banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:45

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 19 Mar 2013, 22:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
U petak ce se valjda znati sve...
Iako mi u dvorani Borik tvrde da se to moze napraviti ja kako god okrenem ne moze...
Borik je davno bio zreo za rekonstrukciju...

Vrh

PostPoslato: 19 Mar 2013, 23:59 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2013, 08:16
Pitanje je samo koliko je moralno napucati 2500 je.enih stolica u BL koje će 360 dana u godini stajati prazne, a u isto vrijeme te pare se mogu usmjeriti za 100 puta korisnije i humanije stvari. Dobro, od DoDicka se drugo nije dalo ni očekivati.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Bolje da napuca borik nego ono dole u laktašima, koje će za nekih 10 godina se vjerovatno i rušiti.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 12:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Hahaha cirkusu nikad kraja,ABA apeluje Radnicki da ne pusti zadnje kolo utakmicu da ne izbjegavaju blizance,ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru,a sta bi dao da Zvezda ili Partizan ostanu bez Evrolige....
http://www.mondo.rs/s282967/Sport/Sport ... jedno.html

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 13:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Blizanci siluju.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 14:08 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Brigate BL je napisao:
U petak ce se valjda znati sve...
Iako mi u dvorani Borik tvrde da se to moze napraviti ja kako god okrenem ne moze...
Borik je davno bio zreo za rekonstrukciju...

Moze se nagurati na 4.500. Tu negdje. Vjerovatno ce im ovo resto progledati kroz prste.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
U jedan je počeo sastanak ovih iz ABA lige i Dodiklenda.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 17:12 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ma jebeš to, to je sastanak vezan za F4...A Lisac se već ogradio rekavši da ABA više nema ništa sa podjelom mjesta za EL, već da je sad do Igokee da u pregovorima sa EL izbori B licencu...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:09 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
pendula je napisao:
Hahaha cirkusu nikad kraja,ABA apeluje Radnicki da ne pusti zadnje kolo utakmicu da ne izbjegavaju blizance,ovo je stvarno prevrsilo svaku mjeru,a sta bi dao da Zvezda ili Partizan ostanu bez Evrolige....
http://www.mondo.rs/s282967/Sport/Sport ... jedno.html

A mi smo bez nje 12 godina tako da nam ni 13-a ne bi teško pala
Navikli :D
Problem je Anamo kod njiHa

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Jbg, sve zavisi iz kog ugla gledaš. Npr, mi odigramo najlošiju sezonu u zadnjih ko zna koliko godina, vi najbolju, i opet nam šanse za EL skoro pa jednake, odnosno ni jednima ni drugima EL nije sigurna. Pa sad vidi da li zluradosti zaista ima mjesta, bar još neko vrijeme.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 18:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mene samo zanima mec u subotu i da li ce Vukoicic/Covic ciljati Partizan u SF ili ce ici linijom manjeg otpora i preko Radnickog osigurati EL.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
Mene samo zanima mec u subotu i da li ce Vukoicic/Covic ciljati Partizan u SF ili ce ici linijom manjeg otpora i preko Radnickog osigurati EL.

Samo problem je sto se pita i druge ekipe u tom mecu,zasto ne bi Radnicki izgubio pa izbjego Zvezdu a isao na Igokeu,a gurnuo Zvezdu na Partizan,bice svakako zanimljiva utakmica,rezultat 0 0 :D.
Ali secenario je po meni sledeci, parovi Igokea-Partizan,Zvezda-Radnicki, finale PArtizan-Zvezda,te dve ekipe idu u EL,Igokea igra kvalifikacije gdje se provaljuje i igra uerokup.
I cuo sam danas da stvarno ima projekat za dvoranu Borik,cak mi je objasnjeno sta bi se radilo,meni je to opet u domenu naucne fantastike,al jebes ga valjda su to radili pametniji ljudi od mene....

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Ne znam zašto većina misli da Radnički ide logikom da im je bolje da u polufinalu igraju protiv najbolje ekipe lige i domaćina F4, koji ih je oba puta pobijedio, nego protiv ekipe koja je prošla zenit forme ove sezone, koja umnogome zavisi od 1-2 igrača i koja im po igri čak više leži?

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Cuj prosla zenit, da nije to malo pretjerana izjava? Mozda su svjesno tempirali formu za kup, pa je logicno uslijedio pad, ne mogu cijele sezone igrati sa najvisom formom. Radnicki je cijele sezone davao izjave kako im je kup prioritet, da hoce tamo trofej i ostalo i sta se desi, dodje Zvezda i razbuca ih kao da igraju protiv zonasa. Nama bi oni sigurno bili laksi protivnik nego Partizan, a Muta ako misli da ce mu biti lakse sa nama to je odlicno, nek zapne i pobijedi nas u subotu i svi zadovoljni.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 20:57 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
pendula je napisao:
Citiraj:

Samo problem je sto se pita i druge ekipe u tom mecu,zasto ne bi Radnicki izgubio pa izbjego Zvezdu a isao na Igokeu,a gurnuo Zvezdu na Partizan,bice svakako zanimljiva utakmica,rezultat 0 0 :D.
Ali secenario je po meni sledeci, parovi Igokea-Partizan,Zvezda-Radnicki, finale PArtizan-Zvezda,te dve ekipe idu u EL,Igokea igra kvalifikacije gdje se provaljuje i igra uerokup.
I cuo sam danas da stvarno ima projekat za dvoranu Borik,cak mi je objasnjeno sta bi se radilo,meni je to opet u domenu naucne fantastike,al jebes ga valjda su to radili pametniji ljudi od mene....

aj da zvezda igra finale al partizan, koji ocajno igra cijelu sezonu protiv jako dobre igokee koja je uz to i domacin.

ja se nadam da ce uspjeti renovirati borik da banjaluka dobije pravu dvoranu

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
šta je ovo bilo u atv dnevniku? vidim da je lisac davao neke izjave i cini mi se da ga pita novinar/ka nesto tipa: i ko ide u el? i on opet okolisa, okolisa i izbjegnu odgovor, nista nije rekao.

da li sam ja to dobro skapirao ovako usput?

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:14 
Pripravnik
Pripravnik

Stubborn je napisao:
šta je ovo bilo u atv dnevniku? vidim da je lisac davao neke izjave i cini mi se da ga pita novinar/ka nesto tipa: i ko ide u el? i on opet okolisa, okolisa i izbjegnu odgovor, nista nije rekao.

da li sam ja to dobro skapirao ovako usput?

smijesna liga totalno, ovi slovenci su veci muljatori i od nasih politicara, ne znam ko im dade da vode ligu kad niti tradicuju niti znanje nemaju, a ni talenta, ovom liscu i dvije krave na cuvanje da povjeris on ne bi znao koja bi isla prva a koja druga

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Citiraj:
aj da zvezda igra finale al partizan, koji ocajno igra cijelu sezonu protiv jako dobre igokee koja je uz to i domacin.

Jel ti stvarno vjerujes da ce Igokea izbaciti Partizan? ;)
Sta ima veze sto je domacin,sudjenje ce biti dobro a 95% dvorane ce navijati za Partizan,cak ce i gazda Igokee navijati za Partizan :D.

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:25 
Pripravnik
Pripravnik

pendula je napisao:
Citiraj:

Jel ti stvarno vjerujes da ce Igokea izbaciti Partizan? ;)
Sta ima veze sto je domacin,sudjenje ce biti dobro a 95% dvorane ce navijati za Partizan,cak ce i gazda Igokee navijati za Partizan :D.

prvi put su ih u laktasima rasturili +20 , zasto ne bi opet pobijedili? pa nije nije valjda toliki idiota da navija protiv svog kluba, onda ga automatski treba smijeniti sa poozicije predsjednika jer bi isto tako radio u interesu druge zemlje

Vrh

PostPoslato: 20 Mar 2013, 21:29 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma dobro zezam se ja malo,jeste ih Igokea pobjedila 20 razlike al ta utakmica je bila puno drukacija nego ova sad,a i Partizan je skoro pobjedio bez vecih problema.
Gledajuci da to bude cista utakmica bez "igrica" Partizan je opet po meni veliki favorit,od te utakmice Partizan je dosta popravio igru doveli su i onog Francuza centra,a Igokea je u blagom padu.Cak je po meni Partizan favorit broj 1 za osvajanje turnira....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 160, 161, 162, 163, 164, 165, 166 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]