blmedia je napisao:
toxicology je napisao:
Ako si imalo pametan, a da imas izbora, neces uzeti Eltu. Internet im je nula, ping previsok, konekcija puca svaki dan po vise puta, brzina je cesto ispod svakog nivoa, u zadnje vrijeme je ip adresa staticna, vecini to nije problem ali ima ljudi koji hoce novu IP svaki put kada se spoje na net...itd...
Moja ti je preporuka da uzmes mtel, jeste skuplji, ali koliko para toliko i muzike, bilo i ostalo. Uzmi neki open duo paket ( tel + net ) jer su pozivi unutar fiskne mreze dzabe, a i imas dosta besplatnih minuta prema drugim mrezama, imas paket 3.5mbps net + telefon sa pretplatom ti dodje oko 45 KM / mj.
Ovakav post moze napisati samo mtelov radnik. Mislim, da komentar na ovaj post nije potreban.
To da je eltin internet nula to vi mislite samo vi mtelovi radnici, a ljudi vec znaju
Ali ovo da koliko para toliko muzike, to vi mtelovi radnici pisete na forumu vec odkad je elta povecala brzine a vi iz mtela niste.
Ako vec hoces, na elti imas 6 mb/320 + digitalna televizija 90 kanala + analogna tv + telefonija sa 120 besplatnih min i jeftiniji pozivi nego mtel i to 45.90 SA PDV
A da bi elta bila skuplja a mtel jeftiniji, ond abi bila prica mtel je jeftiniji elta skuplja a nigdje ne bi bilo onoga, koliko para toliko muzike

Ajde mi sada fino objasni, kakve koristi mtelov radnik ima od reklamiranja mtela na nekim tamo forumima ? Da mu se nece povecati plata svakim postom u kojem nahvali mtel ? Hoce, al da ne kazem na cemu.
Nego, ti sa svoja 3 posta stvarno izgledas kao da nisi eltin radnik

Po vama ljudima je svako ko hvali mtel njihov radnim, ja to ne mogu da shvatim. Ajde fino procesljaj ovu temu, pa mi saberi koliko je puto neko napisao " elta jebem li vam majku ", " elta jebem vam sve po spiku ", " elta da bog da vas zapalili sve do reda " i slicno, pa onda prebroj koliko je ovdje slika sa speedtesta i pingtesta koji su jad i bijeda, gdje je brzina 80% ispod one na ugovoru i gdje je ping veci nego u Somaliji ? Pa onda otidji na temu za mtel i probaj naci jedan speedtest/pingtest koji je slican eltinom.
Zaintrigiraces se.
Bio sam korisnik elte citavih godinu dana, imao paket od 12mbps + telefon + tv, i nikada vise mi nece past na pamet uzimati ista od njih, obicnim korisnicima, koji dalje od fejsa i foruma nisu otisli, je vjerovatno njihov internet ok, sem sto im ponekad pukne veza pa lupaj modem 5 minuta dok se ne vrati jer im se nije uploadala slika

.
I ne nisam ja = sasabl, jer ako vec povezujes ljude po njihov misljenjima o elti i mtelu, mogao si imati podobar spisak toxicology =.
E i da, zar ti je se stvarno dalo registrovati na ovaj forum samo da bi 3 puta napisao kako smo mi mtelovi radnici i kako mi samo zelimo unistiti jadnu i bijedu eltu, koja se svim silama trudi da pruzi najbolji moguci internet.
I ne nisam radnik mtela, premalena plata

, a za direktora me jos nece, kazu, mlad si jos, cekaj barem 5-6 godina pa cemo te onda ubaciti