ferdinand je napisao:
Sramota me sto sam iz Laktasa. Samo shvatite da u Laktasima niko ne navija za Igokeu. Ljudi su ogorceni na ove primitivce iz Aleksandrovca.
E moj brale, ako si ti iz Laktasa, a cisto sumnjam, onda i Laktasane treba da bude sramota sto imaju takvog komsiju. Ti ubjedjujes nekoga da niko iz Laktasa ne navija za Igokeu, kao da si sve Laktasane ispovjedio. A ko je primitivac, to se moze i iz ovog tvog posta zakljuciti.
spijo je napisao:
Nema potrebe navoditi ljude na pogrešno razmišljanje,koliko ima retarda i poltrona u Laktašima toliko ih je i u Alexandrovcu, Bakincima i okolnim selima.Stvarati sliku da su u obližnjim selima redom krkani je obično generalizovanje i priča koja ima skrivene namjere ili ne poznavanje prilika.
B: A tek koliko ih ima u Banjaluci, to je katastrofa.
Inace, odlican post. Hvala bogu, ima i prizemnih ljudi na ovom forumu. Niko ne opravdava Gorana Dodika, ali moje misljenje je da bi velika vecina ovih koji pljuju po njemu isto postupila, mozda i gore. Inace, Goran Dodik je okorjeli zvezdas, ali provokacije koje je dozivljavao tokom cijele utakmice, plus naboj i znacaj, doveli su do cega su doveli. Sigurno je i on sam vec sutradan shvatio da je pogrijesio, ali mlijeko se vec prosulo, dzaba. Jasno je da je ovaj nenadani uspjeh KK Igokea mnogima kost u grlu, pa ko god moze hvata se za bilo sta drugo, samo da omalovazi ono sto je klub napravio. Jbg, ko gubi, ima pravo i da se ljuti. Uvijek bilo.
Naravno, jasno je da je ova tema otvorena najmanje iz sportskih pobuda, vec kako bi mnogi bili u mogucnosti da ispolje svoje frustracije i raznorazne komplekse, tako da tu i nema nekog velikog iznenadjenja.