Znam da adekvatan odgovor neću dobiti, ali moram da pitam zašto je Bik koji sedi banovan. Zašto?
Nije bio ništa manje pametan, manje zanimljiv ni više naporan od 30% forumaša. Koliko sam upratila ovo mu je treći nalog, ali sve dok se nije predstavio kao Zgembo niko mu ništa nije zamjerio.
Sljedeći je apokalipto, što se da vidjeti iz ponašanja moderatora prema njemu u prethodnih par dana:
apokalipto je napisao:
.
Hertzog je napisao:
Ne secam se da te iko ista pitao
apokalipto je napisao:
Nisam mislio na forumu.
Hertzog je napisao:
Onda svoj humor deli sa tim sto te pitaju
Da li treba neko nešto da ga pita, da mu pošalje memorandum sa zahtjevom za odgovor ili je svaka tema kojoj ima pristup poziv na odgovor, ako je već registrovan član foruma?
_зока je napisao:
Ja ozbiljno razmatram da za glupe postere i viceve počnem udarati upozorenja....Za Puju odmah sedam dana bana.
_зока je napisao:
Ti druže hodaš po tankoj ivici....Smanjite doživljaj i okačite nešto smiješno. Ponavljam, SMIJEŠNO!!!
Uz dužno poštovanje, ne mislim da si ti ili bilo koji moderator mjerodavan da ocjenjuješ da li je nešto manje ili više smiješno (osim ako nije morbidno, a i za to postoji tema). Njemu je smiješno, ostale možda ne dotiče i nije im smiješno, ali ako nikog ne vrijeđa čemu ovakav stav? U roku od 24 sata se okači 10 slika na tu temu, a meni je smiješna jedna od 30, pa šta?
Znam da je pravilo da se forumaš sa manje od 2000-3000 postova poklopi po ušima, ali ovo nisam mogla da oćutim.