banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 13:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 03 Feb 2013, 00:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Gondra je napisao:
Непамтим да је Партизан играо неатрактивнију кошарку. Послије онакве игре на почетку сезоне,ово је тотално нелогично. Умјесто да напредују у игри,они све несигурнији.

pa bas to i mene najvise nervira.svi pricaju talenti,djeca bla bla.pa valjda bi trebao biti bilo kakav napredak u igri za pola godine.ovi nazaduju opasno.

onaj bogdanovic pred kraj,ja ne znam kako da opisem ono,pa kakav on osjecaj ima kad ne moze pogoditi bar obruc sa visine reketa.sledeci napad baci neku loptu ovima iz splita u ruke.valjda ga je dule odmah poslao u svlacionicu

na pocetku sezone nisam se ovome nadao,pogotovo poslije onog meca sa cska

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 00:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

brigate jedno pitanje za tebe,zasto se skoro svi novinari boje duleta pitati nesto? gledam nekad ove konferenicije za novinare i bas rijetko da ga neko nesto pita.a bas je i tegeltija jednom o tome pricao da se iz nekog razloga boje

molio bi ove sto ce spominjati gepekovanje da ne odgovaraju,pitam covjeka koji zna iz prve ruke

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 00:20 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Imaju strah jer ne znaju posao i jer je politika bila da se on zbog rezultata ne dira...
Inace novinari u SRbiji su bas cudni, cast izuzecima, oni samo jure naslove gdje je Dule vodio igrace na predstavu koju knjigu je dao da cita. A kad dodjes da pitas zasto Leo ima minutazu i zasto od prepoznatljive Partizanove, pa i njegove igre sad nema nista svi usute...
Ja licno sam cetiri puta imao razgovore sa njim nasamo i nisam imao nikakvih problema, iako sam postavljao i pitanja koja mi nikako nisu odgovarala

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 00:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Brigate BL je napisao:
Imaju strah jer ne znaju posao i jer je politika bila da se on zbog rezultata ne dira...
Inace novinari u SRbiji su bas cudni, cast izuzecima, oni samo jure naslove gdje je Dule vodio igrace na predstavu koju knjigu je dao da cita. A kad dodjes da pitas zasto Leo ima minutazu i zasto od prepoznatljive Partizanove, pa i njegove igre sad nema nista svi usute...
Ja licno sam cetiri puta imao razgovore sa njim nasamo i nisam imao nikakvih problema, iako sam postavljao i pitanja koja mi nikako nisu odgovarala

pa bas zato pitam,cudi me da niko ne stisne muda i pita zasto igra ovaj ili onaj,zasto se tako lako odrekao andjusica,miljenovica ...

ne moze me niko uvjeriti da je bilo ko od ovih igraca bolji od njih dvojice

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 05:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Koliko sam ja upratio, bilo je par pitanja, ali su bili docekani na noz, u smislu, sta ti znas o trenerskom poslu, ti budi novinar a ja cu biti trener. To je ono sto sam ja gledao, a gledao sam prvenstveno da vidim sta je sa andjusicem. U sustini ja kontam da partizanovi novinari idu na te konferencije, a zvezdini na zvezdine konferencije, niko tu nema muda, niti je kome u interesu da pita skakljive stvari, nema potrebe za tim...

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 15:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
Brigate BL je napisao:
Koliko Vi nemate pojma o CZ i nastanku kluba, njegovoj istoriji kako FK pa i KK pa to je smijesno i stalno spominjanje Krcuna :lol:
Samo uzivajte u zabludama, mi jesmo titule osvajali na sljunku....Ali se i time ponosimo, kao i zenskim klubom . Sto se tu ne pomogne stalno spominjana tradicija, evropski prvak i slicno A tu pravila ne vaze jebi ga oni su Zvezda, nemaju MArinu MAljkovi na celu...

Slusajuci vasu jugoslovensku ideologiju by Dule / svi igraju dzabe, pa ne znam kako ste onda svim domacim ostali duzni a mi smo od zadnje titule cetiri puta imali skuplji tim...

Опусти се тебра,мало се спрдамо са причама о реакцији,београдској мангупарији,стубу српства и сличним бајкама којима се привлаче младе снаге на стадион.
Овом приликом желим да искажем поштовање за све резултате вашег ЖКК и КК.Свака част!
Дивио сам се Саши Обрадовићу,Трифуновићу,Илићу,Милету Лисици... Били су то прави кошаркаши. Њих памтим добро,по мало и старије генерације из осамдесетих... Дуци Симоновић је краљ! :D
Немој Марину пљувати,нема разлога,ради добру ствар са мало пара.
Дуле је југословенски орјентисан,то није тајна тако да...Ја сам на примјер анти-ју орјентисан али не мрзим га због тога. Код њега ми сметају неке друге ствари. Ваша мржња је друге природе (што је и разумно),али треба остати човјек.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 18:36 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ma sta ces kod mene uvijek dignut :lol:

Pazi ja Duleta kao trenera i strucnjaka jako jako cijenim, posebno njegov rad , zalaganje jer sam neke stvari u radu sa centrima gledao uzivo i to je bilo milina. Onaj ko kaze da je Dule los trener nema pojma. On se mozda nakon pauze sad gubi jer nije navikao na ovakvo stanje stvari. Samo da nas malo manje spominje :D

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 22:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
mandrak je napisao:
Gondra je napisao:
Непамтим да је Партизан играо неатрактивнију кошарку. Послије онакве игре на почетку сезоне,ово је тотално нелогично. Умјесто да напредују у игри,они све несигурнији.

pa bas to i mene najvise nervira.svi pricaju talenti,djeca bla bla.pa valjda bi trebao biti bilo kakav napredak u igri za pola godine.ovi nazaduju opasno.

onaj bogdanovic pred kraj,ja ne znam kako da opisem ono,pa kakav on osjecaj ima kad ne moze pogoditi bar obruc sa visine reketa.sledeci napad baci neku loptu ovima iz splita u ruke.valjda ga je dule odmah poslao u svlacionicu

na pocetku sezone nisam se ovome nadao,pogotovo poslije onog meca sa cska

Моје мишљење је да је највећи проблем овом тиму самопоуздање.Оно је све горе и горе.
Играчи су убијени у појам,боје се да шутну,маше све живо. Изгледа да су све оне текме изгубљене на једну лопту доста лоше утицале на психу. Против Сплита воде 18 поена и онда пад,боре се за какву-такву побједу. Богдановић катастрофа,а Анђушић је отјеран због њега,да би се он форсирао.
Тешко шта може да се на боље промјени у скорије вријеме по том питању.

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 22:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Andjusic je otisao jer nije pristao na smanjenje ugovora....
da to razjasnimo...IMao je nasu, ponudu Buducnosti i IGokee ali nije pristao da dodje nada se boljem angazmanu

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 23:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
PA i na prirepemama je bilo Danilu nuđeno da ode, (kao i Bešoviću) jer se znalo da ga Dule ne voli, ovaj je ostao, htio da se dokaže, ovaj ga zakucao za klupu.
Još kao benzin na vatru Anđušić odigrao 2-3 utakmice slabiju odbranu.

Brigate, odakle ti to za ugovor, ja tako ništa nisam čuo :-?

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 23:15 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Od jednog drugog Andjusica :)

Vrh

PostPoslato: 03 Feb 2013, 23:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Onog mlađeg, jel se onaj gura đe kod Todorića da se preklope ugovir, by Kovačević iz FK Borca :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 21:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

KK Partizan MTS dobio kaznu od 6.000 evra zbog kometarisanja sudjenja od strane Vujosevica. Radnicki dobio kaznu od 3.000 zbog lose organizacije utakmice, odnosno ubacivanja papirnatih traka na teren.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 23:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Gledam ove klipove u pozadini dok danilovic prica.kakav je to igrac bio jebote

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 23:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Ja sam malo mladji pa se i ne sjecam najbolje... Je l' njega neko pretukao onomad kad je bio u NBA?

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad je sutra repriza, mrsko mi sad gledati +

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2013, 23:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://tvsvuda.vektor.net/televizija/sos-tv-uzivo

link za SOS....

Nema takvih igraca vise, on je bio specifican, vise mi je licio na nekog crnca po potezima :)

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 09:51 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Danilovicu za igracku karijeru kapa dole...
Bio je sportski drzak, odlicno pripremljen.
Ono kucanje Sabonisa je prejako...

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

http://www.ultimatenba.com/playerfile/n ... -1113.html

ja sam mislio da je on imao daleko slabiju karijeru u nba a po ovoj statistici i nije bas tako

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2013, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ima odlične brojke i to za vrijeme kad je NBA bila možda i na vrhuncu. Svaka mu čast, ali nešto drugo... naletio sam, tražeći klipove sa Peđom, na jedan gdje igra protiv Džordana. Majkl... ono se jednom rađa.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 145, 146, 147, 148, 149, 150, 151 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]