banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 11:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 148  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Mar 2013, 12:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Apr 2012, 12:52
A koja MF maskara je u pitanju?
Vidjela sam i u CM-u osmomartovsko snizenje 20% na sve MF proizvode, meni bas treba maskara i puder a samo njihove koristim tako da cu iskoristiti ova snizenja ako me vec dragi ne pocasti :D

Vrh

PostPoslato: 06 Mar 2013, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Ova neka valjda nova, roza/ljubičasta-clump defy. Ima zakrivljenu četkicu, meni odgovara.
Naravno, akcija traje do isteka zaliha, ja sam prije neki dan bila u Dm -u u Konzumu i ostalo im je svega nekoliko pakovanja pudera...pa požuri ili pitaj dragog šta planira, da znaš. :D
mada kako reče, i ostali imaju sniženja ovih dana, te osmomartovske akcije, pa će se moći nešto probrati.

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 09:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ipak se dragi opostenio :cat:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:01
Svaka čast! Ja sam ipak samu sebe častila. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 12:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Sladak je i trenutak izbora kad samu sebe castis...obe opcije imaju svoju draz :)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 13:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Najljepše je kad sebe častim, tačno svaki put pogodim ono što mi treba. :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 13:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
Ja sam sebi kupila novu Maybelline maskaru
Spoiler:
Slika
i nije loša, premda su mi one starije (u narandžastim, roskastima pakovanjima) bolje. Nego, je li ko koristio L'oreal-ov puder?
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 19:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2010, 22:34
Ja sam počela da koristim one Loreal Telescopic maskare i prezadovoljna sam. Jednu sam potrošila sad sam na vol.2 i super su mi. :-D

seven je napisao:
DM ima dobro sniženje, osmomartovsko. :)
Max factor maskara- donesete staru a novu kupite za oko 15 KM, inače je oko 23.
Max factor puder- lasting performance (ili onaj tečni u bočici 3in1) + creme puff puder u kamenu za oko 24 KM.
neki Deborah karmin, u zlatnom pakovanju, sad 8 KM, a inače su valjda oko 14.
Ima još hrpa nekih sniženja i akcija kod njih, ali ko će sve to popamtiti. :D

Pih, sad mi to kažeš! Tj, ja sad to vidim, ko mi je kriv kad me nema ni u romingu. :angry3: Taman sam mogla upasti i poharati DM, ali kasno vidjeh ovo. Plus sam, baksuz i zaboravko, u BG-u izgubila nseser sa osnovnom šminkom, a pošto se puder, korektor i ostale sitnice nalaze pod kategorijom "osnovno" i ujedno jednini primjerci koje imam, jer ne kupujem te pudere, korektore i ostalu osjetljivu kozmetiku dok prethodnu ne potrošim, trebaće mi omanje bogatstvo da sve nadoknadim. Kreten.

Mifko je napisao:
Elem, pravo ste mi komplikovane sa tim suhim kosama, masnim kozama, ospicama, alergijama... :) Ja koristim tu Baleinu krenu, relativno rijetko, sedmicno jednom-dva puta maximalno. Nemam nikakvih problema sa masnocama i suhocama bilo cega, pa mi je sve to sto vi pisete spansko selo. :) Labelo (zimi kad se sjetim), tus za oci 3 KM, maskara do 5 KM, krema za ruke (kad je hladno, vjetrovito i kad se sjetim :) ). Toliko o mom sminkanju i poznavanju kozmetike :) Lak za nokte stavljam kad sam raspolozena da bih ga mogla i skinuti, jer mi je besmisleno svakodnevno skidati-stavljati, skidati-stavljati, a ako hocu da to izgleda uredno tako bi trebala, jer su svi kineski do 2 KM maximalno, ne pada mi napamet davati 15 KM za lak.. Samo vi nastavite, ja vas pratim iza coska i kupim dobre prakticne savjete :) :)

Ma marš bre tamo, mrzim te, da znaš. :-P

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 19:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Sta sam sad uradila? :)

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 19:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pa ništa, zato te mrzim. :-P Mi se jadne ubijamo pokušavajući da skontamo šta da radimo sa svojom kožom, kosom i svim tegobama koje nas muče, a onda upadneš ti i puf... "Ja ne radim ništa." :angry3:

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 19:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2011, 00:44
Zato ja ne licim na zensko, dok ste vi kao sa naslovnica. :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Mar 2013, 19:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Aha, jesmo, jesmo... :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 07:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Mifko ima glatko lice ko u bebe i ujednačen ten pa bi i bilo šteta da išta od pudera i čudesa stavlja.
A i ti Feniks, šta se žališ, nemaš uopšte problematično nego baš čisto lice.
I još obje imate kovrdžavu kosu, I hate you! :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 10:08 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Sep 2007, 17:50
I ja sam uzela tu novu maskaru od Mejbilina za 8.mart i sva sretna odem kuci da je probam kad ono sestra kod mene, kojoj btw nista nisam uzela za 8.mart pa sam joj dala tu maskaru i lak :(
Elem, ovaj Colorama lak od Mejbilina *ne znam kako se pise* je stvarno super, imam ga vec 4 dana na noktima nista mu ne fali. Inace sam kupovala Essence lak za nokte i tek sad zakljucila da su obicno smece, ode danas uzeti jos koju boju od Mejbilina...btw ima neka akcija u Didaku 3,30km taj lak xD

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 11:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Сваки пут кад видим ову тему дође ми да напишем : шминк шминк :lol:
Ето морао сам :D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 12:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

:D

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 12:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2008, 10:27
labret je napisao:
I ja sam uzela tu novu maskaru od Mejbilina za 8.mart i sva sretna odem kuci da je probam kad ono sestra kod mene, kojoj btw nista nisam uzela za 8.mart pa sam joj dala tu maskaru i lak :(
Elem, ovaj Colorama lak od Mejbilina *ne znam kako se pise* je stvarno super, imam ga vec 4 dana na noktima nista mu ne fali. Inace sam kupovala Essence lak za nokte i tek sad zakljucila da su obicno smece, ode danas uzeti jos koju boju od Mejbilina...btw ima neka akcija u Didaku 3,30km taj lak xD

Joj, ja nikako nemam sreće sa tim Colorama lakovima :-? . Sviđaju mi se boje, pa se zaletim :D i kupim, a onda shvatim kako ništa ne valjaju. Nedavno sam kupila neki crveni iz 'nove linije', nije ni dan izdržao na noktima.
Meni su u posljednje vrijeme dosta dobri Eveline lakovi za nokte
Spoiler:
Slika
i isto koštaju u Didaku oko 3 marke. Ipak, još uvijek najbolji su mi oni Crisnail, španski lakovi
Spoiler:
Slika
koji, ako se ne varam koštaju oko 6,50 maraka, postojani su i dobar je izbor boja :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 13:36 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Meni su bas postojani, iskreno da ti kazem meni se boje nikako ne svidjaju jer i nemaju neki izbor xD
A gdje ima uzeti tih Crisnail? Umalo da uzmem OPI neki dan i kontam u sebi...budi normalna, mozes uzeti bar 5 lakova za taj novac, a bas fina boja bila :)

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 14:02 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2010, 22:20
Phoenix je napisao:
Ja sam počela da koristim one Loreal Telescopic maskare i prezadovoljna sam. Jednu sam potrošila sad sam na vol.2 i super su mi. :-D

Najbolja maskara ikad. :D Ali samo zlatna, srebrna je malo tanka na trepavicama. Nedavno sam po nekom nevremenu upala u CM, da se sklonim od kišurine i usput pazarim maskaru, ali je nisu imali, pa sam kupila l'oreal architect 4d. Ni malo loša. Malo je drugačiji oblik četkice, ali za moje trepavice koje su tanke i svijetle, ali jako dugačke i guste, odlična.
Spoiler:
Slika

labret je napisao:
Umalo da uzmem OPI neki dan i kontam u sebi...budi normalna, mozes uzeti bar 5 lakova za taj novac, a bas fina boja bila :)

Jooj, predivne boje, sve nijanse crvene su im krasne. Investirala sam u jednu bočicu, jer sam u to vrijeme nosila samo crveni, plavi i prozirni lak, a po kući mi se vuklo bar 10 jeftinih crvenih bočica koje su bile ili pri kraju ili gusti ili rijetki od nestručnog razrijeđivanja, pa sam mislila da je dobra ideja. :D I jeste, ako stalno nosiš istu nijansu i lakiraš nokte svaki dan, jer je bočica ogromna, ako ne, onda se ne isplati jer se i on nažalost zgusnuo i završio u smeću. :cry: Ipak je farmasi za mene sasvim ok.

Vrh

PostPoslato: 12 Mar 2013, 14:15 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Ovaj je bio neki crni sa crvenim sljokicama i bas lijep, moguce da je nova kolekcija jer sam u CM-u stalno vidjala iste...A ovaj nosim vec 4 dana, ne fali mu nista ali vec kontam kako da ga skinem i da nalakiram neku drugu boju jer mi je ova dosadila xD

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2944 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 148  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]