banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 08:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:34 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Нисам гледао против Цибоне,овај клип само

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IkcTieyAvy8[/youtube]

Овај прекид није никако требао али добро је што се тај дио трибине испразнио па срећа није дошло до прекида и ситуације да се меч региструје у корист Цибоне.
Иначе навијање добро,осим тог инцидента.Погодили смо у одлучним моментима и дошли до побједе над Цибоном од које смо бољи свакако али треба још порадити на игри,психи код играча,смањити беспотребне грешке и лакше ће се доћи до побједе.Није ни ово лоше,у врху смо табеле иако сам непар пута нагласио да је ово један од лошијих тимова Партизана последњих година.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:44 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Millwall je napisao:
Forty Two je napisao:
Pretjeruješ, ali pravo. Ako iko gura mlade srpske igrače i daje im priliku onda je to Vujošević i Partizan.

Od ove godine... da

Većina ovih momaka je igrala i prošle i pretprošle sezone, plus što su u timu bili i Jaramaz, Bešović, Miljenović.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:46 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Forty Two je napisao:
Millwall je napisao:
Forty Two je napisao:
Pretjeruješ, ali pravo. Ako iko gura mlade srpske igrače i daje im priliku onda je to Vujošević i Partizan.

Od ove godine... da

Većina ovih momaka je igrala i prošle i pretprošle sezone, plus što su u timu bili i Jaramaz, Bešović, Miljenović.

Da budemo realni,pričamo o nosiocima igre.Koliko su minuta na parketu prošle godine proveli ovi gore što si ih naveo ?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2012, 19:56
Овде се може видјети како смо за минут дали 9 поена а били смо на прагу пораза јер је Цибона негдје 2:30 мин.пред крај имала предност од пола коша а онда канонада.Вестерман,Лучић по трица и Милосављевић погодак уз додатно бацање.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ify-bHrJjD8[/youtube]
Лучићево одузимање лопте и закуцавање на крају као шлаг на торту али је претходио један смушени напад Партизана који се почесто дешава.Финиш за пожелити али треба то раније а не опет доводити побједу у питање.Види се да су то добри играчи и да има потенцијала доста али што би реко Шојић,није усклађено.

Jao majko primi ga i Rajko,k'o onomad majmuncina Bajko!

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:58 
Veteran
Veteran

Lučić i Čakarević su bili standardni čitavu prošlu sezonu, Bešović je imao pristojnu minutažu. Pretprošle su i Jaramaz i Đekić često igrali.
Poenta je da je mnogim mladim srpskim igračima data šansa i to u Evroligi, nisu svi iskoristili tu šansu (Đekić prije svih, ali i Miljenović i Jaramaz), ali im je šansa pružena. I zato je stvarno glupost reći da Partizan ne čini ništa za razvoj srpske košarke i da samo razvija igrače za druge zemlje.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 19:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Kad je Miljenoviću šansa pružena ?

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 19:41 
Veteran
Veteran

Pa bio je u prvom timu. S obzirom sa kakvom reputacijom je došao u Partizan, morao se moći na treninzima izboriti za minutažu. Ni sad u Radničkom ne uspijeva izboriti neku posebnu minutažu.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 19:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Миљеновић је паметан играч, али је јако ситан, то јест, нема физикалија, и тешко да ће од њега нешто бити некад. Надам се да гријешим али за сад је тако.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 19:53 
Veteran
Veteran

Ako se ove ili najkasnije sljedeće ne izbori za neku poziciju u ekipi ostaće samo vječiti talenat. Ako već ne može igrati ni u Radničkom bolje mu je da pređe u neki manji klub gdje će moći više igrati.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 19:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
samo manjak kosarkaske inteligencije,nista vise

pa ne mozes ovako igrati i da si junior

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 20:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

mene je sramota

od ovakvih rahiticara kao siroki,solnok moze samo partizan izgubiti.jebote krka ili mzt gostuje u solnoku i rutinski ih uzmu u prvoj cetvrtini.

u jednoj ovakvoj ekipi u kojoj niko ne moze pogoditi nista zivo otpustiti momka koji za 15 minuta daje 21 kos je glupost nevidjena

ovaj vesterman i bertans mi iz utakmice u utakmicu sve vise dizu pritisak

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 20:37 
Veteran
Veteran

Toliko od borbe za prvo mjesto. Nije apsolutno nikakvo opravdanje, ali Lučić je ozbiljno nedostajao. Od ovog novog Francuza izgleda ništa.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 20:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Toliko od borbe za prvo mjesto. Nije apsolutno nikakvo opravdanje, ali Lučić je ozbiljno nedostajao. Od ovog novog Francuza izgleda ništa.

ma isto bi bilo i da je lucic igrao,utopio bi se ui sivilo

puno puta sam se iznervirao ali veceas sam popizdio momacki,toliko nelogicnih poteza da je to bruka. i interesantno je da na nama svi silje cunu.onaj solnok nije u ligi dao trica koliko je protiv nas,ovi pacenici veceras isto,zadar isto.ne mogu se ni sjetiti ko je jos bio

onaj sto je igrao u hemofarmu suta kao da baca kamena sa ramena ali momak nas je ubio tricama

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 20:49 
Veteran
Veteran

Pa dobro, ništa neobično, posle ovoliko godina dominacije nije ni čudno što ti manji klubovi igraju sa posebnom motivacijom.

Vrh

PostPoslato: 12 Jan 2013, 21:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 17:38
Steta za poraz,al sta se moze treba se boriti i sa ovim mladim timom biti u prva 4,a onda kako nam Bog da

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 09:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Hebeni siroki nam je za minut dao 11 koseva.tugo moja

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 10:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:

puno puta sam se iznervirao ali veceas sam popizdio momacki,toliko nelogicnih poteza da je to bruka. i interesantno je da na nama svi silje cunu.onaj solnok nije u ligi dao trica koliko je protiv nas,ovi pacenici veceras isto,zadar isto.ne mogu se ni sjetiti ko je jos bio

Greška DV-a. Čovjek je sujetan i to je to. Forsira zonu 25 minuta, pa nije rukomet majka mu stara, glavna dobrana je čojek na čovjeka. Ove sve ostale su trik odbrane, koje se igraju 2-3 napada, poslije se protivnik adaptira. Ovaj široki kući živi od šuta već 12 godina dobrih.
A tek u napadu komedije :roll: Ali neću ništa da pišem, da ne pojedini rekli "mlada ekipa" i te otrcane fore. Partizan nema napadačke akcije sem high lowa, i spuštanja ispod koša, pa ako se vrati povratna Bertansu dobro i jest, ovaj će pogoditi, ako dođe nekom drugom vjerovatno će promašiti.
Gledam košarku već dugo, Partizan je imao dosta slabije timove u eri Duleta, pa se bolje igralo. Ne znam šta mu je sad.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 11:22 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
Са том зоном Партизан се вратио из минуса од 16 разлике у првом полувремену.
И зашто би била отрцана фора рећи да је неко са 19 или 20 година неискусан?

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 11:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Zato što nije do njih, nego do Duleta, da oni imaj akciju neku pa da maše igrači pa bi čovjek rekao, ali ovako sve na silu.

Vratila te zone, čim su se ovi prilagodili, pukli ste ko misirača. I ta zona što vas je vratila u drugoj četvrtini više zbog promašaja Širokog (zakon velikih brojeva), nego zbog neke jake odbrane. Dule gubi kompas, polako i vi to uviđate.

Vrh

PostPoslato: 13 Jan 2013, 12:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Koliko god mi volili duleta vidi se da covjek grijesi u nekim situacijama.ne kazem to ja vec puno vise ljudi na drugim forumima.najbolje se vidi koliko bolje gordic igra kad mu pustis da sutne i koju tricu,ovako tu privilegiju ima samo vesterman koji ima katastrofalan sut,bertans,bogdanovic,lucic i ponekad sin dragan.
Juce bi slijepac vidio da oni nemaju sanse protiv muslija koji je dao 10-ak koseva za kratko vrijeme.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 138, 139, 140, 141, 142, 143, 144 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]