mandrak je napisao:
nemam pojma,samo ga je u jednom trenutku kamera zumirala sa krvavom kosuljom do lakta vjerovatno gepekovo nekog na poluvremenu
Idi bjezi
Nego ovo veceras u drugom poluvremenu sta smo prikazali je opsta smijurija.Partizan je defintivno ekipa od koje se moze mnogo toga vidjeti i nauciti kad ih gledas.Od fenomenalne kosarke kada smo ih jebali ko levate u prvom poluvremenu,sto nisam mogao ocima da vjerujem,do prikazivanja kako jedna ekipa moze igrati jadnu kosarku i na najlosiji nacin koji postoji pokazati sranje od iste.Kakva ekipa mora biti da ti je najbolji procenat u sutu za 3 poena

slobodna bacanja oko 50 i kusur % ako se ne varam.Ja znam da je kosarka sport preokreta za malo vremena i mi smo ovako uzimali u Euroligi neke klubove kada smo bili na -20 i nesto,ali koja se licna odkaci u glavama da nemres livade pogodit osim jednog ili eventualno dva covjeka,da osim toga ne znas kud gonis s´ loptom to mi bas i nije jasno.
Napisao sam vec da ciganija ima sad kvalitetniji tim ali ipak sam se malo prevario jer oni nisu toliko kvalitetniji kako sam mislio koliko smo mi pogubljeni.I prisebni i pogubljeni ali ipak ovo drugo malo vise.Joj slobodna su bila cirkus veceras,Lucic 0/4 ili tako nesto.Kad on tako lose izvodi bacanja onda ne moze biti dobro a smatra se za najsigurnijeg u ekipi za te stvari.Bertans je uradio koliko je mogao,pa ne moze on sve,ma svi su bili ok u prvom dijelu meca ali u nastavku se desilo ono sto smo od ove ekipe vec nekoliko puta vidjeli.