Citiraj:
Gagic je odigrao jako dobro i tu ce nam nazalost nedostajati Braun da iznudi prekrsaje u odbrani..
Gagić i mene brine... Odlično je odigrao protiv Marjanovića, iznudio tovar prekršaja, a realizacija sa linije slobodnih mu je izuzetna za centra. Protiv Mege je pogodio 13 od 14 bacanja. On se odlično snalazi u borbi za poziciju pod košem, a i Samardžiski i Katić, znaju da upadnu u probleme sa faulovima. Očekujem makljažu na terenu, u odbrani pogotovo, ogroman pritisak na Rakočevića, zarad koga će i žrtvovati da opterete svoje vanjske igrače faulovima. Tu treba vidjeti koliko će prostora dobiti i iskoristiti Simonović i Skot. Apostrofiram prvog, jer i pored par dobrih utakmica, sumnjam da će ga Vujošević smatrati toliko bitnim faktorom u napadu Zvezde. Simonović jeste vezao par dobrih mečeva, ali to je bilo protiv Solnoka, Vojvodine i sinoć u raspadu Radničkog. Protiv Partizana neće biti nimalo lako...
U napadu će Partizani gurati loptu pod koš do besvijesti i kao alternativu tražiti realizaciju izvana, preko Bertansa, Vestermana i Milosavljevića, koji je uvijek posebno napaljen kad igra protiv Zvezde... Vestermana bi mogli da neutrališu Nelson i Cvetković, pogotovo Cvele, koji bi mogao da vidi gdje se nalazi u odnosu na najboljeg mladog igrača Evrope. Bertansa mogu da zaustave Skot i Simonović, jer obojica znaju i mogu da igraju odbranu, samo je pitanje koncentracije i čiste glave...
Ja zaboravio da dodam mišljenje o Miciću. Dečko je jeziv potencijal, kad sa svojih 18-19 godina, igra onako racionalno, kao da ima 10 seniorskih sezona iza sebe. Da bi ga valjalo kaparisati za narednu sezonu, valjalo bi, ali mislim da je njemu menadžer Ražnatović, a on zna da za njega veće pare može uzeti u bilo kom inostranom klubu... Čović ako je pametan, valjalo bi da već uveliko radi na tome...