Andiamo a Combattere je napisao:
Ајмо замислити хипотетички колико би људи увеселило улагање тих 5-10 милиона у Борац? Или у дворану? Или још један базен? Или омладинску лигу у три најмасовнија спорта?
Ajmo. Evo ja zamislio. I mislim da bi uveselilo puno ljudi. Ocigledno da nisi procitao da sam ranije napisao da bih prvi bio presretan da se Borik renovira. I tako mislim o svakom ulaganju u sport i omladinu, pa i u ranije pominjano i osporavano padobranstvo, rafting ili bilo sta drugo.
Лако је срукати паре у поткозарје а онда се након пола године хватати за главу...Игокеа ће живјети на овом нивоу онолико колико је ова власт на сцени, видјећеш шта ће бити за 2-3 године са овом екипом коју чак поредиш са Борцем.
То је одлика инстант екипа а игокеа неће никад бити ништа више од тога.
Ko se nakon pola godine uhvatio za glavu? I pola godine nakon cega? I kad sam ja uporedio Igokeu sa Borcem? A i da jesam, sta onda? Neko rece ne mogu se porediti. Sve se moze porediti, i onda lijepo kazes ovaj je ovakav, a onaj onakav. A razlika moze biti mala ili velika. To ne iskljucuje mogucnost poredjenja.
Uostalom, svaki klub koji crpi pare iz drzavne kase zivi onoliko dugo koliko je njemu pogodna garnitura na vlasti. Eto Igokea vec nekih 15 godina. Pa i Borac je tako zivio dok je bilo podrske onih koji su tad vladali. Pa i njega ti isti ocerupase.
Жали Боже оне дворане у Лакташима

Ovim si se diskreditovao kao ozbiljan sagovornik.