banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 23:14

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 21 Jan 2013, 14:40 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Cuj, poenta je u razlikovanju... Nesh ti od nacije napraviti da valja ako je usmjeravas da bude gora. Lako je biti naopak, budi dobar i vrijedan.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Mar 2010, 21:48
Ma dajte ljudi kakve gluposti pričate, trebalo ga je srušiti na licu mjeste i kraj priče.
Što je najcrnje oni za uklanjanje još tražili zakonsko opravdanje, pa je spomenik uklonjen kao nelegalno izgrađeni objekat i pazi sad, deponovan.
Eto neka bilo ko od vas, na javnoj površini izgradi kuću, ili makar WC, pa ćemo vidjeti oće li to biti srušeno ili odnešeno i deponovano.
Ili, eto neka Srbi u HR naprave spomenik vojnicima krajine, ili Srbi na teritorij federacije nek naprave pripadnicima vrs, ma bio bi srušen u roku odma bez ikakve priče.
Srbi su pizde koji ni u svojoj državi nisu svoji na svome, to je činjenica.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 14:58 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Ја не знам до кад ће овај горе "господин" вријеђати народ који чини велику већину форума, зар не иду неке санкције за то?

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 15:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To nije vrijeđanje, to su činjenice, e sad što te činjenice nekom ne pašu, to je druga stvar.
Eto trebam lagati sam sebe i druge i pisat, Srbi su najjači, oni su gospodari svoje sudbine, nema boljih... bla bla bla :roll:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 15:40 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 10 Nov 2010, 10:17
Не требаш, али баш због таквих као ти овај народ иде низ брдо, како можеш себи дозволити, као припаднику једне нације, да исту јавно пљујеш.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 15:43 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Činjenica je da su rijetki narodi koji su gospodari svoje sudbine.Ali to ne znači da treba pišati po narodu koji nije u takvoj situaciji zbog znanih okolnosti.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

менек je napisao:
како можеш себи дозволити, као припаднику једне нације, да исту јавно пљујеш.

Nije nacionalista onaj koji govori mi smo najbolji i najjači, on je budala,... nacionalista je onaj koji govori moramo biti najbolji i najjači. Upravo ja u svojim postovima govorim o tome i na taj način. Kad kažem; "Srbi su pizde, trebali su sravniti spomenik sa temljom, bez ikakve priče i pregovora", to znači kritiku i želju da Srbi i Srbija dignu glavu, da nam se majmuni ne smiju, ko što nam se smiju svakodnevno, čak i kad nema potrebe mi ispadnemo jadni i smiješni, kao u slučaju ovog spomenika.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Све је то фино, цивилизацијски, уредно, али не пије воде кад имаш посла са шиптарима и њима сличнима. Мораш се спустити на њихов ниво и ријешити ствари. Ево шта смо сад добили, бацају бомбе по Митровици, руше гробља... Европа шути, а нас прозивају због цивилизовано уклоњеног споменика.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ma ima ona stara; "sa gospodom gospodski, sa ciganima ciganski", šiptari razumiju samo jezik sile, kad ih načepiš onda samo pište i nema ih nigdje, a kad ih pustiš onda urlaju i ujedaju, takvima se ne smije dopustiti da pomisle da si slab. Srbija je propustila priliku da jeftino pošalje poruku i šiptarima i zapadu da su svoji na svom, umjesto toga, poslali su poruku, eto udrite nas, jebite nas, ismijavajte nas...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Ama smijesni ste, nije Srbija, ni Vucic, ni Dacic uklonili taj spomenik. Jesu, ali nisu sami. Iza tog stoji podrska EU koja je vaspitno djelovala na Tiranu i Pristinu, a ovi na seljacine u Presevu.

Klinac bi ova dvojica nasih rizikovali i najmanji sukob da nisu imali odobrenje za uklanjanje iz Brisela. I svaka im cast ako su to uspjeli isposlovati. Znaci, popravljamo se malo. Siptari su ovaj put ispali ispaljeni papci. Iako se proljece primaklo.

I jos nesto, bas zbog tog kako se ponasaji ovaj status Kosova je plafon sto ce imati.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

hehehe, evo i potvrde onoga o čemu cijelo vrijeme pišem.

Citiraj:
Albanci traže da im vrate spomeik

Politički predstavnici Albanaca sa juga Srbije oštro su danas osudili uklanjanje spomenika borcima OVPMB iz centra grada i zatražili da se uz pomoć međunarodnog faktora taj spomenik vrati.

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/286393/Albanci-traze-da-im-vrate-spomeik-

A da su uletili bez puno najava i priče, te sravnili spomenik sa zemljom, šiptari ne bi pisnuli, a ovako sada vide da mogu sa jadom od države kako hoće, normalno, i ja bi na njihovom mjestu, nemaju se čega bojat.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:52 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Traže pa šta?

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 16:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ništa, vide da protiv sebe imaju neozbiljnu državu i da im sve prolazi, slijedeće što možemo očekivati je da roknu nekog policajca, jer znaju da mogu i da im se ništa neće desiti.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 17:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=busXvTn65UI[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 17:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

To je to, šipci objasnili.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 17:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
tako se to radi

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 17:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ovo dva klipa rušenja su odgovor na pitanje, zašto će Srbija biti sve manja, a republika kosovo, odnosno velika albanija sve veća.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 18:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
1. На горњем гробљу у селу Клокот у Косовском поморављу јуче поподне, недалеко од Гњилана оскрнављено је 27 надгробних споменика. Полицијска истрага је започела још синоћ.

2. На православном гробљу у селу Прилужје, општина Вучитрн синоћ је око 23.00 часа минирана је гробница породице Анђелковић, највећа гробница на гробљу. Делови разбијене гробнице од снажне експлозије разбацани су по околним њивама. Приступ гробљу још није сигуран јер постоји забринутост да су експлозивне направе постављене и на другим гробовима.

3. На православном гробљу у селу Племетина, општина Вучитрн, оскнрављене су три гробнице, потврдио је локални парох јереј М.П.

4. На православном гробљу у Милошеву, парох из Бабин моста јереј Б.К. потврдио је да су се јутрос полиција и ОЕБС могли уверити да је запаљена гробљанска капела и уништено неколико гробова на гробљу.

5. У току ноћи оскрнављено је и 50 српских гробница на православном гробљу у Призрену, потврдио је парох С.Ђ. Косовска полиција потврдила напад на гробље у Призрену.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 23:11 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Samo civilizivano braco Srbi, jer mi smo taj narod sto je na dvoru viljuskom jeo dol je ostatak sveta prstima kidao komade...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 23:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
vidi ti to, na Kosovu postoji spomenik koji nisu srusili Siptari ...kad gledam ovo gore, ipak je to Dacic kulturno odradio ...jos ga u celofan upakovao, da cijeli svijet vidi

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 64 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]