banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 00:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 03 Avg 2004, 19:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2004, 18:52
Tomo_Sokota je napisao:
Ako je taj Davidovic tako pametan sto onda nece da gradi olimpijski bazen?Da se malo pogura FK Borac i drugi sportovi.Najvaznije je da se prave sarene zgrade.

E ako se neko borio za Borac onda je to bio on.Sjetite se koliko je samo para uprava dala kad je bila ona kriza u fk.
Davidovic nije idealan ali ako treba da biramo izmedju njega i Buce onda Dragoljub.
p.s. cujem sa ima 8 kandita znam da se i Peda Radic kandidovao moze li mi neko reci ostale kandidate.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 00:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
banjaluka_femme je napisao:
Covjek je posten i stvarno zeli najbolje za ovaj narod i grad.

'Ajde...

Licno nemam nista protiv Davidovica ali kao gradonacelnika da! Navedite samo jedan pametan potez.

Jesi li bio/bila kad u BL?

Vrh

Tema posta: eh
PostPoslato: 11 Avg 2004, 06:43 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 29 Jul 2004, 10:17
Ovaj banjaluka_femme se samo prijavio da bi pokazao kako je Buco "posten" a Davidovic nevalja.Daj majketi nemoj samo nama banjalucanima pricati ko je Buco Kragulj.

Vrh

Tema posta: Da vas pitam?
PostPoslato: 11 Avg 2004, 10:19 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Avg 2004, 10:08
Zasto neki od vas na ovoj diskusiji stalno govore u sarkasticnom smislu:"Zna se ko je Buco Kragulj u ovom gradu"

Ne razumijem sta vam to znaci. Sta vi to znate, a da mi ne znamo. Da li imate nekakve konnkretne dokaze protiv ovog gospodina, da je radio nesto lose?

Ja sam rodjena u Banja Luci prije 26 godina, ovdje zivim i radim. Nesto najljepse sto pamtim iz najgoreg perioda naseg zivota (rata) jeste upravo BIG radio. Izgleda da smo mi kratke pameti, dok tako brzo zaboravljamo koliko su neki ljudi pomogli da prezivim sav taj uzas. O gospodinu Kragulju mislim sve najljepse, jer ja nemam nikakvih dokaza da je on los covjek, ili da je nesto lose radio. Ne mogu dopustiti da na mene uticu neke glupe price rekla-kazala, koje nemaju nikakvog osnova. Znam sta ima u svom politickom programu i mislim da je to dobro za nas. Ako ne bude radio dobro, on se odmah obavezao da ce dati ostavku. Pa, gdje onda mozete naci vecu demokratiju?

Na kraju krajeva, u Banja Luci nam treba promjena. Davidovic je na neki nacin popularan samo zbog toga sto se puno "slika", pa se stice utisak da sev one zgrade, mostove, domove itd... on svojim rukama gradi, sto nema veze sa istinom. To grade firme uglavnmom iz Laktasa i njima odlazi sav profit iz Banja Luke. Davidovic tu nista ne moze, zato sto je podredjen sefu svoje partije... Treba nam neko ko ne zavisi od nekog drugog, a to je Kragulj koji moze sve njih zajedno kupiti...

P.S. Izvinjavam se sto sam ovako pisala, malo nabacano, ali sam u zubi. Cao

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 13:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Davidovic je iz Laktasa a to nije opstina Banja Luka.Onda je red da ode.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 15:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2001, 01:00
Zivim u Banja Luci vec 32 godine i mogu se nazvati banjalucankom,a s obzirom na vase gramaticke greske ne moze se reci da ste vi (ili vasi roditelji) iz Banja Luke.Toliko od mene.
Glas za Bucu! :P

ma ja, svi smo mi banjalucani, samo ima nas takvih i takvih.. ti izgleda spadas u onaj dio banjaluckih snobova i samozvanih intelektualaca.. maco, pa nismo u skoli, ovo je forum, druzenje i fazoni, opusti se malo :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 16:55 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Tomo_Sokota je napisao:
Davidovic je iz Laktasa a to nije opstina Banja Luka.Onda je red da ode.

Davidovic je koliko ja znam iz Celinca a to je opstina Banja Luka.
A to koliko je Kragulj poguban za ovaj grad govori to da su se oko njega okupile propale stranke (sds,pdp,srs) koje na sve moguce nacine pokusavaju da pobjede u BL i opeljese ovaj grad kao i sve ostale gradove u RS.
Sjetite se samo nedavnih izbora u Srbiji,SPO-NS,G17+,DSS,govorili su cista matematika a onda 4 mjesto na predsjednickim izborima.
Mislim da ako sad BANJALUKA pobjedi ovu kriminalnu mafiju,oni vise nikad nece nista znaciti na politickom nebu RS.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 17:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo ih, proradila i Bucina PR služba... :D

vivaluca je napisao:
Ako ne bude radio dobro, on se odmah obavezao da ce dati ostavku. Pa, gdje onda mozete naci vecu demokratiju?

Zar neko još uvijek vjeruje političarima PRIJE izbora? :wink:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Avg 2004, 21:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Zivim u Banja Luci vec 32 godine i mogu se nazvati banjalucankom,a s obzirom na vase gramaticke greske ne moze se reci da ste vi (ili vasi roditelji) iz Banja Luke.

banjalucankom -> Banjalucankom
,a s obzirom na vase gramaticke greske ne moze... -> , a s obzirom na vase gramaticke greske, ne moze...

Sorrysh, bilo je jace od mene ;)

REDandBLUE je napisao:
Davidovic je koliko ja znam iz Celinca a to je opstina Banja Luka.
Pogresno. Celinac je zasebna opstina, ali regionalno pripada Banja Luci.

Vrh

Tema posta: ...
PostPoslato: 12 Avg 2004, 01:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ma nek' je samo srbin...ostalo su sitnice!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2004, 11:04 
Pa i Buco je rođen u Sarajevu a ne u BL.

BIG radio je uradio veliki posao za vrijeme rata ali nisam spreman da zbog toga podržim čovjeka kojeg neće podržati ni većina ljudi koja je radila na tom radiju u ta zla vremena.

Ljudi koji su radili na Bigu su od tog medija napravili veliku instituciju po pitanju slušanosti, kvaliteta programa isl. Buco je kupio kajmak i svojim političkim vezama osiguravao da ga niko ne ometa.

Kada je taj radio napušten od strane najboljih ( Opa, Igor, Sašo, Caja itd.) big radio se priključio sivilu ostalih medija u BL.

Ako želite prave priče o karakteru buce pitajte ljude sa biga ko je i kakav je. Ako me bude volja jednom prilikom ću napisati par priča.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2004, 14:28 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Feb 2003, 21:51
Lokacija: od sredine lijevog coska u lijevom dzepu desno, cetvrti sto u drugom redu
"zdrava konkurencija"

kako gdje :-?

btw. ispade da Davidovic "vuce" korijene sa 5 strana, danas sam bas sa koleginicom razgovarala i cura se kune da je lik iz Srbca?? :roll:

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Avg 2004, 16:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
divna li se svita okupila oko onog licemjerea ( ne kupujte slovenacko ) kragulja.... sve ispijeni i potroseni kriminalci, koji sa svojim minornim partijama ne mogu preci prag za ulazak, ni u gradski ni u republicki parlament... umicevic, predrag nektar radic, ljilja labovic zvana galerija SAVREMENIH umjetnosti i njima slicni.

da ne spominjem sds, pdp... ne, ne... nikad vise. banjaluka moze i bolje. eto njemu njegovog big radija, pa neka na njemu drogi o poplavama u bangladesu, zemljotresima u iranu i sukobima u pojasu gaze....

Vrh

Tema posta: smijesno.
PostPoslato: 13 Avg 2004, 10:51 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Avg 2004, 10:08
Posmatram vas samo...

Brzo zaboravljate mnoge stvari iz proslosti...

Nema veze, ja svoj glas dajem za Kragulja, za razliku od drugih koji navodno "znaju" kakav je on preko ljudi koji vise ne rade na Big radiju, ja imam sasvim suprotne informacije.... da je sasvim OK. Mozda su o njemu pricali oni koji su dobili otkaz pa im je malo krivo ? Sta mislite o tome? Glas za Bucu, abarem je interesantniji za slusanje od Davidovica, koji je uzasno dosadan i cija zena ima projektni biro, sto vam dovoljno govori o tome sto se u BL grade nakaradne zgrade . . .

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Kandidatura Buce Kragulja je malo reci smijesna.
O sviti politickih partija koje ga guraju kao kandidata, malo je reci da nemaju sanse da prodju ovdje u ovom gradu, na ovoj regiji.
Koliko god ga nazivali patriotom i dobrociniocem, zna se o kakvoj se indiividui radi , covjeku koji je cijeli rat profitirao, radio stanicu mu je vojska cuvala sa svih strana….to vec svijet zna i ne treba mnogo o tome pricati….

Stanje u drzavi i na nivou republicke vlasti je ocit primjer kako vladaju nacionalisticke stranke, koje upravo kandiduju Kragulja. Niakko...

Opstinska vlast u BL funkcionise prilicno dobro ( s obzirom na tesko stanje na nivou republike), i svi oni koji iole prate aktivnosti ove ekipe gradske uprave mogu da osjete napredak u nasem gradu ( izgradnja, renoviranja,ulaganja, mnogo je projekata koje su od znacaja za ovaj grad), u odnosu na Cuka, Radica, Umicevica…
Otidjite u neke SDS opstine tipa Doboj, Teslic pa pogledajte kako se tamo napreduje i izgradjuje i ulaze!? ..hm..stagnacija cista..

Licno poznajem Davidovica, Gavranovica, i dosta te ekipe iz gradske uprave … rekla bih da se radi o jednostavnim i pristupacnim ljudima, koji imaju malo sire poglede u smislu izgradnje Banjaluke ka jednom modernom proevropskom gradu, sa sto boljim mogucnostima za njene gradjane.
Davidovic je osoba koja je ukljucena u mnogobrojne projekte , svaki dan imamo neka desavanja, a Gavranovic kao predsjednik Skupstine Grada poznaje lokalnu upravu i samoupravu izuzetno dobro.
I mislim da druge osobe koje nikad nisu ni osjetile sta znaci gradsko upravljanje, a koje iamju “bogatu" ratnu proslost u sklopu desnjackih stranaka nemaju sansi….

A najvaznije od tog svega je izaci na lokalne izbore!

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 11:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
Pobijedi li kojim slucajem Buco, tu nam je kraj price.........to ce biti najgora opcija......

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 13 Avg 2004, 13:11 
Bucina predizborna kampanja ide ovako:

Ode u posjetu udruženju penzionera i kaže im da će se potruditi da im se odmah vrati njihov dom. Zatim ode na psihijatrijsku kliniku i kaže im da se mora riješiti problem njihovog smještaja i da će o sve učiniti da oni dobiju adekvatan prostor kao što je penzionerski dom.

Čovjek od riječi.

Činjenica je do i ova sadašnja garnitura ima propusta :-? kao što je zapošljavanje jer niko u opštinsku garnituru nemože prismrditi ukoliko neistrese silnu lovu.
Buco će to da promjeni - povećaće cijene za dobijanje posla u gradskoj upravi.
Činjenica je da građevinske poslove dobijaju samo firme koje su pod kontrolom SNSD-a ali za ove 4 godine oni su se valjda naučili raditi pa jer sada treba da se njima oduzmu sviposlovi da bi se dodjelili SDS-u i PDP-u.

Sve u svemu nisu dobri niti jedni niti drugi ali je SNSD ipak manje zlo od SDS-a i PDP-a. Zasita se čudim da u BL ima ljudi koji će podržati koaliciju SDS i PDP.

Vrh

Tema posta: Re: Za Kragulja
PostPoslato: 13 Avg 2004, 15:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
[quote="Aleksandra"]Evo zasto cu glasati za Kragulja:

- zato sto ga niko ne moze kupiti, jer on sam moze kupiti cijelu RS
quote]

hmm ......nekad stvarno pomislim da keshovina raste na drvetu k'o jabuke.......kako li samo ljudi se obogate za kratko vrijeme.....a da rece ti da je 'super menadzer' e vjerovatno je to to.........

Vrh

Tema posta: Re: Za Kragulja
PostPoslato: 13 Avg 2004, 17:11 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Aleksandra je napisao:
Evo zasto cu glasati za Kragulja:

- zato sto ima najbolji radio u RS
- zato sto voli svoju zemlju
- zato sto ga niko ne moze kupiti, jer on sam moze kupiti cijelu RS
- zato sto je dokazano dobar menadzer
- zato sto niko nema nikakvih konkretnih dokaza da je radio nesto lose
- zato sto mi je interesantan
- zato sto mu je politika izazov u zivotu, a ne sansa da se obogati

I zato sto provjereno znam da je DOBAR COVJEK>

Eh, baš takav je bio i Tito, i svi smo mu vjerovali... :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 14 Avg 2004, 11:22 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Ma Banja Luka je uvijek bila urban grad.Vjerujem u svoje sugradjane!!!!!!!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 77 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]