banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 12:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:19 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ташко je napisao:
Jasta smo nego favoriti protiv Madjara.

pa ne bih bas rekao,ubili su nas na olimpijadi a i skoro u prijateljskoj su nas lagano dobili.

meni ne ide u glavu kako nas po svim novinama svrstavaju u nekakve favorite,evo i sad kao svi misle mi cemo lako to sa slovencima.
imamo prosjecnu ekipu sa 2-3 extra igraca,ovo ostalo je goli prosjek

ja bi bio zadovoljan da budemo prvi u grupi i da tucemo egipat,sve dalje je veliki uspjeh

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:20 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
Ocemo po neku paru da cemo oduvati Madjare bar 3 razlike, ako njih dobijemo :D
Moze i u krunama.

Ova ekipa sad je jaca od one u Beogradu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:26 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
joj da mi je u dogovoru se ehf napraviti neku skrivenu kameru,da ja sudim utakmicu srbija-hrvatska :lol:

rezultat bi bio jedno 62-5 za srbiju 8)

kakvi bi to bili faulovi u napadu,koraci,probijanja,isklučenja,pasivni napadi,prestupi 8)

vrijedilo bi...samo zbog komentara drage ćosića :D :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Šlagere, jel Cvitković košarku prenosi ?

Onaj je najgrđi.

"To mogu samo Srbi"

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Ташко je napisao:
Moze i u krunama.

i ja mislim da je jaca ekipa sad,ako nista igramo raznovrsnije.ovaj mali zelenovic skroz izbacio vujina iz igre

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:41 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Нова Варош je napisao:
Šlagere, jel Cvitković košarku prenosi ?

Onaj je najgrđi.

"To mogu samo Srbi"

da..on je vrh srbomrštva na prisavlju :D

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

onaj ako ne rikne za mikrofonom neće niko.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:48 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa ja vjerujem da ja samo zbog tih njihovih par komentatora koji otvoreno i bolesno mrze sve što je srpsko,ne mogu nikad navijati ni za jedan hrvatski klub ili reprezentaciju :(

stvarno ne mrzim njihove sportiste,dobri su to momci,vjerujem u ono "u zdravom tijelu,zdrav duh",ali zbog ovih idiota,ne mogu da ga hebeš :D

nije to nacionalizam ili šovinizam,da je nacionalizam ne bih mogao ni za ovu bosansku sirotinju navijati,ali jednostavno dok god budu takvi psihopati komentarisali na hrt,radovaću se svakom njihovom porazu 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 14:49 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
mandrak je napisao:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uxoiXBjndHk[/youtube]

stanic nije normalan,kakve su ovo odbrane sunce ti zarko

Nije Žarko već Darko :D

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Ташко je napisao:
Moze i u krunama.

Ne bih se bas slozio da smo jaci. Cak smo malo i slabiji u odbrani, Manojlovic nam fali kao djetetu sisa, Vuckovic pokusava zakrpiti njegovu poziciju i solidan je ali se onda stvara rupa na njegovoj poziciji jer su Dragas, a i onaj drugi mladi igrac jos neiskusni i poslabi su u odbrani. Zato primamo dosta vise golova nego prosle godine iako je Stanic opet na nivou. Jedina nasa prednost je sto smo uigraniji i akcije nam idu tecnije, igra se na krila jer je prebrojavanje brze a i momci su se napokon poceli kontati.
Sto se Zelenovica tice, vise sam pod utiskom da je u pitanju losa forma Vujina... Mada dobar je momak, ima muda, ne boji se.... sve u svemu, moramo naci neko rijesenje u odbrani, sa ovakvim stanjem necemo daleko stici...

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:
pa ja vjerujem da ja samo zbog tih njihovih par komentatora koji otvoreno i bolesno mrze sve što je srpsko,ne mogu nikad navijati ni za jedan hrvatski klub ili reprezentaciju :(

stvarno ne mrzim njihove sportiste,dobri su to momci,vjerujem u ono "u zdravom tijelu,zdrav duh",ali zbog ovih idiota,ne mogu da ga hebeš :D

nije to nacionalizam ili šovinizam,da je nacionalizam ne bih mogao ni za ovu bosansku sirotinju navijati,ali jednostavno dok god budu takvi psihopati komentarisali na hrt,radovaću se svakom njihovom porazu 8)

Od prilike takvo je i moje razmisljanje :)

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Schlager je napisao:

Da ne spamujemo, samo da još ovo napiše...
Sjećam se utakmice Zadar-Zvezda, dok su "jazine" još radile.
Sudije kradu Zvezdu najstrašnije, i čak na moje veliko iznenađenje hrvati počeše zviždati, vidjeli su da nije sportski nikako to se što se radi.
Ali Cvitković govori "Kradu Zadar sudije, nije realno suđenje", a sukomentator mu bio Aco Petrović i kaže "u najmanju ruku je suđenje pravedno", ali opet Cvitković nakon jednog običnog faula "ovo je nepsortski faul, ragbi faul"...ljudi nisu mogli vjerovati u dvorani šta se radi, a dole najzadrtije ustaše, ali se on našo praviti pametan.
Zato je završio u bolnici, kad im je Kecman sasuo tricu :wink:

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Dragaš u Vardaru igra u fazi napada a u Metaloplastici bio najbolji šuter ekipe.
Jedino u reprezentaciji ovaj idiot ga stavlja u odbranu..

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 15:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

ne znam za tu utakmicu ali taj aco petrovic je veci ustasa od stimca dok je bio strucni konsultant prilikom prenosa

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 18:22 
Bič božji
Bič božji

Pridružio se: 23 Jan 2011, 22:54
http://sportal.rs/news.php?news=91444
Njabolje ovako. Bem ti sve.
Mislim da smo u ondosu na BG dosta slabiji u odbrani, ali smo bolji u napadu, tako je to tu negdje.

Vrh

PostPoslato: 18 Jan 2013, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

pu pu pu, daleko bilo :)

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 11:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Citiraj:
RUKOMET: Kako do prvog mesta?

Poraz od Poljske prilično je zakomplikovao situaciju u grupi C pred poslednje peto kolo. Evo i šta "orllovi" mogu da očekuju od raspleta...

Poslednjeg dana takmičenja u grupi C odlučivaće se o konačnom redosledu na tabeli. Srbija, Slovenija i Poljska poređaće se od prvog do trećeg mesta, dok će Belorusija i Saudijska Arabija u međusobnom duelu odlučiti o četvrtom učesniku osmine finala iz Saragose.

Nakon četiri kola "zmajčeki" su prvi sa svih osam bodova, Srbija i Poljska imaju po jedan poraz. Na redosled će najviše uticati rezultat utakmice između "bivše braće", Poljaci praktično ne mogu mnogo da utiču na svoju sudbinu.

POBEDA SRBIJE SA DVA I VIŠE GOLOVA RAZLIKE

Svaki trijumf "orlova" protiv Slovenije sa dva i više razlike svrstava nas na prvo mesto. U tom slučaju Slovenci bi pali na treću, a Poljaci bi se probili na drugu poziciju.

POBEDA SRBIJE SA "+1" I VIŠE OD 25 POSTIGNUTIH GOLOVA

Srbija sigurno prva u grupi, jer je u trouglu postigla najviše golova (gol razlika kod svih ista). Slovenija druga, a Poljska treća.

POBEDA SRBIJE 25:24

S obzirom da je Srbija izgubila od Poljske 24:25, a istim rezultatom Slovenija trijumfovala protiv Poljaka, odlučivaće gol razlika, koja je u trouglu identična (49:49). Onda se gleda ukupan odnos datih i primljenih golova u grupi. "Orlovi" su trenutno na "+24", Poljaci na "+16", a Slovenci na "+19". Kod takvog ishoda Srbiji bi za prvo mesto odgovarao poraz, remi i pobeda Poljaka protiv Koreje sa manje od devet golova razlike. Veći trijmuf belo-crvenih od "+8" doneo bi ima prvo mesto, Srbiji drugo, a Slovencima treće.

POBEDA SRBIJE SA "+1" I MANJE OD 25 POSTIGNUTIH GOLOVA

U tom slučaju Srbija bi bila druga. U trouglu bi Poljska imala najbolju gol razliku, a Srbija i Slovenija istu, s tim što bi "orlovi" bili bolje plasirani zbog pobede u međusobnom duelu.

SVAKI NEREŠEN ISHOD I POBEDA SLOVENACA

Srbija treća, Slovenija prva, Poljska druga.

U slučaju da Srbija bude prva na kraju tačmičenja u Saragosi, za rivala u osmini finala dobila bi četvrtoplasiranu ekipu iz grupe D. Potencijalni rivali su Egipat, Alžir i Mađarska. Isto važi i za eventualno osvojeno drugo mesto Srbije u grupi.

Prva dva mesta sele naš tim u Barselonu, a treće i četvrto nas ostavljaju u Saragosi i donose velike probleme, jer bi sa tih pozicija "orlovi" već u osmini finala išli na favorite za osvajanje zlata - Hrvate ili Špance.

(Izveštač MONDA iz Saragose Vladimir Sukdolak, foto: MN Press)

Kakav ce haos biti na utakmici Cro-Spa, obe ekipe porazom bjeze od Francuza u 1/4 i idu na Svabe.

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 11:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

kakav ce to smor od rukometa biti

svabe sinoc ubile francuze,ne znam ni sam koliko su svabe jake,izgube od tunisa ili koga vec a pobijede francuze

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 11:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ајој, ал ћемо данас да набијемо Словенце!!!

Vrh

PostPoslato: 19 Jan 2013, 11:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Jedno 4-5 razlike da se ne brinemo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 527 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 27  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]