banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 07:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šta ti je neiskusna ekipa :-?
Ne možeš zadnji napad rješavati ulazom, a ljudi skupili najstrašnije. Faul očigledan Bertansa.
Sreća pa im dolazi Solnok na kraju, inače bi bila gabula.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Jak mi fazon zato sto je Tegeltija pricao nebuloze kako Zvezda moze izgubiti oba meca da izbaci Partizan, kad ono Zvezda ih pogura. Sta sve Covic mora raditi za izvuce srpsku kosarku iz mulja to nigdje nema, a ni hvala covjeku da kazete :D

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Nema sta,protiv solnoka transparent covicu legendo

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ајд све и не како, задњи шту, некад уђе, некад не уђе(једино против хрвата цјели свијет редовно погађа :D :iconbiggrin: ), али што свака лопта Бертансу иде!? У реду је да он шутира, али нек му неко изгради позицију. Па он у игри 1-1 није Бог зна шта, тако да га је Чековски солидно сачувао у посљедњем нападу.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako Bader poludi nece vas ni Covic moci izvuci :lol: Al na sta ce liciti utakmica Radnicki-Zvezda, Zvezda sa porazom izbjegava derbi u SF i ide na Radnicki, a Radnicki sa porazom bjezi od Zvezde i ide na Igokeu :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Jak mi fazon zato sto je Tegeltija pricao nebuloze kako Zvezda moze izgubiti oba meca da izbaci Partizan, kad ono Zvezda ih pogura. Sta sve Covic mora raditi za izvuce srpsku kosarku iz mulja to nigdje nema, a ni hvala covjeku da kazete :D

sto i ti volis da bubnes o tegeltiji.on nije pricao samo o toj kombinaciji vec o SVIM MOGUCIM kombinacijama,ne vidim razlog zasto ne bi spomenuo i da cz izgubi obe?
tako i ostale stvari serendate za tegeltiju da je to strasno

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ne vjerujem u teorije zavjere, ali realno je očekivati u Kragujevcu da se takmiče ko će više promašiti.

Jedino ako Solnok ne prekrati muke svima :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:26 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Krajnji rezultat 19-18 :lol:.
Veoma glup i nepotreban poraz.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne kontam sto oni makedonci onoliko slave,kao da su euroligu osvojili :roll:

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:29 
Veteran
Veteran

Vjerovatno su ostali u utrci za Evrokup

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
papučar je napisao:

sto i ti volis da bubnes o tegeltiji.on nije pricao samo o toj kombinaciji vec o SVIM MOGUCIM kombinacijama,ne vidim razlog zasto ne bi spomenuo i da cz izgubi obe?

Tegeltija je maloumni pacenik koji mrzi Zvezdu toliko da to prelazi neke normalne navijacke granice vec je za neko ozbiljno ispitivanje. Evo nasao sam emisiju na yt, nisam ni gledao citavu vec taj dio kad pjeni kako je moguce da Zvezda izgubi obe, pacenik kakav jeste, nece sad ni spomenuti da ce Partizan otici na f4 zato sto je Zvezda odigrala postena i rutinski otresla Buducnost.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
papučar je napisao:
Ako Bader poludi nece vas ni Covic moci izvuci :lol: Al na sta ce liciti utakmica Radnicki-Zvezda, Zvezda sa porazom izbjegava derbi u SF i ide na Radnicki, a Radnicki sa porazom bjezi od Zvezde i ide na Igokeu :lol:

Kad se sve sabere, ne bih se toliko ni kladio da je Igokea bolji izbor protivnika u polufinalu trenutno. Igraju kod kuće, nisu u tolikom padu forme koliko se misli, u svakom slučaju ne u većem nego CZB, a ni njihov stil igre ne paše Radničkom, uz to imaju samo jedan poraz kod kuće. Dok se pokazalo da CZB ima problema sa palijaškim ekipama. Nekako svi gledaju Igokeu kao autsajdera bez obzira na sve dosad pokazano, a nema baš previše razloga za to.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
mandrak je napisao:
papučar je napisao:

Tegeltija je maloumni pacenik koji mrzi Zvezdu toliko da to prelazi neke normalne navijacke granice vec je za neko ozbiljno ispitivanje. Evo nasao sam emisiju na yt, nisam ni gledao citavu vec taj dio kad pjeni kako je moguce da Zvezda izgubi obe, pacenik kakav jeste, nece sad ni spomenuti da ce Partizan otici na f4 zato sto je Zvezda odigrala postena i rutinski otresla Buducnost.

ja sam gledao emisiju i kazem ti sta je pricao a ti znaci nisi ni gledao vec citas forume gdje pacenici vade samo nesto sto njima odgovora

kao i ona izjava danilovica kod njega kad je coki tako fino preokrenuo(politicar jelte) i rekao da je danilovic vec najavio kod tegeltije u emisiji scenario pp aparat kragujevac

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pogledao sam sasvim slucajno na SOS taj dio kad je pjenio o Zvezdi, na Zvezdinom forumu na kojem visim niko nije ni spomenuo, tako da ti ta teorija pada u vodu.
Danilovic je spominjao krvoprolice, Covic malo ispinovao i poentirao, jbg nije mutavi Mirko Pavlovic da se moze pisati po njemu.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Pogledao sam sasvim slucajno na SOS taj dio kad je pjenio o Zvezdi, na Zvezdinom forumu na kojem visim niko nije ni spomenuo, tako da ti ta teorija pada u vodu.
Danilovic je spominjao krvoprolice, Covic malo ispinovao i poentirao, jbg nije mutavi Mirko Pavlovic da se moze pisati po njemu.

znaci covjek sad kaze daj boze samo da ne bude nekakvo krvoprolice na f4 u aleksandrovcu i coki ima pravo opet da kaze eto oni su to najavili?

uvijek ste bili maguparija,nea sta

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To nam je hvala sto idete na F4, nikad ljudi od vas.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:45 
Veteran
Veteran

Koji si ti lik. Ne razumijem koji k.... gledaš Tegeltiju stalno kad ti toliko ide na živce.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne gledam jbt, nemojte se sluziti Covicevom metodom spinovanja molim vas :) najozbiljnije sam saltao na TV-u i naletim na njega, ostavim da vidim ko je gost i cujem da prica o moguca dva poraza Zvezde :) Jest da zvuci kao supljak, al tako je bilo, da lazem smislio bi nesto originalnije.

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Koji si ti lik. Ne razumijem koji k.... gledaš Tegeltiju stalno kad ti toliko ide na živce.

ko je tebi kriv sto nisi gledao planetu sporta od cedinog malog milojka

Vrh

PostPoslato: 16 Mar 2013, 21:49 
Veteran
Veteran

Nisam imao sreće da slučajno naletim na njegovu emisiju šaltajući kanale :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 155, 156, 157, 158, 159, 160, 161 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]