banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 13:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 20 Jan 2013, 18:53 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Pitam vas da li ste svjesni uopšte šta to znači za RS ,koliko vidim nemate pojma već su vam oči zaslijepljene mržnjom zbog par opravdanih šamara na pomenutoj utakmici sa Borcem.

Da ti kažem ja ovako, jer sam bio na toj utakmici. Šamari možda jesu bili opravdani, ali gdje ima na svijetu da obezbjeđenje premijera lupa šamare navijačima, osim u Bocvani, Venecueli, Zimbabveu i sličnim zemljama. Ako si premijer, treba da istrpiš i provokacije (pogotovo od grupe klinaca), a ne da šalješ obezbjeđenje da ih šamara...

Usput, šamare(a mislim da je bilo i više od toga) su na pomenutoj utakmici od Milinih gorila dobili Medo Lazić i čini mi se Željo Vukić. Razlog šamaranja je bilo skandiranje 'Ustaše, ustaše' upućeno Igokeinim igračima i rukovodstvu. Naravno, i ja bi nekog išamarao da mi to kaže, ali ako si premijer to se jednostavno ne može raditi, pa ma koliki mesar ili traktorista bio...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 18:54 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
papučar
Pa i Borac je igrao u kvalifikacijama LŠ pod zastavom BiH, zar ne? Je li trebao i on odustati da ne pravi reklamu BiH?

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 18:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Nisam ni rekao da treba, niti mislim da treba. Samo ne vidim sta ce to tacno donijeti RS kako je Spijo napisao, puno vise ce profitirati BiH od uspjeha Igokea-e, sto je moras priznati opasno smijesno :)
Al kad vec pitas znalo se pjevusiti "Titula nam ne treba........".

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:01 
Veteran
Veteran

Ne slažem se nikako sa tobom da će BiH više profitirati, mada to dosta zavisi i kako će se Igokea medijski postavljati i koliko će naglašavati (ako budu uopšte) da su iz RS. Ali će se u svakom slučaju čuti i za BL i za RS.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Na izvlacenju grupa Igokea ce biti predstavnik BiH, u prenosu i emisijama o EL komentator ce govoriti kako je taj klub cudo iz BiH, zastavica pored kluba ce biti BiH, na milion drugih nacina ce se spominjati kako oni predstavljaju BiH. RS ce spomenuti kad Mile sahvata Teodosica, Novicu, Bjelicu ili ko mu vec zapadne, pa ce oni reci kako im je neopisivo drago sto su dosli u RS, Mile ce musti te izjave, kupiti jos par politickih poena i to je otprilike to.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
miki je napisao:
Citiraj:
Pitam vas da li ste svjesni uopšte šta to znači za RS ,koliko vidim nemate pojma već su vam oči zaslijepljene mržnjom zbog par opravdanih šamara na pomenutoj utakmici sa Borcem.

Da ti kažem ja ovako, jer sam bio na toj utakmici. Šamari možda jesu bili opravdani, ali gdje ima na svijetu da obezbjeđenje premijera lupa šamare navijačima, osim u Bocvani, Venecueli, Zimbabveu i sličnim zemljama. Ako si premijer, treba da istrpiš i provokacije (pogotovo od grupe klinaca), a ne da šalješ obezbjeđenje da ih šamara...

Usput, šamare(a mislim da je bilo i više od toga) su na pomenutoj utakmici od Milinih gorila dobili Medo Lazić i čini mi se Željo Vukić. Razlog šamaranja je bilo skandiranje 'Ustaše, ustaše' upućeno Igokeinim igračima i rukovodstvu. Naravno, i ja bi nekog išamarao da mi to kaže, ali ako si premijer to se jednostavno ne može raditi, pa ma koliki mesar ili traktorista bio...

zeljo ako je dobio batina to je bilo zato sto je u po utakmice uletio na teren,ovoga se sjecam kao da je juce bilo

poslije su ga igraci borca branili od murije ali mu nije bilo spasa,vjerovatno su ga napolju izmlatili

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:33 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Ministarstvo porodice, omladine i sporta ima budzet od 900 000 Km, a to je nekoliko puta manje od budzeta Euroligasa iz Aleksandrovca...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:35 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
Neće ni Dodikova gorijeti dovijeka.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:38 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
Mislim da je ovo presedan i sto se tice same eurolige, bas me zanima dali je ikad u njenoj istoriji takmicenje uzeo klub iz sela koje ima 70 kuca...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 19:50 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 04 Dec 2011, 21:42
Ravnogorac je napisao:
Ma da se forsira npr. Borac ili Leotar u fudbalu i Borac ili Sloga u rukometu,istom mjerom kao Igokea u kosarci,prvi bi navijao za igose.

A sto onda ne navijas za Slobodu iz Užica,a ne CZV(ako ne girjesim)???

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 21:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
castitke ekipi igokee na apsolutno zasluženoj pobjedi!

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 21:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
miki je napisao:
Citiraj:

puno neistine...

dobili su utakmicu nakon produzetaka koliko se sjecam, atmosfera naelektrisana, da je sibicu neko zapalio izgorila bi dvorana. Igokea uzima mec i postaje prvak, na sta Dodik ulazi na teren i slavi sa svojim igracima.
Uvrede su frcale tokom citavog meca, po tvome pisanju onda mec ne bi bio ni odigran. Uglavnom u takvoj naelektrisanoj atmosferi, Dodik prolazi ispod navijacke tribine, na sta jedan momak baca stolicu na njega. To je bio stvarni razlog zasto je obezbedjenje reagovalo.
Isti taj momak sto je nabio Medu, je dobar sa Medom koliko ja znam, i poslije mu je objasnio da je morao tako reagovati itd.

Ljudi, evroliga ce donjeti pozitivnih promjena u citavoj okolini, a Igokea ce predstavljace Aleksandrovac, Laktase, Banja Luku, RS, BiH, Dodika, SNSD...vi nastavite...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 22:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
RBA 1987 eks VB 1987 je napisao:
Mislim da je ovo presedan i sto se tice same eurolige, bas me zanima dali je ikad u njenoj istoriji takmicenje uzeo klub iz sela koje ima 70 kuca...

Kuća po kuća, palača.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=PMUKKTqKWUg[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
a pazi ovog dupelizca na 0,51 kao vidi dodo sta ja mogu vidi

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
а јеко цвика динамиташ????

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:23 
Veteran
Veteran

:lol: kakav retard.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
koja kvalitetna budala :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne vjerujem.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 23:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
sto ga nisu poganjali, da vidimo onda facu od cvikerasa

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]