banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jan 2013, 23:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Нова Варош je napisao:
PA dobro, toga ima, ali ja govorim za kvalitet, konkretno rukomet. Daleko smo mi od kvaliteta od hrvata,danaca, francuza, španaca....Mi pivota nemamo krštenog, desno krilo ne postoji, bekovi su odlični, ali čim na to zatvore mi smo gotovi. U rukometu se igra srcem htio ne htio, tamo kad te izudaraju letiš da im vratiš.

O drugim sportovima na nekoj drugoj temi.

to da,nemamo pivota,nemamo srednjeg beka i nemamo krila.onda nemamo igru,nemamo odbranu,nemamo kontra napade i nemamo muda

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 00:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Satrali su ih Hrvati.
Kako igraju odbranu, strasno.
Ali imaju sad Dance ispred sebe, pa vjerovatno Spance. Jako tezak put.
A za Tompsona, ko ih jebe. Idioti.

I odbojka nam nije u padu; nego jednostavno imamo smjenu generacija.
I to smo prosli i vise nego dobro. Kaskamo malo na prijemu i tehnicaru, ali smo prosli bolje od Italijana, npr, kad se kod njih to desilo.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 01:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Hertzog je napisao:
Svaka cast kroasanima... Razbili su daleko bolju ekipu... Na kraju ce biti pravi potez sto nisu zvali Balica, jer se sva igra gradila na njemu, pa je Francuzima bilo lakse da ih uspore u napadu... Ovako su ih demolirali, jer nisu znali koga da cuvaju...

Brate ovo mi samo jos vecu knedlu pravi u grlu, nije mi toliko krivo zbog uspeha zapadnih komsija, nego zbog nase propasti i truleza u svim slojevima sporta...

Od svih SFRJ zemalja, mi dodjosmo na dno, a bili smo na vrhu i to samo zato sto smo zapostavljali rad sa mladima...

Slo i Hr u 1/2 finalu svetskog, u fudbalu smo smesni, bolji su od nas svi ex SFRJ narodi, odbojka je na izdisaju, vaterpolo je jos i OKi, ali i tu na velikim takmicenjima vrisnemo od CG i Hr, samo jos bosna treba da nas mlati i to je to... Kosarka je isto u raspadu, ekipno i reprezenativno i tu ex YU zemlje prelaze nase pulene...

Sve u svemu, dolaze nam duge godine agonije u ekipnim sportovima i vreme kada je bolje biti totalno nezainteresovan za isti...

Немојмо да претјерујемо, у кошарци смо ипак појам за све остале, како у клупској, тако и у репрезентативној.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 11:31 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
gledao sam utakmicu,i sve bliže sam uvjerenju da fudbal ima brazilce,košarka amere,a rukomet-hrvate...ne znam kako drugačije da protumačim da jedna tako mala zemlja stalno bude u svjetskom vrhu...
kad je silazila sa scene ona generacija što je uzela zlato na OI u atlanti 1996,mislio sam da je gotovo sa njima,i da samo crpe zaostavštinu ex-yu rukometa (pogotovo rk borac),mislim na generaciju saračevića,jovića,maglajlije,pipeta smajlagića,iztoka puca...međutim,nakon njih dođe još dominantnija generacija balića,metličića,dzombe,valčića,šole....

sinoć vidim nema više ni tih,a oni još bolji sa nekakvim kopljarima,duvnjacima,horvatima,mandalinićima,bičanićima..

šta reći,nego svaka čast!

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 11:39 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
da
stvarno prozvode mladiće koji su još bolji od prošlih
kad pogledam ekipu od prije par godina
šola,kaleb,lacković,balić, metličić, džomba, vori
ovi mladići ne izgledaju ništa lošije
čak naprotov

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 11:56 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Gdje onda mi griješimo?

Ako se dobro sjećam zadnju medalju na svjetskom prvenstvu uzeli smo davne 2001. godine.

Što se Slovenije tiče jednostavno su imali sreću da prvo nalete na Egipat a onda i na Rusiju a nijedni ni drugi nisu ozbiljni protivnici.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 12:04 
Majstor
Majstor

u doba kad sam bio osnovac od nas 15 muških u razredu 10 se bavilo rukometom
koliko se sad djece bavi time
roditelji vidjeli novaka pa misle da svako može biti teniser

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 12:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Otprilike... OS Ivo Andric je harala rukometom, dala dosta igraca i muskom i zenskom RK Borac... Sada svi nosaju rekete i misle da ce putovati svetom i uzimati milione...

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 12:09 
Majstor
Majstor

eto i ja išao u tu školu

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 12:14 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
više je bio vrijedan jedan čovjek (braco pavlišin),nego sve ove današnje škole rukometa zajedno :(

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 12:23 
Majstor
Majstor

tako nekako
čovjek je znao raditi
ponekad strog ali mislim da nema nekoga ko je prošao kroz tu školu i koga je on trenirao da može reči neku lošu rječ o njemu
stavrno veličina

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 12:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Košarku čekamo svi u septembru, ovaj put medalja ne smije izostati 8)

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 14:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2009, 11:23
Hertzog je napisao:
Otprilike... OS Ivo Andric je harala rukometom, dala dosta igraca i muskom i zenskom RK Borac... Sada svi nosaju rekete i misle da ce putovati svetom i uzimati milione...

Ovo je istina. Ja ih znam jedno petoricu, možda čak i više koji su igrali rukomet, a išli su u Ivo Andrić. Ja sam u tom periodu kad se svako bavio nekim sportom trenirao košarku, a sad mi je krivo što nisam rukomet odabrao. Eto, možda ste mogli mene gledati u Španiji prije neki dan i jebati mi sve po spisku... :P

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 20:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Goluža: Gotovina nas podigao

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža posvetio je pobedu nad Francuskom hrvatskom generalu Antu Gotovini.

Hrvatska je konačno savladala olimpijske šampione u nekoj ekiminacionoj utakmici i to na Svetskom prvenstvu u Španiji sa 30:23.

"Posvećujemo pobedu svim dragim ljudima koji su uz nas, koji nam mnogo znače. Ljudi nam šalju podršku, poruka generala Gotovine uoči utakmice nas je motivisala. Nismo imali dovoljno vremena za slavlje, čeka nas Danska", rekao je Goluža.

Hrvatski selektor, inače poznat po kontroverznim izjavama, oprezan je pred utakmicu sa evropskim prvakom Danskom.

"Moramo se skoncentrisati, dobro odmoriti, pripremiti i samo misliti na sebe, a ne razmišljati o protivnicima. Ući ćemo u utakmicu kao u svaku drugu i ostaviti srce na parketu, a pripazićemo na njihove kontre i šuteve s deset metara", rekao je Goluža.

Utakmica Hrvatska – Danska na programu je u petak od 21.30 sati. U drugom polufinalu sastaju se Španija i Slovenija.

Jos gledam njega sinoc poslije utakmice i kaze dobili smo poruku, ja na prvu reko Balic im poslao pa ga ispostovali, e Danice, Danice.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 20:13 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Prema Balicu su ispali idioti, nevidjeni.
Samo zato navijam da ne osvoje. Ovako bi me bolio ku'ac.
Ne zvati najboljeg igraca u istoriji, pod nekim glupim izgovorima...
Goluza je kompleksas, sovinista, idiot i sta sve ne.
Nije mogao Balicu biti autoritet dok su igrali zajedno, a sad nasao da glumi nesto...
Gnjida.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 20:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Ne'am pojma, meni su bili ok zato sto igraju vrhunski i milina ih gledati, al nadju nacina da se ogade svaki put.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 20:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Jan 2011, 19:09
papučar je napisao:
Citiraj:
Goluža: Gotovina nas podigao

Selektor rukometne reprezentacije Hrvatske Slavko Goluža posvetio je pobedu nad Francuskom hrvatskom generalu Antu Gotovini.

Hrvatska je konačno savladala olimpijske šampione u nekoj ekiminacionoj utakmici i to na Svetskom prvenstvu u Španiji sa 30:23.

"Posvećujemo pobedu svim dragim ljudima koji su uz nas, koji nam mnogo znače. Ljudi nam šalju podršku, poruka generala Gotovine uoči utakmice nas je motivisala. Nismo imali dovoljno vremena za slavlje, čeka nas Danska", rekao je Goluža.

Hrvatski selektor, inače poznat po kontroverznim izjavama, oprezan je pred utakmicu sa evropskim prvakom Danskom.

"Moramo se skoncentrisati, dobro odmoriti, pripremiti i samo misliti na sebe, a ne razmišljati o protivnicima. Ući ćemo u utakmicu kao u svaku drugu i ostaviti srce na parketu, a pripazićemo na njihove kontre i šuteve s deset metara", rekao je Goluža.

Utakmica Hrvatska – Danska na programu je u petak od 21.30 sati. U drugom polufinalu sastaju se Španija i Slovenija.

Jos gledam njega sinoc poslije utakmice i kaze dobili smo poruku, ja na prvu reko Balic im poslao pa ga ispostovali, e Danice, Danice.

Đubre ustaško.

Vrh

PostPoslato: 24 Jan 2013, 20:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

papučar je napisao:
Ne'am pojma, meni su bili ok zato sto igraju vrhunski i milina ih gledati, al nadju nacina da se ogade svaki put.

Jesu. Ja sam kontao da ce biti dosta slabiji nego sto jesu. Ali ubise u odbrani.
Sem Cupica, svi su mi OK. Njega bih tukao 7 dana.
I debila od selektora jos 10.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 00:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
ja bi onog Musu bacio pod "kaubojca" koji ide željeznicama srpske. I golmana Alila, sa onom odvratnom frizurom.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2013, 00:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma nista se ne moze mjeriti sa cupicem i goluzom

ovaj prvi je iritantan a ovaj drugi je okorjeli stas

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]