banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 11:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Erazmo popizdio :lol:
I da napomenem da ni najmanje ne naginjem da Srbi igraju f4, zaboli me za Srbima, bitno mi je samo da Zvezda ide u EL i osvoji ABA.

Poslednji put menjao papučar dana 05 Mar 2013, 10:03, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:03 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Umio se davno, a kafu ne pijem. Nes ponekad.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Erazmo Roterdamski je napisao:

onda ne znam sta je,neka paranoja te uhvatila.opusti se

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
Раднички је отпао јер у кругу од 100км око града не постоји аеродром са редовним линијама према осталим земљама.

Citiraj:
Mondu je iz više izvora potvrđeno da je Evroliga prihvatila da ove sezone dozvoli tumačenje pravila za plasman koje na početku sezone saopštila ABA liga - a to znači da će priliku da igra u Evroligi dobiti prvoplasirana ekipa na kraju ligaškog dela sezone, pobednik Fajnal Fora, a da će još jedna ekipa ići u kvalifikacije.

Međutim, iz Evrolige poručuju da će takozvana B licenca za nastup u Evroligi biti dodeljena samo klubovima koji ispunjavaju stroge uslove koji su dostavljeni svim ligama i klubovima u Evropi prošlog leta.

To znači da trenutno prvi i treći klubovi na tabeli, Igokea iz Laktaša i Radnički ne mogu da igraju Evroligu jer imaju hale koje primaju dosta manje od 5.000 gledalaca i nemaju aerodrom sa redovnim međunarodnim letovima u krugu od 100 km!

Kako saznajemo, Evroliga očekuje od ABA lige da već sledeće sezone klubovi prolaznost do elite dobijaju isključivo kroz "doigravanje", a ne tabelu na kraju lige.

Evroliga je pre nekoliko godina već uspevala da "natera" francusku i tursku ligu da svoja interna pravila prilagode opštem kriterijumu, važećem za sve nacionalne lige iz kojih dolaze učesnici Evrolige.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:09 
Bič božji
Bič božji

mandrak je napisao:

Opusten ko babina sisa. :D Samo, nije mi jasmo kako stalno ponavlajte, ne govorim za sve, pojednici, mi smo najjaci van terena, ovo-ono, Covic, Covic, Covic. Jebo ga led, kako se stalno kavga zagovara.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:14 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

Opusten ko babina sisa. :D Samo, nije mi jasmo kako stalno ponavlajte, ne govorim za sve, pojednici, mi smo najjaci van terena, ovo-ono, Covic, Covic, Covic. Jebo ga led, kako se stalno kavga zagovara.

nisam upratio ko je rekao sta za covica :-? ,ja nisam 8)

ja sam davno rekao,po cijenu da partizan ide u euroligu poserem se na aba ligu i njihove malverzacije.ako su rekli da ide prvi onda mora da ide prvi.
mozemo mi mrziti ili voliti igokeu ali to nije posteno prema njima,i to su kosarkasi kao i rakocevic,lucic,capin.nemju oni nista veca primanja pa eto da su zbog toga osvojili prvo mjesto.bili su najbolji cijele godine i ne vidim sta se tu ima mudrovati.ako je mogao nekakav prokom igrati euroligu zasto ne bi i igokea

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:19 
Bič božji
Bič božji

Ma Divac nesto srao pa me iznevirao. :D
Ni ja ne volim Igose, ali stavrno nije fer prema ljudima. Ocigledno je da nisu finansijski interesantni Evropi.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ni ja ne volim Igose, ali stavrno nije fer prema ljudima. Ocigledno je da nisu finansijski interesantni Evropi.

ma nema euroliga veze sa tim,vec ovi janezi
oni su njima postavili uslove na pocetku sezone ko i kako moze ici u el,samo sto oni nisu ocekivali da ce to biti igokea.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:28 
Bič božji
Bič božji

Ko ce mu znati, ima milion nekih verzija. Jedvam cekam to konmacno rjesenje. Valjda ce ga naci priej kraja f4. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Realno koliko god Evroliga ne zeli Igokeu toliko su gov.. pojeli i ovi iz ABA lige..
Prvo pravilnik po kojem dvije najbolje ekipe idu u Evroligu (to prakticno znaci finalisti jer se gleda poredak na kraju) . Drugo uslovi za B licencu to je poput licenciranja u fudbalu. Znaci ili ispunjavas ili ne...A oni znaju samo uzeti lovu a koga briga za klubove tu mislim na Lorbeka, Lisca i kompaniju...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
http://novosti.rs/vesti/sport.295.html: ... -u-Skoplju

Sve te nejebalo. Ovi baš idu iz krajnosti u krajnost :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:42 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50

Pa nije lijepo viriti dok su ljudi u toaletu, hm. :D

Ako si se uhvatio za ono sto sam napisao o desavanjima "van terena", to veze nema sa tim na sta ti aludiras. Mislio sam na propise i njihovo tumacenje, kao i na ispunjavanje ili neispunjavanje uslova za ucesce u Evroligi. A bar CZ Telekom nema takvih problema, ni po kojem kriterijumu. Sve uslove ispunjavaju, momci dobro igraju, i prvi cu ih podrzavati u Evroligi sljedece sezone.

A kao navijac imam svoje zelje, kao i svi. Sto puta sam napisao, kad bi ikako moglo, najvise bih volio da Evroligu izbore i igraju Partizan i Igokea kroz ligu, a CZ Telekom kroz kvalifikacije, i niko srecniji od mene.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
ok. nadogradiće dvoranu do 5.000, to je najmanji problem. za aerodrom i to imaju, jer mahovlajni imaju radovnu liniju za beograd i valjda su imali nešto za beč. znači, nisu redovni, dnevni ili kako se računa, ali jesu međunarodni.

edit. evo red letenja, ništa od beograda ali imaju za cirih :D http://www.banjaluka-airport.com/index. ... ed-letenja

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2011, 16:45
gledaju oni da ubace olimpiju u kvlafikacije ako je ikako moguce...

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ma, nema šanse. srpski f4 samo ako partizan ne usere.
realno, budućnost ima lakši raspored od partizana ali će ih valjda ono u zagrebu trgnuti. dolaze im igokea i solnok-to su pobjede, sad je samo problem skoplje.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Moguće je, zašto da ne. Ali prvo da se odigra još i taj F4 a onda će sjesti i odrediti putnike za evropska takmičenja. Ne bi me začudilo da i Cibonu uguraju u EL

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:57 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ja sam sinoć gledo igokeu-solnok i očekivao sam da će sudije da navlače za solnok ako bude gusto. to se nije desilo. nisam gledo sve utakmice igokee ove sezone ali mislim da su imali fer suđenje. znači, van aba postoji interes, ovim unutra je izgleda potpuno svejedno.

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 10:58 
Bič božji
Bič božji

vlade_divac je napisao:

Pa nije lijepo viriti dok su ljudi u toaletu, hm. :D

Ako si se uhvatio za ono sto sam napisao o desavanjima "van terena", to veze nema sa tim na sta ti aludiras. Mislio sam na propise i njihovo tumacenje, kao i na ispunjavanje ili neispunjavanje uslova za ucesce u Evroligi. A bar CZ Telekom nema takvih problema, ni po kojem kriterijumu. Sve uslove ispunjavaju, momci dobro igraju, i prvi cu ih podrzavati u Evroligi sljedece sezone.

A kao navijac imam svoje zelje, kao i svi. Sto puta sam napisao, kad bi ikako moglo, najvise bih volio da Evroligu izbore i igraju Partizan i Igokea kroz ligu, a CZ Telekom kroz kvalifikacije, i niko srecniji od mene.

Onda ok, do mene, nisam skontao. Aj mozete na F4 umjesto buducnosti. :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 11:12 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Meni ne bi iznenadilo da dogodine kažu kako Beograd ne ispunjava uslove jer aerodrom "Nikola Tesla" nema 500 letova dnevno 8)
Jeste da nam ovo odgovara ali...

P.S.Svim silama treba nagovoriti Radnički da svoje utakmice igra u BG.Možda ih Čović,Vučić i ostala fijama pogura finansijski :D

Vrh

PostPoslato: 05 Mar 2013, 11:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Frisky_Dingo je napisao:
ok. nadogradiće dvoranu do 5.000, to je najmanji problem. za aerodrom i to imaju, jer mahovlajni imaju radovnu liniju za beograd i valjda su imali nešto za beč. znači, nisu redovni, dnevni ili kako se računa, ali jesu međunarodni.

edit. evo red letenja, ništa od beograda ali imaju za cirih :D http://www.banjaluka-airport.com/index. ... ed-letenja

Ja ne vidim ovdje prepreka za Igokeu, imau blizu aerodrom koji ima redovnu liniju do ciriha, penzioneri ce dati para da se prosiri dvorana i svi zadovoljni :) . Malo smo se presli u zaljenju Igokee, nece tu biti problema cini mi se...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 131, 132, 133, 134, 135, 136, 137 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]