!!!

http://edu.surveygizmo.com/s3/1321261/I ... luga-u-BiH

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4302 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]