banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:59

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 27 Mar 2013, 09:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
S tim da partizan nije zasluzio EL s obzirom na prikazano tokom cele sezone

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 11:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
uefa se trudi,ali još nije potpuno uspjela uništiti draž lige šampiona,mada najčešće zaspem...ali uleb je evroligu u košarci uništio potpuno sa ovim A licencama,sa jednom grupnom fazom,pa drugom grupnom fazom i milion utakmica nizašta :( :( ...godinama unazad ne gledam evroligu uopšte nakon što partizan ispadne,a najčešće ne pogledam ni rezultate ako nisam igrao tiket...

jedino što je ostalo koliko toliko zanimljivo je final four,jer su i onaj play off razvodnili do maximuma igrom na tri dobijene...

nema više sporta,samo pare...neka u igokei to shvate što prije,prestanu bacati milione u bunar i pokušaju napraviti neki skroman,samoodrživ klub u lokalnim okvirima...ovakvi ulebu nisu zanimljivi,a nama su preveliko opterećenje,jer su vrata sponzora zatvorena za sve druge klubove osim igokee...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kad se igra ovo u Laktašima?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 12:30 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Спасојевић: Одлука о Ф4 наредних дана

Лакташи - Предсједник кошаркашког клуба Игокеа Борис Спасојевић рекао је да ће одлука о отказивању фајнал-фора Јадранске лиге у Лакташима бити донесена наредних дана.

- Писмо тренера Драгана Бајића је сасвим очекивана реакција и ми у клубу га подржавамо у потпуности. Одлука о отказивању завршнице такмичења ће бити донесена у наредном периоду, али ми у клубу се слажемо да га свакако треба отказати - рекао је Спасојевић.

Тренер Игокее Драган Бајић у уторак је послао писмо управи клуба од које тражи да се откаже домаћинство, јер челници Јадранске лиге нису на вријеме обавијестили тај клуб како може да заигра у Евролиги.

Спасојевић је казао да не види разлог због ког су челници регионалне лиге промијенили правило да првак из регуларног дијела не игра у најелитнијем европском клупском такмичењу.

- Заиста ми није јасно зашто су на почетку сезоне обећали да ће првак регуларног дијела такмичења играти у Евролиги, а потом промијенили ту одлуку. То није коректно - закључио је Спасојевић.

Према одлуци Јадранске лиге у Евролигу наредне сезоне ће се пласирати финалисти фајнал-фора, док ће у квалификацијама играти екипа поражена у полуфиналу, која је била боље рангирана у регуларном дијелу такмичења.

У полуфиналу регионалног такмичења састаће се Игокеа и Партизан мт:с, односно Црвена звезда Телеком и Раднички из Крагујевца.

Завршни турнир ABA лиге требало би да се одржи од 25. до 27. априла у Лакташима.

Treba otkazati par dana prije turnira.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 13:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Надам се да ће савези Литваније, Турске, Србије и Русије истрајати у својој борби против Бартломеа и да ће се кошарка вратити на стари колосјек.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Ima i Dodik rogove :)

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Hertzog je napisao:
S tim da partizan nije zasluzio EL s obzirom na prikazano tokom cele sezone

S obzirom da je ovaj smiješni komentar na temi o smiješnoj ligi, tako sam ga i shvatio, kao zajebanciju. Ovo gore može da se izjavi tek poslije F4, u slučaju da Partizan ne uđe u finale, pa završi u EL preko nekih mutnih tokova.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma dajte ljudi, očigledno je da Zvezda i Partizan idu direktno u EL, Radnički kontam u kvalifikacije koje će se igrati u nekoj Valensiji, Kazanju, Berlinu i gdje su im šanse u promilima.
Igokea će izvistiti, i desiće se jedna od ove dve situacije:
Uvidjeće da nema ljeba za njih u EL i neće se truditi puno oko igrača, i dovešće samo neke da opstanu u ligi,
ili će se Mile zainatiti pa iduće sezone napraviti još jači tim, ne bili napravio još jedan ovakav rez i onda će ih EL pustiti.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:30 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Хоће ли Игокеа играти Еврокуп ако их не пусте у ЕЛ, а 99% да их неће пустити?

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 14:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

moguće. O tom niko i ne priča. Mada je dodo osjetio da bi uzeo i on para od EL :D

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 15:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Нова Варош je napisao:
Ma dajte ljudi, očigledno je da Zvezda i Partizan idu direktno u EL, Radnički kontam u kvalifikacije koje će se igrati u nekoj Valensiji, Kazanju, Berlinu i gdje su im šanse u promilima.

Koliko znam, ne mogu vise od dva kluba iz iste zemlje clanice ABA lige da igraju u Evroligi, a samim tim, u ovoj situaciji koju si opisao, treci tim iz Srbije nikako ne moze u kvalifikacije.

S druge strane, za ucesce u kvalifikacijama ne pitaju te za uslove, posto se igra na neutralnom terenu, a mnogi timovi koji su ih igrali nemaju odgovarajucu dvoranu. Na primjer, Banvit, Gravelin, Buducnost, Groningen, Donjeck, i jos neki.

Tako da ne vidim zasto Igokea ne bi mogla da odigra tu jednu utakmicu u kvalifikacijama negdje na neutralnom terenu. Ucesce u kvalifikacijama im nikako ne bi trebalo izmaci, sem ako oni ne odbiju da igraju. A ne bi trebali da odbiju, jer svi koji ucestvuju u kvalifikacijama direktno imaju ucesce u Evrokupu.

I Evrokup bi bio sasvim dobro rjesenje. Minimum sest solidnih evropskih utakmica, mozda i jos toliko, igranje u svojoj dvorani, sticanje reputacije u ULEB okvirima, i slicno.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Živi bili pa vidjeli.
Već ako ne može Radnički, dobiće Cedevita pozivnicu ili Olmpija/Cibona zbog imena, pogotovo ovi drugi.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:28 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Ispunjava li Budućnost uslove za B licencu? Ako ne, onda Olimpija sigurno ide u kvalifikacije.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ne ispunjava,nemaju dvoranu od 5000

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ali njima valjda fali samo par stotina mjesta, to bi mogli nagurati.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa fino čovjek reče, za kvalifikacije nije potrebno ispunjavati uslove.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 17:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Forty Two je napisao:
Ispunjava li Budućnost uslove za B licencu? Ako ne, onda Olimpija sigurno ide u kvalifikacije.

To je zanimljivo pitanje. Buducnost ne ispunjava uslove za B licencu, a vec je prethodnih godina, pa tako i prije dvije sezone, igrala te kvalifikacije. Ima jos klubova koji nemaju odgovarajucu dvoranu, pa su igrali u kvalifikacijama. Pogotovo zato sto se sad kvalifikacije igraju u jednom gradu, na neutralnom terenu.

Zato ne vidim zasto ne bi dozvolili Radnickom ili Igokei da odigraju te kvalifikacije, a iz njih imaju direktan prolaz u Evrokup, jer kvalifikacije realno ne mogu proci.

@ popokatepetl

Ma pise u pravilima da kao fol i ovi iz kvalifikacija moraju imati iste uslove kao i evroligasi, ali opet se nekom gleda kroz prste, a nekom ne.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 18:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jesu ovi uslovi novijeg datuma? Pošto je Budućnost nekad davno igrala El, koliko se sjećam. Mada me čudi da oni nemaju sve uslove.

Vrh

PostPoslato: 27 Mar 2013, 18:09 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 17 Avg 2010, 21:57
Ма лако би они(Будућност) навукли 5000, фали им неких 200 столица. То је ситница.

Али сад и ја кад сконтам, ЦЗВ и ПАР сигурно иду, без обзира на резултат јер од 4 тима на Ф4 само они испуњавају услове.

Како трећи клуб не може бити из исте земље, дакле Раднички не може ни директно ни у квалификације, па ће Игокеа у квалификације(ако не буде још неких изненађења) и вјероватно неко од ових других (Будућност, Цедевита, Цибона, Олимпија)...

Мени је једино жао што се неће реновирати дворана Борик, већ ће ово само мало покрпати за рукометно првенство, и ко зна кад ће се наћи пара за реконструкцију у будућности.

Било како било, од кошарке је направљена лакрдија.

Vrh

PostPoslato: 31 Mar 2013, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
http://www.novosti.rs/vesti/sport.295.h ... atnih-liga

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 167, 168, 169, 170, 171, 172, 173 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]