lakisat je napisao:
dobio sam Multiple Display ali tu u padajucem meniju imam samo try to connect anyway on: VGA...
Sad je problem kad spojim HDMI kabal sa tv-om i grafickom automatski mi se ovde gasi na monitoru pa tako ne mogu nista da podesajem...
A da li se na TVu pojavi? Ako se pojavi, onda na TVu udji u screen resolution, izaberi drugi od dva ekrana (ako imaju, ako ne vraticu se na to; gore onaj broj 1 i 2; ako ne znas koji je od monitora, idi identify, pa vidi koji ti se broj pojavi na TVu, pa onda samo izaberi onaj drugi), onda idi na opciju Make this main display, i trebalo bi ti se vratiti na monitor... E kad se vrati, vidi da li ima opcija u Multiple displays... Extend ti znaci da samo prosiris ekran monitora na TV i u principu ti znaci da ces na tom drugom imati prazan prostor (nema ikona i sl), i kad misom ides na kraj ekrana na monitoru, prece na TV... To se moze fino iskoristiti ako u isto vrijeme zelis gledati film i surfati... Clone ti je da napravi dva ekrana potpuno ista, znaci sa ikonama i sl...
E sad ako nemas ta dva, ponovo pokusaj ono gore sa detect, ako to ne radi, onda stvarno ne znam do cega je... Vjerovatno nesto cudno oko graficke, pa bi najbolje bilo ici na podesavanje preko NVidia CP... A to je ovo sto je danijell stavio, kao i dtb_pro onaj video...
nesto sam uspio da uradim...
Spojio sam sve i isao na Multiple displays i tu u padajucem meniju sam izabrao duplicate display i sad sam dobio sliku istu i na monitoru i na tv-u stim sto mi je slika na monitoru suzena odozgo i odozdo a nemam tona na tv-u...