skeva je napisao:
Sto se tice daljeg toka lige, Partizan ima dvije sigurne pobjede i dvije skakljive utakmice. Sigurni su im Solnok u poslednjem kolu i Igosi jer imaju prostor sada za pustanje jer nije bitno u sustini ko ce biti prvi. Cedevita i MZT u gostima su skakljivi i tu moze biti svasta. Radnicki posle Buducnosti ima dva gostovanja u dalmaciji na kojim se moze okliznuti i zadnju utakmicu protiv Zvezde, dok buducnost posle Radnickog ima Split, Zvezdu i Olimpiju kod kuce. Najgori scenario pomeni za Partizan je da Radnicki dobije Buducnost. Ako ih dobije a Partizan izgubi od Cedevite ja mislim da je onda nekih 80% gotovo jer Buducnost docekuje Split, ide nezainteresovanoj Zvezdi i docekuje Olimpiju sto su po meni tri vjerovatne pobjede. Dok Radnicki smije jednom i kiksnuti a da opet bude treci.
Znaci, Partizanu je utakmica protiv Cedevite utakmica sezone, ako tu izgube, mnogo se udaljavaju od F4, a ako pobijede zavise samo od sebe.
Presudan faktor za ovu borbu imace Zvezda i njena zainteresovanost za pobjede protiv Radnickog i Buducnosti...
Ne razmuijem o kakvom ti pustanju Igosa i zainteresovanosti Zvezde pricas.? U najgorem slucaju 1. mjesto ce donositi makar kvalifikacije za Evroligu sto je opet bolje nego da nemas nista kao 2. i porazom u polufinalu. Uz to sam takodje misljenja da ce Evroliga ove sezone napraviti ustupak i progledati kroz prste nemarnoj ABA-i. Takodje se slazem sa onima koji kazu da se Fajnal for ABA-e ne moize porediti sa klasicnim plej ofom u kome onaj ko je zasluzio svojim igrama u regularnom dijelu ima prednost domaceg terena, te jednom losom utakmicom ne upropastava sve sto je mukotrpno gradio tokom citave sezone. Igokea i Zvezda ce se do zadnjeg kola, Kragujevca i Zagreba boriti svim snagam za prvo mjesto i jedna od te 2 ekipe ce biti nagradjena za to sto odskacu od ostalih ekipa u regionu!