banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 15:40

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Da, baš u genima.
Sve je to do Đokovića, popularizovao je tenis na ovim prostorima u neviđenim razmjerama.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
samo da ne bude kao u njemackoj,kad on ode...

prica mi buraz,dok su steffi graf,boris becker i ostali rasturali,da tenis nije silazio sa ekrana,a da sada rijetko objave i ko je osvojio neki grand slam,a kamoli sta drugo.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Schlager je napisao:

prica mi buraz,dok su steffi graf,boris becker i ostali rasturali,da tenis nije silazio sa ekrana,a da sada rijetko objave i ko je osvojio neki grand slam,a kamoli sta drugo.

Pa naravno da će tako biti,to je i normalno

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:50 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Schlager je napisao:

i koja je poenta tvog pisanja???? nesto tu nije logicno ???? ko voli tenis iskreno uvijek ce ga gledati, a ko gleda kao vecina samo zbog Noleta oni ce gledati nesto drugo...mada, nakon Noleta stize novi Nole No II defin. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:51 
Veteran
Veteran

logicno i nazalost, nema Miami opena nama na Elti...pihhhh....inace ne znam dal nekog zanima al na ovom turniru ne igraju Federer i Nadal....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:59 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
dadotb je napisao:
Schlager je napisao:

i koja je poenta tvog pisanja???? nesto tu nije logicno ???? ko voli tenis iskreno uvijek ce ga gledati, a ko gleda kao vecina samo zbog Noleta oni ce gledati nesto drugo...mada, nakon Noleta stize novi Nole No II defin. :confused3:

nema moje pisanje poentu,osim da pretjerujemo kao i u svemu...takvim poslom se bavim da skoro nema dana da me neko ne nazove na telefon sa porukom,otprilike ...."majku vam jebem,djokovic i almagro vec istrcali na zagrijavanje u rimu,a tvog montera jos nema da popravi ovo!!!!!" :D :D ...pogotovo ovi sto drze kafice,zao mi sto nisam zapisivao sve bisere ovih godina.. 8) ....vjeruj mi,kao da su bez vazduha ostali,a ne bez slike...ne pretjerujem,ozbiljan sam.

ovaj nas dzoni,i "majmuni,popravite to" je apsolutni pocetnik,i zato mi je i simpatican :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Da li postoje kanali koji imaju Full HD rezoluciju na Elti?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 19:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
ovaj nas dzoni,i "majmuni,popravite to" je apsolutni pocetnik,i zato mi je i simpatican :lol: :lol:[/quote]

Opet dzonija spominjete ccc :)

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 19:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
@musakica

Elta-Kabel ima od HD kanala u ponudi:
Arena Sport 1 BIH HD
Arena Sport 2 HD
Arena Sport 3 HD
Arena Sport 4 HD
National Geographic HD
Elta TV HD
Das Erste/ARD HD
ZDF HD
Outdoor Channel HD

To da li će sadržaj biti u Full HD-u zavisi od programa koji se trenutno emituje. Mišljenja sam da ćeš na takav sadržaj naletiti kad se igra Liga Prvaka i Europa Liga na Arenama i na njemačkim kanalima.
Meni lično je dovoljan osnovni HD (1080p) nisam picajzlav. Imam HD Ready tako da će ti neko drugi morati reći ima li 1920×1080 Full HD rezolucije nekad.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Jun 2012, 11:37
Vidio sam Arene zapanjujuće dobro izgledaju.
I Outdor je imao neku emisiju o ribama. Prosto sam imao utisak da će da poplavi voda iz televizora koliko dobro izgleda. Buć buć . . .

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Dobro je to da su pojacali HD ponudu

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:23 
Veteran
Veteran

Schlager je napisao:
dadotb je napisao:
Schlager je napisao:

nema moje pisanje poentu,osim da pretjerujemo kao i u svemu...takvim poslom se bavim da skoro nema dana da me neko ne nazove na telefon sa porukom,otprilike ...."majku vam jebem,djokovic i almagro vec istrcali na zagrijavanje u rimu,a tvog montera jos nema da popravi ovo!!!!!" :D :D ...pogotovo ovi sto drze kafice,zao mi sto nisam zapisivao sve bisere ovih godina.. 8) ....vjeruj mi,kao da su bez vazduha ostali,a ne bez slike...ne pretjerujem,ozbiljan sam.

ovaj nas dzoni,i "majmuni,popravite to" je apsolutni pocetnik,i zato mi je i simpatican :lol: :lol:

a to za gazde kafica ti vjerujem...jbg...meni ne gine B92 preko kompa da gledam i patim se ali bolje ista.....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:24 
Veteran
Veteran

musakica je napisao:
Vidio sam Arene zapanjujuće dobro izgledaju.
I Outdor je imao neku emisiju o ribama. Prosto sam imao utisak da će da poplavi voda iz televizora koliko dobro izgleda. Buć buć . . .

fascinantna je slika na TV uredjaju od 120 cm....zaista, u pravu si, kao da ce riba da skoci u dnevnu sobu sa ekrana, hahahah....vrhunskoooooooo :o

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:27 
Veteran
Veteran

moze li neko na PP da mi odgovori ( jer to nije tema ), je li problem da mi zvuk sa TV-a ide na zvucnike 5+1, znaci direkt iz TV-a na zvucnike, jer na TV zvuk i nije bas previse dobar....hvala unaprijed.....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 22:11 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
CopyLeft je napisao:
Meni lično je dovoljan osnovni HD (1080p) nisam picajzlav. Imam HD Ready tako da će ti neko drugi morati reći ima li 1920×1080 Full HD rezolucije nekad.

Za početak 1080p je 1920x1080 (ili 1440x1080) progressive i ne vidim kako može nositi epitet osnovni. A da ćeš vidjeti 1080p u broadcastu - nećeš...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 22:20 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Ovaj topic mora ići na printanje i koričenje... Pravac u biblioteke i kioske...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

<Enter_name> je napisao:
CopyLeft je napisao:

Za početak 1080p je 1920x1080 (ili 1440x1080) progressive i ne vidim kako može nositi epitet osnovni. A da ćeš vidjeti 1080p u broadcastu - nećeš...

Hvala na pojašnjenju. Uglavnom npr na Areni Sport HD mi stoji 1080 25Hz a na npr RTS 1 576 25Hz kao i na svakom SD kanalu. Npr Das Erste/ARD HD zna emitovati i u 720 50Hz.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 07:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jul 2010, 13:09
Da pitam nesto?
Uzeo sam HD resiver nedavno, i evo rece neko juce novi kanal dosao, kako ga dodam, ili se sam doda :(

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Otiđi na skeniranje kanala idi na ručno skeniranje i ukucaj 514000 i on će ti naći sve kanale na toj frekvenciji uključujući i Outdoor Channel i potvrdi (dobićeš pitanje da li želiš da sačuvaš te kanale, ti potvrdi i kanal će se dodati zadnji na listi). One koje imaš na toj frekvenciji će ostati gdje jesu. Ako ti je to prekomplikovano ti onda ponovo pretraži sve kanale i rješio si problem.

Vrh

PostPoslato: 21 Mar 2013, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
mangia je napisao:
Ovaj topic mora ići na printanje i koričenje... Pravac u biblioteke i kioske...

:lol:
Ovdje ljudi i ne spavaju.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 373, 374, 375, 376, 377, 378, 379 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]