banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 14:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 25 Jan 2013, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 24 Apr 2012, 15:55
Andiamo a Combattere je napisao:
Citiraj:
BANJALUKA, RS je uložila 13 miliona KM u hartije od vrijednosti Nove banke Banjaluka i Pavlović banke Bijeljina. Posljednjih dana prošle godine, RS je kupila kompletnu emisiju obveznica Nove banke vrijednu osam miliona maraka, te kompletnu emisiju akcija Pavlović banke u iznosu od pet miliona KM.

Тако се то ради

Od tih 13 miliona 2 su otisla u aura osiguranje a njen vlasnik sad visi na utakmicama igokee... i on se nesto zaletao prema navijacima Zvezde kad je onaj momak udario Dodika...
Državnim novcem dokapitalizovane su Balkan Investment Banka (5 miliona KM), Bobar Banka (6 mil. KM) i osiguravajuće društvo „Aura“ Banjaluka (2 mil. KM)
Svima je jasno da na sve nacine izvlace pare, pa tako i za igokeu izmedju ostalih

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 19:24 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 30 Jun 2011, 14:14
Cccc e gdje nase klete pare ododse.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 21:55 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Ne dirajte Bajica...
PLacala je IGokea svakakve --trenere-- a Bajic je napravio rezultat sa najmanje para...
Skauting je njegov, nabavljao sam mu neke brojeve igraca kad se raspitivao o kvalitetu i igrackim i ljudskim kvalitetima.
Stvorio je tim a to je jako tesko. Jesu mu se neke stvari poklopile ali Boze moj..

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 22:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Ne znam o tom Bajiću ništa, osim da sam mu se i ja ponekad smijao zbog tajm auta, ali ljudi, ajmo biti realni malo! Čovjek vodi ubjedljivo najuspješniju ekipu u ligi gdje je nekoliko timova po imenima daleko ispred njegovog sastava, a majka tog uspjeha je sjajna timska igra što je najviše zasluga trenera koji treba stvoriti kolektiv od pojedinaca. Skidam mu kapu, a on neka im jebava majku i uveseljava narod koliko hoće :)

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 22:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Njemu bi najbolje bilo da potpise neki ugovor sa ruskim ili sl klubom, koji ima para, odradi par sezona i obezbedi porodicu sa dobrim ugovorom... Na nasim prostorima ce uvek moci raditi

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 23:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
vlade_divac je napisao:
Haniste je napisao:
Skauting kakav je uradila Igokea protiv Zvezde i Partizana je doktorska disertacija, ali to nije do Bajica nego do ekipe dole..Milutin ili kako se vec zove onaj cova, svaka ima cast

Ovo si u pravu, samo budi siguran da i Bajic ima udjela u skautingu, posto znam da su mu laptop, DVD plejer i rokovnik u pogonu, sto bi rekli Amerikanci, 24/7.

Fascinira cinjenica da ovu i ovakvu Igokeu vode tri lokalna momka (Bajic, Petkovic, Latincic), svi rodjeni 1973, a mozemo im dodati i sportskog direktora Cubrilovica, koji je ista generacija.

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 23:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Slike su friške iz ljubljane

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 12:59 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Ovaj ćelavi na slici pored Bajića je Milutin, neko mi je pričao da je on zadužen za skauting i da bukvalno u sedmici prije utakmcie svaki igrač dobije par strana materijala o protivničkim igračima...Čovjek radi kao sat

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2013, 14:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Milutin Latinčić je pored Petkovića a ne Bajića

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 13:12 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Vlade, je li istina da je iGokea pregovarala sa Dragovicem i da je bio opcija za 3/4

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Pa definitivno ako hoce igrati evroligu moraju poceti dovoditi takve igrace :wink:

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
sinoc sam gledao snimak utakmice.kako su se samo sjebali na kraju.ali realno onu olimpiju onako vise nikad nece srati sut.sa 10 metara su davali trice

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
О овоме сам говорио негдје на полусезони, не вјерујем да ће све бити регуларно до краја. Не могу да сварим да је Игокеа изгубила од онакве Олимпије! Едвардс је одувао центре (ако се могу уопште тако назвати) Олимпије а онда у четвртој четвртини га уопште нема на терену! Пуно нелогичности синоћ, и превише.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Gocias je napisao:
О овоме сам говорио негдје на полусезони, не вјерујем да ће све бити регуларно до краја. Не могу да сварим да је Игокеа изгубила од онакве Олимпије! Едвардс је одувао центре (ако се могу уопште тако назвати) Олимпије а онда у четвртој четвртини га уопште нема на терену! Пуно нелогичности синоћ, и превише.

pa onaj edwards i ne igra nesto pretjerano puno u zadnje vrijeme,nisam sinoc gledao pocetak utakmice ali inace i on i hemonds su ocajni

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ma nema nista neregularno, gledao sam ja utakmicu. Srao sut Olimpiju i to je to...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
skeva je napisao:
Ma nema nista neregularno, gledao sam ja utakmicu. Srao sut Olimpiju i to je to...

Било је пар сумњивих одлука, поготово код фаула у нападу. Небинто, хоћу да кажем да је упитна воља Игокее да игра ЕЛ. На то ми смрди...

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:20 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Pa ne može ih niko natjerati da igraju EL i ako budu prvi. Uvijek mogu odustati i prepustiti mjesto.

Vrh

PostPoslato: 27 Jan 2013, 17:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ni to nije nista neocekivano ni novo, u Ljubljani sudije navlace za Olimpiju uvijek. Sto se tice zelje, zapeli su Igosi bili, ali nisu bili na svom nivou juce, jednostavno los dan im se desio...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Било је пар сумњивих одлука, поготово код фаула у нападу. Небинто, хоћу да кажем да је упитна воља Игокее да игра ЕЛ. На то ми смрди...

Teško da je bilo previše sumnjivih odluka. Sudije su pustile jaču odbranu sa više kontakta, što bi po dosad viđenom moralo da odgovara Igokei. Štemberger zaradio nesportsku i tehničku, obe sasvim opravdano i Prepelič dobio tehničku za simuliranje, koja je mogla i da se ne odsvira, ne bi niko prigovorio. A da je Jorović pogodio dva bacanja, na egalu, vjerovatno bi Igokea dobila, tako da sudije nisu navukle ništa više nego što inače rade kad Olimpija igra u Ljubljani, kao što skeva reče.

Inače bi i ja da se osvrnem na taj fenomen Igokee, pričajući strktno o košarkaškim stvarima. Oni su ove sezone izgubili četiri utakimice, od toga su dvije bile na pola koša, teško gostovanje u Podgorici i u Ljubljani, izgubili sa po šest razlike.
Jaka odbrana im je konstanta, odlično branjenje niskog posta, odlično postavljanje na liniju dodavanja kod udvajanja i kontrola skoka bez doprinosa nekog jakog centra. U napadu brz protok lopte, nekad imaju i po 4-5 dodavanja bez spuštanja lopte, sve u cilju da se izgradi otvoren šut. To sve zvuči jako jednostavno, ali je u praksi teško to uraditi, ako ne postoji dobar tim. Prošli mandat u ABA ligi imali su po imenima daleko jači tim, pa su prošli jako loše, baš zbog nepostojanja tima. Ove sezone su odlično nadogradili sasvim solidnu bazu (Joksimović, Dozet, Komatina, Šulović, Adamović) timskim igračima, a Jorović je bio pun pogodak. Brz u tranziciji, skače, prenosi loptu, odličan šuter. Sve ono na čemu se bazira igra Igokee, zbog čega mi se njihovo angažovanje Edvardsa, nikako ne uklapa u koncept. On je prestatičan za tu igru i nije skakački jak. Njegovi kapaciteti su dva na dva, gdje dolazi do punog izražaja, zbog čega je i dominirao u Cedeviti one sezone sa Drejperom, koji ga je filovao loptama iz pika. Ali cijenim da ekipa ne može bez centra i da je on trebao biti varijanta, ako se utakmica uvuče u pozicionu igru, koja Igokei manje odgovara. Ostalo su pokretljive lažne petice poput Brkića, koje su opcija i za spoljašnji šut, koji ih dosad odlično služi...
E sad, skauting protivnika je ovdje ključna stvar. Ko ga radi, zaslužan je za pola, ako ne i više pobjeda. Sve utakmice su taktički ušli gotovo savršeno spremni, tako da neka posebna struka sa klupe, za vođenje utakmice i nije naročito neophodna...

Nastaviću još, slobodno se nadovežite...

Vrh

PostPoslato: 28 Jan 2013, 11:11 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Radi li iko od vas kao strucni konsultant na Areni...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]