Nitro je napisao:
Citiraj:
Tako i treba, da nam neko sredi dvoranu, a mi cemo onda navijati protiv njega.
Prijatelju neće taj "neko" da sredi dvoranu iz svog džepa, ili iz kase KK Igokea, nego iz budžeta, koji se puni novcem svih građana RS. Stoga nema msilima da mu se pripisiuju baš tolike zasluge i glorifikuje ga se do neba. Da živimo u normalnom svijetu, sportska dvorana u najvećem gradu RS, davno bi bila renovirana ili bar malo osvježena, a ne da još uvijek bude na nivou iz 80-ih godina, kada je i napravljena... No to je rasprava za neku drugu temu...
Uopšte gledano, ja nešto i ne vjerujem u taj rasplet događaja, da će neko da renovira dvoranu u BL, da bi Igokea u njoj igrala Evroligu.
Izvini, procitao sam svoj post par puta, ali nemam pojma odakle si izvukao da sam ja rekao da ce se dvorana srediti iz ovog ili onog dzepa?! O budzetu i njegovom punjenju i praznjenju znam podosta prirodom posla, i normalno je da se dvorana sredjuje iz budzeta. Bilo tog o kojem ti govoris, znaci budzeta RS, ili budzeta jedinice lokalne samouprave, u ovom slucaju grada Banjaluka.
A jos mi je interesantnije to sto citiras moj post, i spominjes nekakvo "pripisivanje zasluga i glorifikovanje do neba"?!?! Ako ti to vidis negdje napisano, onda imas neke sposobnosti koje ja nemam.
Ja sam samo htio da kazem da bih najiskrenije volio da grad poput Banjaluke dobije modernu dvoranu, da jednu sezonu bude u sredistu evroligaskih kosarkaskih zbivanja, a dvoranu niko nece ponijeti sa sobom poslije jedne sezone. Daj boze da Borac u toj dvorani odigra na stotine evroligaskih utakmica u sto blizoj buducnosti.
Na kraju, slazem se s tobom da ne vidim bogzna kakve sanse da Igokea u BL bude domacin na svojim utakmicama Evrolige. Ali eto, neko je spomenuo, a mi ostali se uhvatili. A prije svega, Igokea je od Evrolige vrlo daleko.