Одвео ја старог на текму, он није гледао Борац послије рата ниједном. Човјек се изгубио кад је сконтао на шта нам је клуб спао, али није пуно замјерио играчима, него тренеру. ПА тај човјек за 60 минута није погаламио ни једном, сједи к`о дрвена марија, укипио се, ротације и измјене су само њему јасне. Ужас.
Јбте Вуковић који има екстра играче, скаче , пизди на играче, изгаламио се на оног лика на крају што је промашио секунд прије краја, а Вардар већ имао 6 разлике.
Стари ми причао о гостовањима Гумерсбаха и осталих великана, тачно не могу вјеровати... Каже Борик је тад био свјетски познат дворана, била мртва глава за карте кад долазе ти велики клубови...
А ево и интервју са Вуковићемhttp://www.glassrpske.com/sport/republika_srpska/Veselin-Vujovic-SEHA-ligu-ne-treba-prosirivati/111315.html
Конкретно, дио о Борцу
Citiraj:
Бањалучки рукомет
Некадашњи селектор Србије и Црне Горе осврнуо се на тренутно стање у бањалучком рукомету посљедњих година.
- Увијек се чудим зашто Борац и Бањалука не могу да изњедре једну екипу и направе добар резултат прије него што је разграбе други и то је за мене нешто непојмљиво. Дворана “Борик” за мене је храм, а кад долазим у Бањалуку, увијек се прекрстим, јер знам да се ту некад играо добар рукомет и ту су играли играчи попут Aрсланагића, Поповића, Рађеновића. Уколико град и Република Српска не стану иза клуба, публика ће се, мало помало разочарати, јер тамо неки Вардар, који није био ни на свјетској мапи, када је Борац био доминантан у Европи, сад дође и лагано побиједи. Није крив тренер, ова дјеца још мање, али неко јачи мора нешто да предузме - рекао је Вујовић.
Преузео би Борац
Вујовић је изјавио да би једног дана волио да сједне на клупу бањалучког Борца.
- Посљедњих десет година сам у варијантама да будем тренер Борца, али никада нисам дошао. Ово је лијеп град и велики клуб. Исто тако сматрам да у Бањалуци постоје изузетно квалитетни стручњаци, које јако уважавам. Aко би неко некад процијенио да Веселин Вујовић може да помогне Борцу и да би то био један помак у афирмацији рукомета, расположен сам за разговор и прије бих био у Бањалуци него у Скопљу, мада ми је и у Скопљу добро - нагласио је Вујовић.