banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 21:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:08 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Pa vidis da su ga svi cuvali, ali ga niko nije sacuvao :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:11 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jun 2010, 22:01
Jeste mi krivo sto nisam bio na toj utakmici a slusam o njoj 20god :). Jos je i Sojtaric rekao da ga je cuvao hhaah :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
mozda se nasi nisu dobro "prebrojavali u odbrani",pa su svi isli na njega :lol:

ja stvarno prvi put cujem za to,a ne vjerujem ni da se moze naci link,jer tad nije bilo ni neta ni icega 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 18:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Schlager je napisao:
nema kod cace greske u kosarci :D

ma nesto mi cudno da se ne sjecam dva gostovanja ni zvezde ni partizana,pogotovo zvezde se sjecam samo ono kad je vuk radivojevic dao onaj kos odlucujuci :-?

Partizan nikad nije ni gostovao. Sjedi 1.

Da, da trica Vuka. Tad ih je Sale Vujasinović iskažnjavao sa 3 trice zaredom, sa istog mjesta, imali 15+ na poluvremenu, Vuleta igrao sjajno.
I na kraju nam Vuk presudi.
Jedna od najboljih utakmica ikad u "boriku".

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 19:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Dejan Milojevic kod Edina brata i Koleta.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 19:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Партизан је играо 2 пријатељске текме у Борику са Борцем,једну у рату,1993. и једну 2000.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Lisac: Ako su najbolji, neka Srbi igraju EL!

Generalni menadžer ABA lige smatra da je aktuelni sistem takmičenja najpošteniji, kao i da će navijači uskoro početi da putuju na gostovanja.

Roman Lisac oporavio se od infarkta i "punih baterija" se vratio zadacima prvog operativca regionalne košarkaške lige.

Trenutna preokupacija mu je pronalaženje grada koji će prihvatiti organizaciju Fajnal fora (25-27. aprila), a to je bio i jedan od povoda za posetu Beogradu.

Lisac je uživo gledao nedeljni derbi u Pioniru, priznavši da ga je tu dovela i briga za imidž ABA lige, nakon incidenata u Kragujevcu sedam dana ranije.

"Pokazalo se da je košarka sport pravih navijača, pravih igrača, a i pravih menadžera, koji sve to organizuju kako bi trebalo. Svaka čast i Zvezdi i Partizanu", rekao je Lisac posle meča.

"Uvek sam bio prezadovoljan Beogradom. Za mene je ovdašnja atmosfera nešto nesvakidašnje. Samo da ne bude incidenata kao u Kragujevcu. To nije potrebno nikome, to je loše za sport. Teško je danas skupiti novac, a još ako incidenti daju takmičenju negativan predznak, onda sponzori ne pomišljaju da se pojave. Ovo što smo videli u nedelju je dobro i za klubove i za ligu".

Lisac je prethodno boravio u Skoplju, dok se u ponedeljak prebacio u Kragujevac, na utakmicu Radnički - Cibona.

Indirektno je poručio da Beograd vidi kao idealno rešenje za ovogodišnji Fajnal for, a da bi od 2014. mogao da pošalje završni turnir i na neutralni teren, po ugledu na Evroligu.

Upitan da li bi imalo smisla da se za titulu igra, recimo, u Zadru, gde navijači srpskih klubova ne mogu da otputuju organizovano, dao je zanimljiv odgovor:

"Mislim da će se i to uskoro dogoditi. Podsećam da je košarka prva krenula sa regionalnom ligom i da je za nama već 12 godina takmičenja".

Lisac sa ponosom tvrdi da su klubovi ABA lige "sjedinjeni u jedan glas" i da je direktnom prohodnošću u Evroligu stvoren takmičarski duh kao u vreme SFR Jugoslavije.

"Jedna Olimpija ode u Solnok i izgubi. MZT pobedi Cedevitu u Zagrebu. Pa, ko bi u to mogao da poveruje? Meč Zvezde i Partizana takođe je bio pun preokreta, što je sjajno za gledaoce".

Sistem bodovanja ove sezone je nestao, tako da Srbija, Hrvatska i Slovenija više nemaju garantovanog predstavnika u Evroligi, ali zato mogu da ga steknu Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Makedonija.

"Svi su hteli da odlučuje teren i sada je upravo tako. Svi smo tražili da se u Evroligu ne ide po ključu, nego po rezultatu, da idu najbolji. I ako to budu dva srpska kluba, hvala bogu, neka budu".

Jasno je da na kraju neće svi biti zadovoljni.

"Mislite da je meni lako u Sloveniji? Ili ovima u Hrvatskoj? I da Partizan i Zvezda nisu u vrhu tabele, ovde me verovatno ne bi pustili da pređem granicu. To je tako..."

Generalni menadžer ABA lige najavio je da će odrediti domaćina Fajnal fora do 1. marta i pokušao da razbije famu o ulaganjima koje traži takav događaj.

"Ljudi moji, pa nije to toliki trošak da bi neko samo zato odbio da ga organizuje. Kada je Fajnal for poslednji put bio u Ljubljani, liga je baš zaradila. OK, ulaznice su bile skuplje, išle su i do 50 evra. Ja sam svestan da je u Beogradu to nemoguće. Razlika u standardu je problem, ali šta da radimo. Moraćemo to da istrpimo".

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 20:24 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Znam da je bogohuljenje ne sloziti se sa cacinom analizom,ali ja imam neki smek da je ova igokea procitana ekipa i da ce ih zadar uzet veceras. :-?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 20:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Da je neka druga ekipa u pitanju pa hajd, ali Zadar... ne vjerujem...

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 20:29 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

vise ni ja ne mislim,hahahah

evo rece komentator da su dosli bez 4 najbolja igraca

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 20:46 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
ali rasko dobio konkurenciju
prvi nos barisa krasic :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 20:49 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

mislim da jedini na kugli zemaljskoj imamo "privilegiju" da na nasem javnom servisu gledamo kosarku bez vremena....

ne samo preostalog vremena za napad,vec uopste vremena :(

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 21:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Idemo Igokea trapaj ustase

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
Znam da je bogohuljenje ne sloziti se sa cacinom analizom,ali ja imam neki smek da je ova igokea procitana ekipa i da ce ih zadar uzet veceras. :-?

Koji je ovo promašaj u toku dana deda?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Drugi produžetak u "jezeru", sjajna utakmica.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Odlicna utakmica! Kus promasi dva bacanja na kraju prvog produzetka, inace ja nisam nikad vidio da je on promasio oba bacanja :)

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Svaka cast Capinu... 49 minuta i 30 sekundi haha ako prezivi Mutu prezivjece onda i sve ostalo

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Gledam na rezultati.com tabelu i stavili radnicki na 4. a partizan na 5. mesto... Je li to ispravno, kakv je medjusobni skor ta dva tima :?

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jest ispravno. Tek na kraju ako budu na isto bodova Partizan će biti ispred zbog boljeg međusnog duela. SAd je Radnički zbog koš količina ispred.

Vrh

PostPoslato: 18 Feb 2013, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Schlager je napisao:
Citiraj:
Meni se cini da je igrao dve sezone :?

ja nisam siguran,ali cini mi se samo one sezone kad je macabi igrao :-?

Двије сезоне смо играли, као Борац 2002/03. кад је играо и Макаби, и 2003/04 као Бањалучка пивара.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 106, 107, 108, 109, 110, 111, 112 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]