banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 14 Avg 2025, 19:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 1193  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 02 Mar 2013, 12:44 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 09 Sep 2010, 19:02
Trazi da vidim kako oni glumci od Barcelone iygubiti.

Nisam kockar, ali opet uloziti pare da ce Barsa izgubiti nije kladjenje, to je realnosti, osim ako Barsa kupi utakmicu.

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 12:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Jes ti malo gledao sastav reala bez ronalda iguaina i ostalih nema sanse da dobiju barcu koja igra u najcem sastavu

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 13:57 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
tekma je nebitna..igraju rezervisti...modric, kalehon, esijen i ta ekipa...vazniji je junajted u utorak....bitnije mi je da mogu donji srem gledati od tog el klasika :)

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:08 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 31 Jan 2013, 18:13
Donji Srem bitan toliko ??? zar ste toliko zaludni ??? El klasiko nema na elti, ali ima Milan Lacio, ne mozemo sve ocito imati....nije Elta isto sto i SBB !!! ali ok, popravljaju se....cuj Donji Srem, hahahaha, nadam se da se salite ????

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:12 
Veteran
Veteran

nidjeveze je napisao:
tekma je nebitna..igraju rezervisti...modric, kalehon, esijen i ta ekipa...vazniji je junajted u utorak....bitnije mi je da mogu donji srem gledati od tog el klasika :)

druze, jesi ti vidio stadion Donjeg Srema ??? pa iza ograde pasu krave...i ti mozes da izjavis ovo iznad ???? ja sam prosao pored stadiona, znam sta pisem....ma idi....stvarno ko bi ovom narodu ugodio...Amadeuse, nije ti lako odgovarat na nasa pitanja kad ima ovakvih diskutanata....majke mi....

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:25 
Majstor
Majstor

Ocigledno ne kontas sta sam htio reci, a i ne razumijes ironiju..a da pratis diskusije od ranije, vidio bi koliko sam negodovao zbog nestanka Sportkluba, i cinjenice da ne mozemo gledati spansko prvenstvo, odnosno prije svega tekme Reala i Barce...

Kao navijacu Partizana sasvim je normalno da mi danas pocetak proljecnog dijela sezone mog kluba bude primaran u odnosu na El klasiko koji igraju rezervisti i nista ne odlucuje...onaj El klasiko u kupu u utorak je bio druga prica i naravno da sam ga ispratio..to sto danas necu pogledati ovaj, mi ne predstavlja ni najmanji problem...

i tekma se ne igra u Pecincima, vec u Beogradu, a i Donji Srem ne igra na tom stadionu pored koga si ti, kao svjetski putnik, prosao, vec kao domacin nastupa na "Karadjordju" u Novom Sadu....

i ja od Amadeusa ne trazim nista, vec samo raspravljamo o tome da nema Arenasporta SR, danas kad bi neko mozda i htio pogledati Partizan - Donji Srem

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
dadotb je napisao:
Donji Srem bitan toliko ??? zar ste toliko zaludni ??? El klasiko nema na elti, ali ima Milan Lacio, ne mozemo sve ocito imati....nije Elta isto sto i SBB !!! ali ok, popravljaju se....cuj Donji Srem, hahahaha, nadam se da se salite ????

Ne nipodastavaj nikada veliki broj stanovnika RS koji prate Partizan i Zvezdu i JSL uopste. A sto se Elte tice, kamo srece da im je punuda bar malo blizu SBB-ove, ali to bi vec bila Svedska :D Da se oni ugledaju bar na "Telrad" pa ubace 4 FOX-a, da budemo makar Bijeljina. :wink:

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:35 
Veteran
Veteran

nidjeveze je napisao:
Ocigledno ne kontas sta sam htio reci, a i ne razumijes ironiju..a da pratis diskusije od ranije, vidio bi koliko sam negodovao zbog nestanka Sportkluba, i cinjenice da ne mozemo gledati spansko prvenstvo, odnosno prije svega tekme Reala i Barce...

Kao navijacu Partizana sasvim je normalno da mi danas pocetak proljecnog dijela sezone mog kluba bude primaran u odnosu na El klasiko koji igraju rezervisti i nista ne odlucuje...onaj El klasiko u kupu u utorak je bio druga prica i naravno da sam ga ispratio..to sto danas necu pogledati ovaj, mi ne predstavlja ni najmanji problem...

i tekma se ne igra u Pecincima, vec u Beogradu, a i Donji Srem ne igra na tom stadionu pored koga si ti, kao svjetski putnik, prosao, vec kao domacin nastupa na "Karadjordju" u Novom Sadu....

i ja od Amadeusa ne trazim nista, vec samo raspravljamo o tome da nema Arenasporta SR, danas kad bi neko mozda i htio pogledati Partizan - Donji Srem

ok, skuzio sam, ali ja imam Arenasport SR....ne znam kako vi nemate ????

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:35 
Veteran
Veteran

drug je napisao:
dadotb je napisao:

Ne nipodastavaj nikada veliki broj stanovnika RS koji prate Partizan i Zvezdu i JSL uopste. A sto se Elte tice, kamo srece da im je punuda bar malo blizu SBB-ove, ali to bi vec bila Svedska :D Da se oni ugledaju bar na "Telrad" pa ubace 4 FOX-a, da budemo makar Bijeljina. :wink:

i sam navijam za zvezdu, ali porediti partizan-donji srem sa El klasikom je vredjanje inteligencije, zar ne ??? ma idi....

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:48 
Majstor
Majstor

niko to nije poredio

ako je nekome bitnija jedna od druge utakmice, ne znaci da pravi bilo kakva poredjenja...

ako navijas za zvezdu, pretpostavljam da bi radije gledao zvezda-javor, nego real-barsa, ako bi se igrali u istom terminu

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 14:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dadotb je napisao:

i sam navijam za zvezdu, ali porediti partizan-donji srem sa El klasikom je vredjanje inteligencije, zar ne ??? ma idi....

Prijatelju, ljudi su komentarisali kako ne mogu gledati ni EL Klasiko ni JSL, jer osim sto nemamo niti jedan od SK-ovih kanala, jedno vrijeme nije bilo Arenasport 1 SR kanala. :wink:

Sto se tice SK PRIME, to je bar poznato, znaci ili Total TV ili drndanje sa streaming-om:
http://www.rtvuzivo.com/sport-klub-prime/

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
Blic ima i MTV hits i MTV dance. Ne samo ova 2 nova (DaVinci learning i OK).

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

A na elti mozes sanjati o tome
i jos nesto sta ima te protiv Partizan i Donjeg Srema svako gleda ono sta hoce

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:24 
Majstor
Majstor

jel dosla ta arena, nisam doma, a ovdje gdje sam imam samo aneks

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Dosla je Arena 1 SR

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:27 
Majstor
Majstor

to je okej, hvala

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:29 
Veteran
Veteran

nidjeveze je napisao:
niko to nije poredio

ako je nekome bitnija jedna od druge utakmice, ne znaci da pravi bilo kakva poredjenja...

ako navijas za zvezdu, pretpostavljam da bi radije gledao zvezda-javor, nego real-barsa, ako bi se igrali u istom terminu

salis se??? reci da se salis ???? mozda bi jedino radije gledao Zvezda-Partizan od El klasika, a i u to nisam siguran...da gledam 5. razredne igrace naspram igraca najvise klase, jesi lud ???? majke mi nisi jasan.....reci da me palis????

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:30 
Veteran
Veteran

zvezda javor ne bi gledao da mi platis kartu. to nije fudbal, to je mucenje....a el Klasiko je prazniiikkk...zapamti to druze....ocito si previse mlad da shvatis neke stvari....ajd caos

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:32 
Veteran
Veteran

dzoni97 je napisao:
Dosla je Arena 1 SR

ne znam o cemu pricate, mi u Trebinju sve vreme imamo 4 Arene i Arenu HR i Arenu SR....sta vama nestaje pa dolazi nije nikome jasno ????

Vrh

PostPoslato: 02 Mar 2013, 15:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dadotb je napisao:
zvezda javor ne bi gledao da mi platis kartu. to nije fudbal, to je mucenje....a el Klasiko je prazniiikkk...zapamti to druze....ocito si previse mlad da shvatis neke stvari....ajd caos

Ovaj danasnji praznik ti Elta nece podariti

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 23857 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 344, 345, 346, 347, 348, 349, 350 ... 1193  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]