banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 14:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 79  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Imas li ti svoje misljenje ili si jednostavno dosadan... Nesto lupis i onda kazes svi ga hvale, svi ovo, svi ono... Bas si neki dosadan lik. Kako se osecas kada tako pametujes i dosadjujes ljudima, je li ti smatras da je svima zanimljivo sto ti pricas.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jan 2009, 00:45
Ti si spakovao Z u taj pojam "dizajna", sad sto ih svi hvale to okaci macku o rep. Telefon je cigla kako god pogledas. Ogroman i ravan sa svih strana, jednostavno izgleda ko, ajd ne cigla, al kao stare plocice za kupatilo. Plus toga ekran je teski fail u poredjenju sa konkurencijom, a i proslim modelima iz top segmenta, stari tft, msm stvarno nema smisla.

HTC One mogu reci da je sasvim dobar dizajn, ali ja jos nisam vidio taj neki novi telefon da me dizajnom odusevio. Sve bih to spakovao u 5 deka i birao na osnovi najmanje mana, sto softverskih sto hardverskih.
Gledajuci dosadasnje stanje ovaj S4 ce se prodati u vise primjeraka od S3 iako ce biti od plastike, i u radu ce opet biti bolji od konkurencije.

I na kraju svi se zale na plastiku, a velika vecina korisnika pametnih i skupih telefona strpa svoje ljubimce u neki case, ne bitno od cega su (celik, aluminijum, platina, carbon, staklo itd :D), i opet svima dodje isto.

Tako da ja to pljuvanje po plastici vidim kao "ajd cisto da se pljuje".

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2012, 17:26
Hertzog je napisao:
Imas li ti svoje misljenje ili si jednostavno dosadan... Nesto lupis i onda kazes svi ga hvale, svi ovo, svi ono... Bas si neki dosadan lik. Kako se osecas kada tako pametujes i dosadjujes ljudima, je li ti smatras da je svima zanimljivo sto ti pricas.
Ajd pročitaj opet ovaj svoj post, izgleda prilično djetinjasto. Čuj, kaže: baš si dosadan lik. :lol:

Ne razumijem šta ti nije jasno: kažem da se meni sviđa njegov dizajn (to je moje mišljenje) i kažem još da je u IT svijetu i svijetu mobilne industrije ocijenjen kao odličan. Sony je nedavno objavio i da se dobro prodaje, sve prednarudžbe su brzo popunjene.

A AKO SAM TI DOSADAN, NEMOJ ČTATI MOJE POSTOVE NITI KOMENTARISATI ISTE!

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:36 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ja ne volim te oklope za telefon, em mu poveca dimenzije, em se izgrebe telefon od prasine izmedju telefona i okvira.

Onaj bumper za iPhone i moze proci, ali mi je nepotreban

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne volim ni ja. U pocetku par dana drzao i skinui, iako imam plasticni koji odlicno izgleda, a ne poveca nesto drasticno dimenzije (ionako je S2 poprilicno tanak, pa dobro dodje oklop) i silikonski koje je djubre nevidjeno i ne znam ko ono moze drzati na telefonu.
Ali imas masu ljudi koji ce staviti to ne bitno kako telefon izgledao sa tim i ne bitno od kojeg je materijala napravljen.

Opet svaki materijal ima svoje prednosti i mane, ali svaki al bas svaki se grebe. Na kraju taj plasticni S4 ce svu konkurenciju oduvati (sudeci po dosadasnjem iskustvu) i po prodaju, a i po radu.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:41 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

@Riča

Jeste displej loš, slažem se, a što se tiče dizajna, valjda je ta jednostavnost i simetrija privukla kupce, :) a znaš da se ukusi razlikuju.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma u sustini se danas prodaju dva telefona Galaxy i iPhone, kakvo god djubre da izbace i jedni i drugi, ali to ne znaci da su savrsenstvo po pitanju kvaliteta izrade. Meni je i4/i4s daleko kvalitetniji od i5, dok je dizajnerski 3Gs lepsi od oba...

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:46 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

^^To je subjektivno misljenje.
Meni se ni jedan od ovih novih telefona ne svidja nesto pretjerano, ili da sam odlijepio na dizajn pa bih ga zbog toga uzeo (neko mi se nexus 4 izdvaja od svih po dizajnu) i onda prvo gledam kakve mane ima i kakav je telefon u realnom radu, koliko je brz, smooth, kakva je kamera i baterija itd.
Evo sad gledam ovaj svoj s2 i njegov dizajn uopste ne dozivljavam (kao ni kod ostalih telefona), al opet to sam samo ja koji na to uopste paznju ne obracam i to mi je zadnja rupa na sviralu.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Meni je S2 daleko lepsi od S3, a gledajuci ovaj S4 imam osecaj da na tom polju debelo nazaduju u Samsungu

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ja nesto u te slike po netu i nevjerujem. Mislim da se sve to namjerno radi i stvara ogroman hype (Apple TM). Cekajmo jos 3 dana sve ce se znati.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

A meni je baš Nexus bezvezan zbog previše prostora između displeja i gornje i donje ivice, a S2 je najljepši Galaxy. A što se tiče slika S4, vidjećemo prekosutra kakav je.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 17:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

richa je napisao:
Ja nesto u te slike po netu i nevjerujem. Mislim da se sve to namjerno radi i stvara ogroman hype (Apple TM). Cekajmo jos 3 dana sve ce se znati.

Ma te slike sa neta su postale realnost i u 99% slucajeva budu ispravne. Ne moze se to vise drzati u tajnosti. Je8e se kinezu koji sklapa telefon za 20$ mesecno, njemu dodje lik, ponudi mu 100$ da uslika tel na traci i svi zadovoljni

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bik koji sedi je napisao:
A meni je baš Nexus bezvezan zbog previše prostora između displeja i gornje i donje ivice, a S2 je najljepši Galaxy. A što se tiče slika S4, vidjećemo prekosutra kakav je.

Ne znam jesi li imao prilike vidjeti nexus 4 uzivo, ali uopste nije preveliki prostor u rangu je sa ostalim telefonima. Mene samo nerviraju on screen dugmici na ovim telefonima. Bez veze zauzimaju prostor.
http://www.gsmarena.com/showpic.php3?sI ... Phone=5048

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Nisam uživo, ali na slikama mi se čini previše... a tačno je to za dugmiće, svi Nexusi "kradu" dio displeja umjesto dugmića.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Telefon je uzivo meni najljepsi od svih, odlicno lezi u ruci i te ivice oko ekrana se, kazem ti, u rangu sa ostalim telefonima, nit vece niti manje.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:10 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Vjerujem, ništa se ne može znati dok ne probaš. :) A ova Xperia Z sigurno ne može fino ležati u ruci sa svojim četvrtastim dizajnom.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Definitivno. Al opet ce se prodati solidno, dok u petak ne predstave S4.
Htc je u banani posto im prodaja One pocinje dan ranije, pa ako sta prodaju prodaju. Ipak ce zbog Z bolje proci, iako je losiji telefon od One.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:20 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

One zasad ima najgušće piksele i super ekran, tu je i posebna kamera, ali nešto ima slabo ide prodaja u posljednje vrijeme... da li je u pitanju loš marketing ili predstavljanje proizvoda u loše vrijeme... opet će Samsung i Apple odnijeti najveći dio kolača.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 18:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

To oko kamere na One je teski marketinski trik. Cuj ultra pixel, a slike losije od S3, IP 4s/5.
Dobar fazon je onaj Zoe, al i to se za 5 dana isfura, pa ti ostaje na telefonu od 500+ € prosjecna kamera, a to je vec bedak.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Evo jedan prilično realan autorski osvrt hrvatskog kolege na novi Samsung:

http://www.bug.hr/vijesti/koga-briga-ga ... 22453.aspx

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1563 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 79  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]