<Enter_name> je napisao:
Ako odluče da dignu pretplatu, je jedino mogu raskinuti ugovor. Što se tiče digitale, nikad je nisu naplaćivali. Ako se odluče da je krenu naplaćivati, opet im ne možeš ništa, tj. ako hoćeš - plati, ako nećeš - ne moraš, niko te ne tjera. Dakle, neće sniziti cjenu pretplate ako im se digne ona stvar i odluče da naplaćuju dodatno programe na digitalnoj kablovskoj, a na tebi je da se odlučiš oćeš im dati još para ili nećeš.
Kao sto sam vec rekao, da se ne ponavljam, mislim da sam bio jasan.
drug je napisao:
Logicno, ako neki kanal koji kosta 0,30 eurocenti po korisniku izbacis iz osnovne ponude, toliko mora da padne i cijena u osnovnom paketu. Svaki drugaciji pristup bio bi klasicno cigansko vacarenje. Uostalom Elta je bila duzna sniziti cijene usluga nakon izbacivanja FOX-ovih kanala i Sport kluba, umjesto sto su cijene porasle. Jer nije isto imati i neimati te kanale.
I tu se, sto se mene tice, prica, kao dugogodisnjeg korisnika usluga Elta kabela zavrsava.
Sto se tice paketa, paketi prvo moraju biti kvalitetno i dobro tematski osmisljeni, tako da zadovolje i korisnika i pruzaoca usluga. Prinicip koji je primijenio npr Total je solidna pocetna osnova, kako formirati pakete. I koliko sta kosta.
Neka oni naprave ponudu, a ja cu ako mi ne bude odgovaralo, pozdraviti se sa njima, ionako mi ugovor za internet istice polovinom godine

Ako bude korektna ponuda, nije tesko produziti. Mada ne vidim puno razloga za optimizam jer je ovo sto rade zadnjih par mjeseci nabijanje rogova korisnicima, od raskida saradnje sa FOX-om, Sport klubom pa do neopravdanog povecanja cijena.