banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 05 Avg 2025, 07:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 21 Jan 2013, 10:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Okt 2009, 14:16
On nije okorjeli zvezdaš,on je okorjeli idiot koji je kao i brat mu,pao s porođajnog stola...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 10:32 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Igokeai zelim samo jednu stvar
Da dobije Olimpijakos u grupi :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 10:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Razuman čovjek ne može povezati ovo http://laktasi-info.com/?p=38291 i ovo http://www.frontal.ba/upload/images/Goran-Dodik.jpg

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 10:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
pa na ovoj slici se ne može sa sigunošću reći da ga je ovaj u crnom udario, prije da ga je zagrlio

Vrh

Tema posta: Re: Одг: KK Igokea
PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
skypostman je napisao:
Daj banujte ovog trola.

Kad bi se banovali svi trolovi koji pisu na ovoj temi, malo bi nas uopste ostalo.

Ali neka, forumi i jesu tu da bi neistomisljenici imali priliku da iznesu svoja misljenja. To sto su neka od njih "aj zdra'o" ne znaci da ljudi nemaju pravo da ih iznesu.

Mada, jos uvijek mi kroz glavu prolazi onaj sto je djeci pozelio da poginu na putu od Banjaluke do Laktasa. :confused2: :confused2: :confused2:

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača koji su i nakon naše pobede nastavili sa omalovažavanjem naše ekipe, našeg uspeha i svih ljudi koji navijaju za naš klub - kaže predsednik Igokee Goran Dodik
Predsednik Igokee Goran Dodik punudio je Upravnom odboru kluba ostavku, pošto je posle pobede nad Crvenom zvezdom neprimereno gestikulirao prema navijačima crveno-belih.
Još uvek prvi čovek kluba iz Aleksandrovca javnosti se, povodom celog događaja, obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti.
- Izvinjavam se svima koje je moje ponašanje povredilo. Odreagovao sam u afektu, a to nije bilo u skladu sa funkcijom koju obavljam. Svi koji me poznaju znaju da sam navijač Crvene zvezde i da se prema „delijama“ nikada ne bih tako poneo. Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača koji su i nakon naše pobede nastavili sa omalovažavanjem naše ekipe, našeg uspeha i svih ljudi koji navijaju za naš klub.
Ne želim da svojim postupcima, počinjenim u afetktu bacam senku na najveću useph Igokee u istorijii i Upravnom odboru sam ponudio svoju ostavku - navedeno je u saopštenju Gorana Dodika.

Mrsupickumaterinu.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Ravnogorac je napisao:
Ma da se forsira npr. Borac ili Leotar u fudbalu i Borac ili Sloga u rukometu,istom mjerom kao Igokea u kosarci,prvi bi navijao za igose.

A sto onda ne navijas za Slobodu iz Užica,a ne CZV(ako ne girjesim)???

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:43 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
papučar je napisao:
Citiraj:
Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača koji su i nakon naše pobede nastavili sa omalovažavanjem naše ekipe, našeg uspeha i svih ljudi koji navijaju za naš klub - kaže predsednik Igokee Goran Dodik
Predsednik Igokee Goran Dodik punudio je Upravnom odboru kluba ostavku, pošto je posle pobede nad Crvenom zvezdom neprimereno gestikulirao prema navijačima crveno-belih.
Još uvek prvi čovek kluba iz Aleksandrovca javnosti se, povodom celog događaja, obratio saopštenjem koje prenosimo u celosti.
- Izvinjavam se svima koje je moje ponašanje povredilo. Odreagovao sam u afektu, a to nije bilo u skladu sa funkcijom koju obavljam. Svi koji me poznaju znaju da sam navijač Crvene zvezde i da se prema „delijama“ nikada ne bih tako poneo. Bio sam isprovociran ponašanjem male grupe lokalnih navijača koji su i nakon naše pobede nastavili sa omalovažavanjem naše ekipe, našeg uspeha i svih ljudi koji navijaju za naš klub.
Ne želim da svojim postupcima, počinjenim u afetktu bacam senku na najveću useph Igokee u istorijii i Upravnom odboru sam ponudio svoju ostavku - navedeno je u saopštenju Gorana Dodika.

Mrsupickumaterinu.

tacno sam znao da je cigan :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Znači on je vaš :lol: :lol:
ludlo

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:48 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Apr 2012, 20:49
pazi naslova u presu

http://pressrs.ba/sr/vesti/vesti_dana/s ... da%21.html

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:48 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jul 2011, 00:36
Sve pet strasno ruzan gest...ali svi oni koji sad se sgrozavaju toboz nad ovim jer znaju sta su radili i sta rade predsednici njihovih klubova tu mislim na fk i kk zvezdu i partizan?

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Kakvo je to opravdanje? I kakvi god bili Vujosevic i Covic, Lukic i Djuric, namazani prevaranti i sve ostalo sta im se moze prisiti, ovako nisko nikad nisu pali.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ja sam se takvih bljuvotina i ciganluka nacitao po novinama od strane gore pomenutih za ceo zivot....

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 11:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Jbg kad su blizanci, takvi su ti oni uvijek.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 12:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

ne branim nikog.....zvezda i partizan su veliki klubovi i svasta im se progledalo kroz prste ako vec pricamo o sportskoj kulturi valjda prvo treba krenuti od njih...

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 12:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa treba krenuti od njih, ne vjerujem da ima neko ko navija za Zvezdu, a da nije Lukicu par puta spomenuo familiju zbog glupih saopstenja, seljackih manira i svega ostalog sto nikako ne prilici predsedniku FK CZ. Al opet kazem da se ne sjecam da je iko od nekih znacajnijih likova iz CZV i Partizana ovako zestoko dno dotakao.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 12:15 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Taj rad! A sirovina sta ces :D ja pre oprostim sirovini nego ovima koji odlicno znaju kako funkcionise sistem

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 12:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nije isto biti neotesana seljacina provincijskog i velikog kluba... Ljudi nauce norme ponasanja u velikom klubu. Mi smo navikli na pobede i poraze, razne vrste provokacija, pa u tim situacijama ostanes dosledan i ne ponasas se kao maleazijski crvenoguzi babun koji skave po terenu i pokazuje srednji prst... Sta ce Dodik nije navikao na ovu situaciji pa umesto da je kap gospodin pozdravio publiku, on krenuo da vredja i podjebava... Da su se navijaci medjusobno prepucavali pa i nekako, ali on je ispao debil, sto i nije problem, jer je u njegovom selu on faca... Problem je sto mu je ovo poslednja sansa da se raduje, jer odlaskom brata sa vlasti ode i igokea u istoriju, gde joj je i mesto... Za dve godine niko nece znati ko je Goran Dodik, a ako je srece zaboravice i drugog clana vozdovske familije

I sto Brigate rece, zelim im da izvuku Olipijakos

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 12:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jun 2011, 16:22
Hertzog je napisao:
Za dve godine niko nece znati ko je Goran Dodik, a ako je srece zaboravice i drugog clana vozdovske familije

Poenta. ;) Pogledah video i dalje ne mogu vjerovati sta ljudi rade. :( Sto je najgore ostavljaju prostor medijima da sad generalizuju da su svi u RS takvi.

Negdje sam cuo da veceras na SOS kanalu imate 2 igraca igokeje kod Tegija u emisiji.

Vrh

PostPoslato: 21 Jan 2013, 12:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Danny ^_^ je napisao:
Hertzog je napisao:
Za dve godine niko nece znati ko je Goran Dodik, a ako je srece zaboravice i drugog clana vozdovske familije

Poenta. ;) Pogledah video i dalje ne mogu vjerovati sta ljudi rade. :( Sto je najgore ostavljaju prostor medijima da sad generalizuju da su svi u RS takvi.

Negdje sam cuo da veceras na SOS kanalu imate 2 igraca igokeje kod Tegija u emisiji.

Ako je to poenta,cilj onda ebiga.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]