banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Avg 2025, 23:26

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 187  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 12 Feb 2013, 19:38 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
problem srpske kosarke je los rad sa mladima, te menadzeri. Jedan covjek drzi gotovo sve najbolje igrace

igrala se i liga prije nekih sest sedam godina pa su izlazili igraci, sad niko ne pusta mlade...

Zar nije Metalcu, Slogi , Vojvodini cilj da se bore za ABA ligu da naprave dobar tim...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 19:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gondr,a birgate, zbog čega je Srpska košarka izgubila mjesto koje joj pripada ? Po ovom mislim, da se Srpska liga ne pika ?
Aba liga nije razlog, tako da mi to nemojte navoditi. Tuga je to. To je isto kao da Brazil izgubi pravo da se u fudbalu nešto pita

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 19:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
no_pasaran je napisao:
Ja kad sam rekao ovde da se sa aba ligom ugusila srpska liga odnosno centri poput Cacka Kraljeva Vrsca td...i da zvezdasi i grobari preferiraju da igraju protiv klubova tipa Cipiripi jer su pokondirene tikve i da to nema veze sa kvalitetnim utakmicama koje ce nam doneti dobro....ovde su me napali skoro svi...

Па Партизан није ни хтио да игра, тачније на почетку није ни играо, док нас нису условили неиграњем Евролиге.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 20:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Нова Варош je napisao:
Gondr,a birgate, zbog čega je Srpska košarka izgubila mjesto koje joj pripada ? Po ovom mislim, da se Srpska liga ne pika ?
Aba liga nije razlog, tako da mi to nemojte navoditi. Tuga je to. To je isto kao da Brazil izgubi pravo da se u fudbalu nešto pita

Ja bih prije rekao da smo dobili dva mjesta umjesto jednog 8) :D . Budimo realni, Direktno u EL ce svake godine obezbijediti ili Zvezda ili Partizan, a ovi drugi ce imati najmanje kvalifikacije :wink: . Ovim novim bodovanjem je izgubila najvise Slovenija, pa onda Hrvatska pa tek onda mozda Srbija. Evo ja smijem potpisati da ce u sledecih 5 godina i Zvezda i Partizan biti ucesnici F4 Aba lige i da ce NAJMANJE jedan nas predstavnik biti ucesnik Evrolige :wink:

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 21:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Два мјеста има АБА лига,Српска лига-0. Шта теби ту није јасно?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 21:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Sta tebi nije jasno? Od ove godine ce nam jedna ekipa uvijek sigurna biti, druga ce igrati najmanje kvalifikacije. Hoce li mozda Cibona, Cedevita ili Olimpija nekom pomrsiti racune???

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 22:08 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

[quote="skeva"]Sta tebi nije jasno? Od ove godine ce nam jedna ekipa uvijek sigurna biti, druga ce igrati najmanje kvalifikacije. Hoce li mozda Cibona, Cedevita ili Olimpija nekom pomrsiti racune???[/quote

Покушаћу са јабукама...Тако у првом основне објашњавају дјеци неке ствари.
Имао си у својој руци јабуку,али си је дао комшијама (са којима си у великој љубави),па ти сада они дају по мало те исте јабуке да једеш,онако,колико они хоће...
Ваљда ти је сада мало јасније.
Гледај мало даље од једне сезоне,мислиш да ће они гледати Партизан или вас вјечно како иду у ЕЛ?

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 22:13 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

zna se ko je trazio profi ligu srbije a ko nije dozvolio...

Problem je sto su u staroj Jugi igraci od 17 18 godina gurani u prvi tim i imali znacajne uloge.
DRazen je sam drzao Sibenku , sjetite se sa koliko godina su ulogu u timu imali Danilovic, Divac, Kod nas kasnije Tomasevic, Rakoc , Vujanic
sad MIljenovic, Cvele dobiju rijetko. novinari od svakog igraca prave novog Djordjevica a da nista ne urade...
Rad sa kvalitetnim trenerom moze da napravi igraca. Kod Karija su napravljeni Bjelica, Keselj. Ali kosarka u Srbiji je postala samo uzimanje para. Uzmi djeci pare za kamp, daj sto vise djece...

Rijetki su treneri koji ostanu da rade sa svojim igracima. Tu npr cijenim Duleta, koliko on puta ostane nakon treninga radeci sa svojim igracima..

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 22:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gondra je napisao:
skeva je napisao:
Sta tebi nije jasno? Od ove godine ce nam jedna ekipa uvijek sigurna biti, druga ce igrati najmanje kvalifikacije. Hoce li mozda Cibona, Cedevita ili Olimpija nekom pomrsiti racune???[/quote

Покушаћу са јабукама...Тако у првом основне објашњавају дјеци неке ствари.
Имао си у својој руци јабуку,али си је дао комшијама (са којима си у великој љубави),па ти сада они дају по мало те исте јабуке да једеш,онако,колико они хоће...
Ваљда ти је сада мало јасније.
Гледај мало даље од једне сезоне,мислиш да ће они гледати Партизан или вас вјечно како иду у ЕЛ?

Sad cu ja tebi objasniti kao djetetu. Dva djeteta iz jedne kuce imaju jednu jabuku (zvezda, patrizan), iz druge kuce dva djeteta imaju isto jednu jabuku (cedevita, cibona) a iz trece kuce jedno dijete ima jednu jabuku (olimpija). E sad, ta djeca su dosla na igraliste i ponijela svoje jabuke. Pola jabuke su dali nekim momcima koji su jaci od njih. Ostalo im je 2,5 jabuke. Ova dva djeteta iz prve kuce su najjaca i oni ce sebi uzeti po jednu jabuku a ovi momci iz druge i trece kuce ce se krviti za ono pola. I tako ce biti i sledecih godina jer ako budu rasli proporcionalno ce rasti. Mozda ce se desiti jednom u 3 godine da se jedan od ova dva najveca djeteta razbole pa im jedno od djece iz ove dvije manje kuce uzme cijelu jabuku a oni dobiju pola, ali i to je na kratkom stapu jer ce sledece godine opet biti jabuka za dva najveca djeteta. Nadam se da sad razumijes.
A ti drugar ako mislis da neko treba igrati evroligu i ako je ne moze izboriti pored cibone, olimpije ili cedevite ili ove godine igokee onda definitivno ne dijelimo misljenja oko tih stvari. Siguran sam da bar ove ekipe koje budu izborile evroligu nece se sramotiti tamo kao sto se desavalo prvenstveno olimpija proslih nekih godina....

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 22:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

zna se ko je trazio profi ligu srbije a ko nije dozvolio...
И то је оправдање за трчање у загрљај словенцима и хрватима?

Проблем српске кошарке је непостојање српске лиге. Постоје клубови који играју АБА приватну лигу,остали су спали на ниво Младости из Мркоњић Града или су се угасили.
Једино рјешење је да држава подржи све клубове у одлуци да напусте Јадран и помогне им (легално наравно,преко министарства) финансијски да издрже док се не поврате позиције у европским куповима.
То је код Тегија скоро предложио Даниловић,и по мени је то спас. Професионална лига Србије
у којој ће играти клуб из Ниша,Борац из Чачка,Вршац,Војодина,Слога Краљево,Лесковац плус екипе из АБА лиге...
Тада ће млади имати гдје да играју,ако се као Миљеновић на примјер не избори у Партизану,оде у Краљево и на првој текми му убаци 30-ак поена...Тако се ствара играч,а не
на гостовањима Крки и Широком.
Заборавио сам да похвалим Металац из Ваљева и људе који тамо раде добар посао и одржавају једно кошаркашко мјесто у Србији у животу.

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 22:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
J@bla vas evroliga pod broj jean pod broj dva moze lepa liga da se napravi izmedju Srbije i rep. Srpske znam da postoji savez da li bi tu neko mogao da zasmeta iz ciste pakosti ne znam...
plus djetici al otom potom dobili bi bar jos jedan klub u jakoj ligi...

Vrh

PostPoslato: 12 Feb 2013, 23:18 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Tita ti jebem :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 08:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
A pazi sta je sad izjavila policija.
da niko nije izdavao nikakva saopstenja ni optuzivao bilo koga da je pocinjao nerede(jer se jos gledaju snimke sa sigurnosnih kamera).
svasta se desavalo u srbiji ali da neko lazira saopstenje policije koje je sve jedan medij objavio u roku ''odmah'' se nije desilo
Ovaj zuckov brat nije lud sto vise ne zeli da se kup igra pod tim imenom

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 10:16 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sve se nas pita... Patite 8)

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 10:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Gondra nemoj biti nerealan
Kad se trebala formirati profi liga SRbije koju bi priznao ULEB zna se ko je odbio... Isti Danilovic...
Cuj izaci sad iz Jadrana dok se ne povrate pozicije klubovima. Kakve pozicije je li one zbog kojih nase kosarkase kradu na velikim takmicenjima, sto nemamo autoritet u medjunarodnim kvorumima. znas kad ce se to desiti NIKAD..
Ljudi Evroliga je postala cista komercijala, imas pare i tim , mozes da igras u suprotnom kupi prnje...
Jadranska liga se izborila za pozicije i tu je sad kraj. Izlazak iz ABA lige bi znacio da sami sebi pucamo u glavu i da nam ostaje evrocelendz kup

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 10:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Sve se nas pita... Patite 8)

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 10:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Stara garda 8)

Šišaj grobare, ne mogu nam nista

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 10:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
Čitam ovo što pišete za pravilo da mora biti jedan igrač u BH ligi ispod 21 godine stalno u igri,i ne znam zašto ovaj Bajić diže ovoliku halabuku,jer to bi Igokei mogla biti čak i prednost.Osim tog Radukića,koga ne znam,i Marko Miletić je odličan igrač,ogroman potencijal,a za koji dan bi se trebao vratiti na teren,ako je oporavak išao po planu.Sjajno dijete,rođen ovdje u Banjaluci,gdje je i živio u Boriku do dvanaeste godine..

Koliko sam pričao sa ljudima,sa njim se računalo ozbiljno za prvu petorku!...kažu da ne bi ni dovodili Gajovića,da se na reprezentativnim pripremama Miletić nije povrijedio...A tamo,u A reprezentaciji ,kod Ace Patrovića BH je već iz tima istisnuo Opačka i još nekoga,i onda iz silne želje za dokazivanjem nije prijavio na vrijeme da je povrijeđen,i sutradan se normalno pogoršalo stanje,i zato nažalost i ovolika pauza..

Eto,nisam baš toliki poznavalac košarke,ali ovo su mi pričali ljudi kojima vjerujem,tako da,ako Marko zaigra,nikakav to problem neće biti za Igokeu da on i Radukić budu na terenu..naprotiv.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 11:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

jel igokea ima mladje selekcije?

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2013, 11:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Ima, ali su goli kurac...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 3740 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 187  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]