skeva je napisao:
A joj, doslo vrijeme da grobari kukaju kako drzavne pare idu u Zvezdu a ne u Partizan

. A neka sam i to docekao, a mislio sam da necu jos mnogo vremena

. Kukajte sada malo vi, mi smo kukali deset godina, al eto, da vam odmah kazem , od kukanja nema nista, mijenjanju se vlasti, tako se mijenjaju tokovi novca

Vi ste imali tu privilegiju 90% vremena u poslednjih 20 godina, pustite sad malo nas, bar da dodjemo sebi, cisto da stanemo na noge. Vi i dalje imate svoju JSL, svoje klubove, svog menadzera, tako da guracete vi i dalje, ne brinem se ja za vas

. Od mene dosta o ovim glupostima.
Ovo za pojacanje, mislim da je totalna izmisljotina, dosao bi vam igrac na poziciji 4-5 samo ako bi nekog otpustili, a ne vidim ko je zreo za otpustanje? Jedino Gagic, mada sumnjem i u to...
Ни Мирко Марјановић и Ивица Дачић заједно за све ове године нису ово урадили што се за пар мјесеци дешава код вас.
Кад смо код мужења од стране политичара већ,само да споменем 25 милиона дојче марака од Кежмана које ПФК никада није видио (отишло у СПС). Да не спомињем најсвјежије примјере
од прије пар година када је преко 30 милиона евра од трансфера играча и учешћа у ЛШ нестало из клуба (чувена изјава Ђурића и Ружића да је Партизан на позитивној нули?!).
Да Бог да и ви имали овакву "помоћ" политичара.
Вама Вучић,Човић и компанија ипак безобразно доносе паре из државне касе. Б92,Борко Стефановић и други ипак нису Партизанови сателити,напротив.
Нема смисла да покушавате нешто оправдати и порећи кад то зна цијела Србија шта се дешава.
Вратимо се теми КК Партизан- следеће седмице је Куп,Крагујевац већ мешетари са картама...
Биће пуно прљавштине на и око терена,у то сам сигуран.