sony3 je napisao:
@vlade_divac
Kazes provokacije koje je dozivljavao tokom cijele utakmice... da nisam bio na utakmici i na ovoj tribini gdje je on prilazio mozda bih ti i povjerovao... ko je njega spomenuo tokom utakmice, nije niko... jos kaze da je zvezdas a isprovociralo ga to sto se pjevalo svuda grmi okolo... Igokea je zasluzeno pobjedila i ovaj kreten umjesto da slavi sa svojim igracima pretrcava cijeli teren i dolazi da skakuce i mase srednjim prstom, pa onda malo i ovima iza klupe Zvezde.
Njega niko nije prozivao i nemoj pisati nebuloze.
Kad me vec prozivas, samo da ti kazem da sam i ja bio na utakmici. A pricao sam i sa nekim prijateljima koji su bili na juznoj tribini, i navijali za telekomovce, tako da stojim iza onog sto sam napisao. I normalno je da svako iz svog navijackog ugla gleda na ono sto se desilo, i naravno da manje ili vise pretjeruje. I normalno je da ce uvijek gore biti onom ko gubi. Ja tebi ne osporavam pravo da ti kazes ono sto mislis, valjda bi to trebalo da bude normalno.
I ja se slazem da je predsjednik kluba pogrijesio, i to sam vec pisao. Ako je to sto je uradio kaznjivo prema propozicijama lige, bice i kaznjen. On se izvinio, ponudio je ostavku, na upravi je da odluci hoce li ju prihvatiti.
Problem je u tome sto je ovdje sve bitnije od onog sto bi trebalo biti najbitnije, a to je kosarka. Da se malo pocne razgovarati o igri, o rezultatima, o ocekivanjima, o nadama. O tome kako jedna grupa kosarkasa koji su bili "otpisani", "isluzeni", koje "niko nije htio", na sve to predvodjena trenerom koji je "diletant", "neznalica", "trecerazredan", i tako dalje (ovo sve u navodnicima su kvalifikacije koje su im dijeljene prije pocetka lige) uspijeva da nadjaca sve one koji su suprotno ovome u navodnicima, i da bude na putu da ostvari nesto sto u ovoj drzavi jos nijedan kosarkaski kolektiv nije uspio da ostvari, i pitanje kad ce ponovo uspjeti.
Ja bih se ipak jos malo strpio, posto ima jos osam kola, i svakakvih tu rezultata jos moze biti. Nece biti lako ostvariti pet pobjeda do kraja, cak mislim da ce biti veoma tesko, ali na kosarkasima i strucnom stabu je da se bore, i da probaju da nagrade sami sebe, ali i sve one koji ih podrzavaju. Ja cu biti uz njih na licu mjesta i u Ljubljani, i svim srcem cu navijati za njih, kao sto navijam za njih otkako znam za sebe, i kad su igrali na betonskom igralistu u Aleksandrovcu, i kad su osvajali titulu kadetskog sampiona BiH, i kad su gubili od Borca po 30-40 razlike, i sad u novoj dvorani, i ako budu igrali u Evroligi ili Evrokupu, ali i kad opet budu van svjetala jadransko/evropske kosarkaske pozornice.
Kao veliki grobar, vjerovatno bih sad i ja trebao ici po nekim drugim temama i obasipati paljbu po KK Crvena Zvezda Beograd Diva Telekom itd., psovati Nebojsu Covica, Andreja Vucica, desavanja iz Zeleznika sa finala KLS prosle godine (puno gora od ovog sto se desilo u Laktasima), i baviti se kojekakvim stvarima koje nemaju veze sa zivotom. Medjutim, to mi nije ni na kraj pameti. Stavise, svim srcem zelim da dogodine u Evroligi gledam tri srpska kluba, i jednakim zarom navijam za svaki od njih.