banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:52

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2013, 20:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Pa ako tako sagledamo stvari onda bi svako digao glas i nametao onu temu za koju on smatra da je bitna na kraju bi to postao opsteforumski cirkus tada bi jedni forumasi se bunili drugi bi rekli da se njihovi prijedlozi zanemaruju itd itd a da ne pricam kakvo bi to sarenilo napravilo od foruma i na kraju bit takvog reklamiranja bi se u tom sarenilu i izgubila...mislim da ovakve poteze kakav je ucinjen u pogledu teme o Borcu treba sprovoditi samo u krajnjoj nuznosti kad je nesto bas bas bitno(naravno modovi odlucuju o tome sta je bitno sta je bitno bitno sta je bas bas bas bitno i sta je extra mega giga super bitno) :)

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 20:39 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Ma opusteno, ajmo mi hejtati sve. Uostalom, to nam jedino i ide od ruke.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 20:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Nov 2011, 00:56
Mifko je napisao:
Ma opusteno, ajmo mi hejtati sve. Uostalom, to nam jedino i ide od ruke.

?

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 00:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Je l' vi pojedini shvatate da je ovo Banjaluka forum?
Znaci, ne travnikforum.com, Bec, Frankfurt, Buenos Aires... Banjaluka!

Ja bih samo apelovao (na svijest, ko Nele :D) da link u baneru bude do poslednjeg posta na toj temi, ako je to moguce uraditi. Mislim da je puno bolje nego da to bude pocetak teme.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 02:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Mene bas briga za Borac, al' zato podrzavam baner!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 07:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2009, 10:14
Mifko je napisao:
Koliko par ljudi moze nasrati, to ne moze hala krava prestici!

sapienti sat

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 08:29 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
De malo vi "fudbaleri" spustite loptu, ne mogu vjerovati kako se izrazavaju ljudi i vrijedjaju.

Da je promasen baner, jeste, realno, vodi na temu od gomile strnaica, i jos na prvu stranu od prije x godina. Da se napravila zasebna tema sa konkretnim prijedlozima u vidu peticija, demonstrativnih okupljanja i slicno, imalo bi smisla, da se ima s cime izaci u medije i pokazati pozrtvovanost i ljubav prema klubu i time pokusati uticati na glavonje da barem milisekundu promjene ili ubrzaju nesto.

I ovo fanaticno "moras podrzavati svoj fudbalski klub" je pravo maltretiranje. Cijeli zivot u BL pa me ne tangira ni jednog momenta ko igra, kad i gdje. Zasto niko nije okacio na baner kad je neki banjalucanin, recimo neki clan foruma, izdao knjigu, ili napravio film? Zasto nije bio baner za humanitarne akcije koje je forum organizovao? Samo fudbal i fudbal, kao da nista na svijetu ne postoji osim sutanja lopte... Hljeba i igara da se mazu oci.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 08:33 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
zidarR je napisao:
Zasto niko nije okacio na baner kad je neki banjalucanin, recimo neki clan foruma, izdao knjigu, ili napravio film? Zasto nije bio baner za humanitarne akcije koje je forum organizovao? Samo fudbal i fudbal, kao da nista na svijetu ne postoji osim sutanja lopte... Hljeba i igara da se mazu oci.

Znaš li ti nekoga od forumaša koji je napisao knjigu? Znam ja jadnoga ali on nije tražio da ga reklamiramo. Ne može forum da moli članove da ih se reklamira. Ako neko zatraži da mu forum pomogne na taj način vjerovantno će mu administracija izaći u susret. Čini mi se da je već jednom bilo nešto takvo, u vezi nekog sajma zapošljavanja koji je organizovao neko od forumaša. Ni ovaj baner nismo postavili sami od sebe, nego nas je neko ispred Lešinara zamolio da ih podržimo na ovaj način....

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 08:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
Mifko je napisao:
Koliko par ljudi moze nasrati, to ne moze hala krava prestici! Koji vam je vrag, sto vam smeta? Ako bude potrebe za demonstracijama i strozijim mjerama ne sumnjam da ce se i to uraditi, ali koliko ja mogu skontati ovo je sve sto jedan forum moze uraditi, a to je da pruzi podrsku, pa makar na ovakav "nevin" nacin. To za penzije i ostale jahace apokalipse je druga stvar, ovo bi trebao biti primjer zajednistva. Predlazem (iako ce se strasni sud oglusiti na to) da se na ovakav nacin podrze i neke druge akcije, npr humanitarne, pa da se stave brojevi tel na koji se moze zvati, jer vecina ljudi slabo prati teme, npr ja, ali ako bi mi svakodnevno nesto utripalo pred ocima sigurno bih okrenula broj i dala tu marku, pa bi to imao fuknciju.
Meni bi bilo zao (iako sam Zeljin navijac :D ) da se ugasi klub, ne zato sto sam navijac nego jer ako nam jos sport uzmu mozemo se svi slikati zajedno, odosmo u vraga.

Мене у свему овоме погађају, да не кажем нервирају двије ствари.

1. Прича (обично шупља) без икакве акције.
2. Количина нетолеранције према другом и другачијем мишљењу.

И то би било то.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 09:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Stvar je vrlo jasna
Grupa navijaca Borca nam se obratila da postavimo baner
Mi smo odlucili da ga postavimo
Bez mnogo filozofije

Niti baner bilo koga obavezuje na bilo sta niti odrazava stav bilo koga registrovanog na forum time sto je gore (mene prvog Borac specijalno ne zanima niti mnogo pratim desavanja vezana za njega)
Baner je tu kao "usluga" drugarima sa foruma (kao sto je bio onaj za klince sa Kosova, kao sto ce biti za jednog forumasa koji pocinje sopstveni online posao, kao sto bi bio i za bilo koga sa ovog foruma da mu se na taj nacin "pomogne")

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jan 2006, 22:41
Sad se vracamo na onu pravu stvar a to je situacija i misljenje o forumu. Dovoljno je dam nesto primetis i izrazis svoje misljenje drugacije i da odmah budes napadnut i popljuvan. Ti jako steti ovom forumu i pojedinci ga unistavaju.

Sto se tice banera rekao sam da mi ne smeta ni najmanje i da ga podrzavam. Samo sam se iznenadio njegovoj primeni i to prokomentarisao a zavrsilo je kako je zavrsilo. Imam osecaj da neki ljudi cekaju samo kao pod noz da neko nesto kaze i da onda sve svoje frustracije i nezadovoljstva istresu

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 10:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Apr 2012, 12:39
Ја немогу да вјерујем шта се овде пише око једног банера подршке клубу из нашег града.
Не волите фудбал, Борац, буку, вјетар на стадиону, неудобну столицу...ок, играјте кликера, ал пустите нас који волимо наш Борац који је у никад горој ситуацији да му пружимо подршку бар преко 3-4 цм банера док се не крене у нешто конкретније.
Превазиђите више тај сј*бани бањалучки менталитет, ако неможеш помоћи немој ни одмоћи!

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:23 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Jun 2011, 21:22
"Фулио" си поенту, не ради се овде да неко помаже а неко одмаже, има људи које то интересује, има људи које то не интересује, има људи који мисле да се то може и боље/другачије да уради, али поента је у томе што се другачије мишљење углавном не толерише и омаловажава, често спуштајући ствари на лични (пљувачки) ниво.

Vladimir RUS je napisao:
Na RTRS-u kazu 8000, a na Nezavisnim hiljade. :D
Dok je bilo uzivo, na RTRS-u i ATV-u nista. Zato ide live kada se otvara hidroelektrana od 42 miliona KM koja uz to zaposljava tj. bice uposleno 40-ak radnika. Milion KM po radnom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Поента банера је да се управо људи који не прате спорт и које не занима фудбал упознају са ситуацијом у бањалучком спорту. Мислим да се успјело у томе.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

ratkop je napisao:

Sto se tice banera rekao sam da mi ne smeta ni najmanje i da ga podrzavam. Samo sam se iznenadio njegovoj primeni i to prokomentarisao a zavrsilo je kako je zavrsilo. Imam osecaj da neki ljudi cekaju samo kao pod noz da neko nesto kaze i da onda sve svoje frustracije i nezadovoljstva istresu

ratkop je napisao:
ne razumem poentu ove reklame za Borac u cosku? Sta tu ima da trazi? Jel ovo BL forum ili F.K. Borac forum? Stoji ne dajmo da ugase Borac a onda link do teme o Borcu, kakve veze to ima?

Sinip, sam si rekao da ne pratis temu i da nemas pojma o cemu je rijec. A onda kazes "sto se nista nije uradilo".
Odes, procitas sta se uradilo i sta se radi, pa ce ti biti jasnije.
Peticije se okace macku o rep.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne bih bas rekao. Svi mi znamo situaciju u Borcu vise ili manje a baner vodi na temu o klubu s preko 2000 stranica tako da...licno kad sam to video samo sam ugasio prozor. Da baner vodi do neke peticje ili do nekog bloga ili neceg treceg onda bi imalo efekta ali ovako mislim da nista nije postignuto.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

U kojoj mi drzavi to zivimo gdje peticije i blogovi rjesavaju stvari?
Ja jos nisam cuo da je kod nas neka od peticija nesto sredila, a potpisao sam ih xy.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
ratkop je napisao:

ratkop je napisao:
ne razumem poentu ove reklame za Borac u cosku? Sta tu ima da trazi? Jel ovo BL forum ili F.K. Borac forum? Stoji ne dajmo da ugase Borac a onda link do teme o Borcu, kakve veze to ima?

.

Tasko ne smeta on meni vec sam zakljucujem koja je poenta banera kad ne vodi nigde konkretno vec samo do teme o Borcu. Zasto je onda i postavljen kad predstavlja samo precicu do teme i nista vise. Obicno zapazanje a onda se dalje prica nastavlja gde par standardnih clanova krecu svojim standardnim primitivnim putem i to je problem

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
Izvini JR, nismo te prepoznali.

Vrh

PostPoslato: 17 Mar 2013, 11:58 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
blackrose je napisao:
Izvini JR, nismo te prepoznali.

Smanji doživljaj. Svako ima pravo da izrazi svoje mišljenje ma koliko se ono tebi ne sviđalo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]