banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 02:27

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
1-ovo što se pokušava napraviti igokei je jedna velika sportska nepravda..

2-što pišete da je igokei mjera evrokup,to je totalno neisplativo takmičenje,a koliko je na cijeni,najbolje govori što ga široki ove godine nije htio igrati,zahvalili se ljudi...

3-nadam se da će poslije ovoga mile skontati da ne vrijedi gurati milione u taj vještački projekat i da će se zadovoljiti uspjesima u bh okvirima..

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 14:55 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
@Schlager
Potpisujem od riječi do riječi... Jeste sportska nepravda, ali s obzirom da je Euroliga privatna liga tu sportske pravde baš i ne možeš očekivati. Eurokup je samo bacanje para i ima ga smisla igrati samo jakim ekipama koje preko njega žele da se domognu sigurnog mjesta za Euroligu. I konačno, vjerujem da će se Milini apetiti zadovoljiti ako Igokea bude prvak BiH ove sezone i da će Igokea postati stabilan učesnik Jadranske lige sa ambicijama da ne ispadnu iz lige, jer očigledno se protiv Eurolige i njihovog stava ne može tako da ti je u suštini svejedno bio 1. ili 13. ako nisi atraktivan ili ne dolaziš sa atraktivnog podneblja

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
papučar je napisao:
Meni se cini da se i u fudbalu desavalo da sampion ne moze igrati na domacem terenu zato sto ne ispunjava uslove UEFA.

U fudbalu bar fino kažu, "imate fore do tad i tad da se snađete, prijavite se kao domaćini u drugom gradu i riješeno", dok je ovdje ta besmislena caka, ako si te godine prijavio da igraš u gradu koji ne ispunjava uslove, možeš da ga duvaš. Mislim, svima nam je jasno koliko je to smiješno, neće niko unaprijed pumpati uslove koje nema, ali bi se dosta klubova na neki način snašlo, ako bi im bila data mogućnost da naredne sezone srede uslove, ili prijave drugi grad za domaćinstvo.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Popokatepetl je napisao:
papučar je napisao:
Meni se cini da se i u fudbalu desavalo da sampion ne moze igrati na domacem terenu zato sto ne ispunjava uslove UEFA.

U fudbalu bar fino kažu, "imate fore do tad i tad da se snađete, prijavite se kao domaćini u drugom gradu i riješeno", dok je ovdje ta besmislena caka, ako si te godine prijavio da igraš u gradu koji ne ispunjava uslove, možeš da ga duvaš. Mislim, svima nam je jasno koliko je to smiješno, neće niko unaprijed pumpati uslove koje nema, ali bi se dosta klubova na neki način snašlo, ako bi im bila data mogućnost da naredne sezone srede uslove, ili prijave drugi grad za domaćinstvo.

Upravo na to sam i mislio. U fudbalu su svima jasni uslovi i daju ti podosta vremena da to ispuniš ili da igraš u drugom gradu.
A ovdje što bi federalci rekli čist fašizam, vi možete a vi odjebite.
Ne treba se više cimati oko toga, kako god bilo uvijek će naći izgovor da Igokea ne može tamo a kako rekoh i Radnički je dobio jednu jako traumatičnu poruku jer koji će klinac njima aerodrom u Kragujevcu a bez tog nikada neće igrati EL.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
o čemu vi pričate? gdje piše u pravilima da imaju rok do kada će nadograditi dvoranu? oni su od početka znali da se dvorana mora prilagoditi ako se već ide u evroligu, a ja ne vjerujem da će dodik odustati sad kad je na domak i ako znamo da mu se više nikad kockice neće ovako poredati.
znači, za igokeu je sad ili nikad.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
To praktično znači da nema prepreke da Igokea ili Radnički, koji ne ispunjavaju uslove hale i aerodroma, igraju u Evroligi, ako to izbore kroz završni turnir, s tim što bi morali da igraju u gradu koji ispunjava uslove.

Ovo je sa b92, po njihovom tumacenju Igokea moze igrati, samo mora naci mjesto ili za 20 dana ubaciti 1500 mjesta i povezati Mahovljane sa ostatkom svijeta.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Samo :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

:D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Pa Bate igra na stadionu Dinama uvijek.
Ako ne'as stadion/dvoranu, popravi-napravi ili ides kod komsija.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:12 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Sutra dinkic gradi aerodrom u kg-u a lemi gradi zlatni hotel

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Na stranu uslovi i sve to, ali jebem mu ne može jedna ozbiljna organizacija kao Euroliga da objavi saopštenje po kom klub, u ovom slučaju Igokea, ne može u Euroligu ako bude prva na kraju lige, ali može ako to ostvari kroz F4

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

gdje si našao taj podatak 20 dana? ako je tačno da dvorana mora biti spremna do kraja regularnog dijela, f4 se igra sredinom ili krajem aprila, znači, sad početi sve pripreme i u tom periodu kraj marta - početak aprila dići drugi nivo tribina i rješiti problem. ovo je izgleda pokušaj broj dva da sjebu igokeu.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:27 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ako na kraju regularne sezone u ABA ligi prvoplasirani ispunjava uslove za B-licencu (hala od najmanje 5000 gledalaca, udaljenost od najbližeg aerodroma sa redovnim međunarodnim saobraćajem do 100km, minimum dva hotela sa 4 zvezdice), plus je grad bio prijavljen za ovogodišnji ABA ligu, plasman u Evroligu izboriće timovi u skladu sa propisima ABA lige: pobednik F4
pobednik ligaškog dela
sledeći sa tabele ligaškog dela

Kraj regularne sezone je 25.03, ostaje im tacno 20 dana za 2 od 3 uslova, ako imaju dva hotela sa 4 zvjezdice :)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja da sam dodik iz ovih stopa bi jednom rukom pare iz budžeta, drugom na telefon zvao bagere i počeo da dograđujem. iz inata bi je dogradio do 25-tog.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

trebala bi ti i treća ruka,da kupiš utakmicu ili u pioniru,ili u draženovom domu,jer zvezda će dobiti sve tri do kraja 8)

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Samo ne znam kako u onu dvoranu misle uvaliti još 1.500 mjesta :/ Možda Borik dobije novo ruho :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Борик има 2500 столица, значи нема шансе.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:47 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

da,sa onim stajanjem gore,kapacitet borika je oko 3500 gledalaca....

rekord dvorane (na sportu) je 7600 gledalaca na boksu Slavija-Pula,1979 godine....

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:51 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Apr 2012, 12:53
u najgorem slucaju kako sam cuo sad od prijatelja iz laktasa , prijavljuje se zenica , i to je to , valjda ide u inat sad ovim iz CZ

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 15:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto iz CZ? Pa Partizan vise profitira sa ovim nego CZ.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 133, 134, 135, 136, 137, 138, 139 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]