banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 03 Avg 2025, 20:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 71  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK Igokea
PostPoslato: 20 Jan 2013, 13:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Citiraj:
Gospodo DODIK.
Ovo Dodik je namerno napisano nije gramaticka greska jer se obracam braci Dodik.
Treba da vas bude sramota svega onoga juce sto se desavalo, pogotovu Dodika predsednika kluba mislim da se Goran zove.
Bili smo na mnogim gostovanjima sirom ex yu i nikada i nigde nismo docekani kao juce u Laktasima.
Da treba da krijemo obelezja, transparente da bi mogli da udjemo u halu, da pustaju lazne ulaznice koje sam imao
prilike juce da vidim sa original pecatom samo da bi se sto manje Zvezdinih navijaca pustilo u halu.
obezbedjenje i policija ispred nas u hali iako za to nije bilo nikakvog povoda (a prema priznanju istih tih ovo je prvi put da se tako nesto radi, a moram istaci i izuzetnu korektnost istih i obezbedjenja i policije gore na tribinama) da bi samo par sekundi posto smo poceli da se presvlacimo u hali jer smo majice i transparente krili ispod nekoliko odevnih predmeta na sebi bili ekspresno prebaceni gore na posebni deo iza kosa
do toga da mesto uzivaju u zasluzenoj pobedi isti taj doticni gospodin dodje do nas i pokazuje nam srednji prst.
gospodo sramite se, Zvezdine navijace niko nikada i nece moci da zaustavi da bodri svoj tim,ma gde igrao
ni 6 Dodika to nece moci uraditi.
Mi smo sinoc pokazali kako se voli i bodri svoj klub bez ijednog jedinog incidenta na tribinama. samo rukama, dlanovima i grlom
i srcem velikim kao sovjetski savez.
Suze Dacinih cerki nakon zavrsetka utakmice nemaju cenu gospodo DODIK vi to necete i ne mozete doziveti jer vi nemate ni srce nemate ni ljubav vi ne znate sta je to.
Mi jesmo halu napustili tuzni ali dignute glave jos vise zaljubljeni u nasu Zvezdu, mi smo tu i u pobedama i u porazima uvek uz nju.
Veliki pozdrav za sve ljude koji su sinoc bili tamo ali i za one koji su hteli a nisu mogli doci do karata, veliki pozdrav za Zenicu, Banja Luku,
Mrkonjic grad, Prijedor, Doboj i ostale krajeve ja se izvinjavam ako nekog nisam pobrojao.
Mi cemo uvek biti veliki i u pobedama i u porazima a vi gospodo Dodik iako ste veliki po fizickim obimima mali ste i kao ljudi i kao ljudske velicine.
jedno predivno druzenje sa ljudima je nesto sto nema cenu i nema tih para i samo za kraj citat iz nase navijacke pesme
PUBLIKA JE TVOJA NAJLUDJA NA SVETU
NIKO NEMA ZVEZDO TO STO IMAS TI.

Post sa RSB-a koji je napisao Daba.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:08 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Bruka je organizacija bila... Prvo sto nisi mogao prici kolima dvorani dok policiji ne pokazes kartu, tu glupost nigde nisam video, ajde da su blokirali prilaz kolima ili sta vec... Sta da sam dolazio bez karte, a da me je neko cekao ispred da je pokupim, morao bih 2 kilometra da hodam. Na ulazu otkocam jaknu i ispod bio dres Zvezde, momak me pregleda i rece zakopcaj jaknu, sakrij taj dres (sto je OKi sa njegove strane) ali je jadno to sto je kao zabranjeno unose je obelezja Zvezde... Mesto gde su stajalo navijaci je takodje bilo smesno, tako da je u sustini bio raspad sistema, dosta ljudi bilo na zapadu, jedan deo na istoku i ostatak gore, koje se trudip da navija koliko moze... Razbili nas na delove da bi smanjili kvalitet navijanja... Najjace u svemu je sto sam video par momaka na jugu sa salovima Zvezde, koje je policija sklonila sa te tribine, da bi tu postavila neke penzionere i decu sa zastavama seljokee, kao da masu i onu trojicu likova sa bubnjevima, koji se nisu ni culi tokom utakmice... Ako je bilo 3000 ljudi, bilo je sigurno vise od 1000 nasih...

A da ne pominjem one seljake sto su bili iza dodika... Kakvo stranacko ulizivanje :lol:

U svakom slucaju, ko ih je8e, laktasi ce uvek biti daleko od BL, a pogotovo od BGD, a pod tim ne mislim na kilometre.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Prekjuče su govorili da bojkotuju ligu, juče su cmizdrili što ne mogu u dvoranu a danas što nije cijela dvorana bila crveno-bela. Što je previše, previše je. Kao šlag na tortu zahvali se Zenici. Kakav Srbin, kakva navijačina :(
P.S. Bilo bi korektno da se zahvalio što nije istjeran iz dvorane, jer niko nije obavezan bio da ga pusti unutra i još na kvarnjaka ušao

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
1000 puta ti je objasnjeno da na utakmicu nisu dolazili navijaci nego simpatizeri, ali tebi draze dodino govno, samo da se pljuje po CZV... Ja sa tvojim nickom ne bih podrzavao seljokeu ni da igra protiv ekipa iz federacije, ali tebi ocigledno ne znaci nista sto je taj isti dodik tukao tvoje ljude sa istoka, vazno je biti protiv BG blizanaca ;)

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Срамота је што смо својим поразом уопште дали могућност сељачинама да се наслађују.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:16 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Borac u Srcu
covjek iz Zenice bodri Zvezdu vise od 20 godina, dosao je sa dvije cerke i zasluzuje mnogo vise od pozdrava...Uostalom svako ko je bio na utakmici mogao je da vidi te ljude.. Oni su imali preko 50 godina...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Čovjek radi blizu dode, pa mu je sve milino sveto.
I taj nik "Borac u srcu", mogao si nešto kreativinije uzeti nego tu foru ustaša sa maksimira.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 19:38
Citiraj:
...i srcem velikim kao sovjetski savez.

:roll:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:18 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 26 Jun 2010, 18:18
Dobro ti je rekao Borac u srcu. Ali je se pitam cemu tolika patetika ljudi moji ? to je samo jedna obicna zabava kao sto je sveukupan sport danas.... jos svi znamo kakvi su ti navijaci i kakve su sve incidente pravili pa samo prosle sedmice kakvu glupost u pioniru i oko pionira napravise .strasno nimalo samokriticnosti. sto bi nasi rekli ko o cemu ....

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2011, 20:10
Borac u srcu je napisao:
Prekjuče su govorili da bojkotuju ligu, juče su cmizdrili što ne mogu u dvoranu a danas što nije cijela dvorana bila crveno-bela. Što je previše, previše je. Kao šlag na tortu zahvali se Zenici. Kakav Srbin, kakva navijačina :(
P.S. Bilo bi korektno da se zahvalio što nije istjeran iz dvorane, jer niko nije obavezan bio da ga pusti unutra i još na kvarnjaka ušao

Ccccc, sta mi rece. Za Zvezdu na navija samo Beograd, kao sto je slucaj sa laktasima i igokeom. Zvezda je veliki klub koji ima navijace sirom svijeta, pa tako i iz Zenice odakle je dosao taj Daca cije su kcerke plakale.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2010, 17:13
Brigate BL je napisao:
Borac u Srcu
covjek iz Zenice bodri Zvezdu vise od 20 godina, dosao je sa dvije cerke i zasluzuje mnogo vise od pozdrava...Uostalom svako ko je bio na utakmici mogao je da vidi te ljude.. Oni su imali preko 50 godina...

Ima i Banjalučana koji idu na Maksimir, čisto sumnjam da bi neki BBB sebi ikad dozvolio da pozdravi Banjaluku. Nadam se da shvataš o čemu ti govorim, došao je jedan lik a on se zahvalio gradu.
P.S. Za onog iznad, Inače ne ide mi ta priča o simpatizerima, ljudi koji su ušli unutra su navijali. Što nisu došli na rukomet protiv Borca? Znači idu samo tamo gdje ima rezultat

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

O cemu ti majke ti...
Sto Lesinari nisu bili na onoj humanitarnoj utakmici...
Mozemo ovako u nedogled...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Maj 2010, 12:19
само сам чекао...... :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Vjerovatno moraš biti pravi ljakse da se pobiješ na humanitarnoj utakmici ili koncertu za Kosovo i Metohiju.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Regionalne lige organizovani navijaci ne prate...
Sinoc na utakmici Igokee nije bilo grupa...
To je ekipa sa jednom kosarkaskog foruma koja godinama prati Zvezdu i navija za nju...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Apr 2011, 21:17
Samo da se zna.Animozitet između Igokee i CZ datira od prošle godine kad ih je Igokea porazila u Beogradu.
Ne zbog poraza nego zbog Bajićeve izjave na konferenciji za štampu.Mrzi me da je sad tražim na netu,guglajte.Po meni tad je Bajić u stvari rekao realno stanje stvari .
Sve ostalo nije ništa drugo već metropolska arogancija koja je prisutna ne samo u sportu već i šire.

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:32 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2010, 15:09
Lesinari pa gdje ste vi na proslavi 80 godina postojanja svog kluba kad su dolazile delije?Pa gdje ste na rukometnim i kosarkaskim utakmicama?nema rezultata aaa,pa nema ni vas...Covjek navija za igokeju i borac,to ko navijati za czv i partizan istovremeno,samo sto zbog igokeje, grca sd borac...juce mi je ovaj poraz teze pao nego u bordou...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:36 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 17 Jun 2010, 18:47
sta je rekao? Realno je to da dok su Zvezdu svi kantali nije bilo ni simpatizera, pa cak je i klub bojlotovao ligu, sada se prica polako okrece...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:38 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 09 Jul 2010, 09:50
Velika pobjeda boljeg tima. Ko je iole realan, priznace. Naravno, ima jos da se igra, i ne znaci da je prvo mjesto na tabeli odluceno. Ja sam ubijedjen da ce CZT igrati dogodine u Evroligi, i naravno da cu u istoj navijati za njih.

Navijaci CZT su bili sasvim okej, istina ni blizu glasni kao Grobari kad je Partizan gostovao u Laktasima, ali ni ono sinoc nije bilo lose. Ali scena kad je Sinisa Stemberger cijelu tribinu, pa i malo sire, utisao i posjeo na stolice... neprocjenjivo!

Braneee je napisao:
...svakom banjolucaninu koji ode dole sa namjerom da bodri igokeu zelim sretno slijetanje sa puta...

Slijetanje s puta i ne mora lose zavrsiti, ali slijetanje s pameti je tragicno...

Vrh

PostPoslato: 20 Jan 2013, 14:39 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Ti ljudi od sinoc su bili i kad su nas kantali tako da ne pisete o stvarima u koje nisze upuceni
Bili su i na -41 protiv grobara i kad smo se borili za opstanak. Bili su u Zadru i Zagrebu ...

Vlade..
napisao sam gore.. cestitke igracima na pobjedi. Pravi su TIM

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1418 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 71  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]