banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 07:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
PostPoslato: 08 Mar 2010, 11:39 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Od jeftinijih brendova, dosta solidan kvalitet ima Quadro.

Vivax i ostalo su kineski jeftini pokusaji, npr. od 100 primjeraka 30 ce ih raditi perfektno, a ostali praviti probleme zbog jeftine tehnologije izrade... pa sad zavisi na sta naletis.

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 17:34 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Mar 2010, 17:19
Kad sam ugledao post za ovaj divni usisivac morao sam se registrovati da i ja prokomentarisem, naime isti taj Dexel-ov usisivac smo kupili u januaru ove godine, radio je punih 6dana dok se nije pokvario. Posto je bio pod garancijom poslan je serviseru da ga popravi, ispostavilo se da mu je crkao motor. To je trajalo punih 45 dana. Onda je radio 15dana i zamislite , ko bi rekao opet crko. Trenutno je kod mene u sobi i ne znam da li da ga bacim kroz prozor il da ga opet nosim na popravku. I da, slazem se u potpunosti sa komentarima zidarR-a...
UKRATKO: NE KUPUJTE OVO SRANJE!!!! pozdrav za sve

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:19 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Sretnice! Da hoce ovaj moj crci, grehota mi bacati ispravnu stvar... Na koju foru ste ga vi uzeli? Kod nas jedan od zenskih clanova navalio kao lud: Vidi sto je lijep, hajde kad vec uzimamo to i to da uzmemo i njega... To je bio rat jer sam odmah nanjusio "kvalitet", ali ne mozes zensku objasniti...

Vrh

PostPoslato: 13 Mar 2010, 19:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2009, 18:40
MuskoBre je napisao:
blackrose je napisao:
:lol: :lol: poznato...dobili na poklon povodom vjencanja :lol: :lol: fercerao 3 mj...crkne...opet dobijemo na poklon isti...fercerao 6 mj :lol: :lol:
Lose, lose, lose.

Koliko si se ti puta udavala do sad? :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: 2 puta

Al za istog muskarca :lol: :lol: :lol: gradjansko...pa poslije godinu dana crkveno vjencanje :D

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 00:09 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 13 Mar 2010, 17:19
Nazalost i u mom slucaju ljepota je presudila i tako je to sranje doslo u moju kucu... Sad cu opet da cekam 45dana, tako da ispade da sam ga kupio njima jer kod mene je bio samo dvije sedmice. Nista, u pon. se kupuje drugi.
Sve u svemu fino iskustvo, ne ponovilo se...

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 00:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2005, 15:44
danijel9 je napisao:
Nazalost i u mom slucaju ljepota je presudila i tako je to sranje doslo u moju kucu... Sad cu opet da cekam 45dana, tako da ispade da sam ga kupio njima jer kod mene je bio samo dvije sedmice. Nista, u pon. se kupuje drugi.
Sve u svemu fino iskustvo, ne ponovilo se...

e sad odes i napravis scenu i trazis novi uredjaj,u istoj cijeni ili doplati i kupi neki drugi,ja bih odrobijala nekog da neki uredjaj crkne nakoh 6 dana pa da cekam 45 da dodje sa servisa,samo mi fino na bezobrazluk i prijeti inspekcijom,jedino to ima efekta,ali trazi poslovodju,jadni radnici ni krivi ni duzni nastradaju a nista ti ne mogu pomoci

Vrh

PostPoslato: 14 Mar 2010, 14:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
U vrijeme kad su mp3 plejeri bili nerazumno skupi, našao sam jedan od izvjesne firme ROK (made in Germany) za tada nevjerovatno malu cijenu od 115KM. Nakon 15 dana savršenog rada displej koji treba da prikazuje ime pjesme i izvođača počeo je da prikazuje haotičnu mješavinu kineskih slova, pluseva, minusa, znakova interpunkcije i potpuno neartikulisanih linija i mrlja. Sve osim toga radilo je normalno, ali sam imao garantni rok od čini mi se 6 mjeseci.
Uložio sam reklamaciju tamo gdje sam ga kupio, obećali su da će me zvati za 2 sedmice, nakon mjesec dana čekanja otišao sam tamo i "objasnio im neke stvari", nakon čega sam dobio potpuno novu mašinu, koja se pokvarila na potpuno isti način. Zamijenio sam je za novu, treću po redu, da bi se i ona pokvarila već nakon 7 dana.
Onda sam nastavio da dolazim i da mijenjam plejere, mislim da su me dobro upamtili tamo. Plan mi je bio da ih mijenjam sve do isteka garantnog roka, ali mi je dosadilo. Ovaj koji je sad kod mene je, čini mi se, šesti po redu. Ima isti kvar ali može se koristiti.
Uz to, pronašao sam sajt proizvođača i nekoliko puta slao žalbu na njihov e-mail, ali se niko nije udostojio da mi odgovori.
Znam da su mp3 plejeri već istorijska kategorija, ali sam sasvim siguran da više nikad neću kupiti bilo koji proizvod firme ROK.

Vrh

PostPoslato: 15 Mar 2010, 21:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 15 Mar 2010, 21:38
[quote="zidarR"]Evo jedna tema u kojoj cemo iz svojih iskustava pomoci drugima da ne naprave iste greske. Ovde ne mislim na to da neko kupi dvd plejer od 40 KM i ocekuje da ce isti raditi 3 godine savrseno, vec o uredjajima koji za svoju cijenu nisu niposto ispunili ocekivanja.

Toliko sam ruzno iskustvo imao i jos uvijek ga prozivljavam, da moram upozoriti druge.

Radi se o usisivacu marke Dexel, jacine 1400 w, prikazan je na slici.
[img]http://i46.tinypic.com/9zncap.jpg[/img]

Iako sam odgovarao zensku stranu zirija od kupovine istog, tvrdoglavost i lijep izgled uredjana su prevagnuli na stranu nesretne sprave od 170 KM. Zlikovac je vidjen u Tempu ovih dana po cijeni od 140. Vjerujte, 10 KM je za njega previse.
Usisna snaga ravna nuli, jedino sto moze usisati su parketi i plocice. Bilo kakav tepih je za njega nemoguca misija. Kada se ukljuci na najjace, jedva da uspije podignuti komadice papira sa tepiha ukoliko ga bas jako ne pritisnes na podlogu.
Kabl za struju se automatski povlaci unutar uredjaja, to se pokvarilo u roku od pola godine pa sada moras vuci kabl za njim jer je takvog dizajna da nemas gdje da ga omotas.
Crijevo je kriminalno, stalno se uvrce i gusi usisivac, tako da u toku jednog usisavanja morate barem 5-6 puta da okrecete cijev za pun krug oko crijeva i oslobodite protok vazduha.
Cijev se jos uvijek drzi, teleskopski zglob se nije pokvario (jos), ali su spoj crijeva i cjevi takodje ocajni, pa se moze ocekivati jedno do dva otpadanja cijevi i ponovnog namjestanja u toku usisavanja.
Najnehumaniji dio bi bio magacin za vodu. Necete vjerovati, ali to je tako lose dizajnirano da ga je nemoguce ocistiti! Stalno ostaju na dnu sitni komadici kamenja i tvrde prasine, to se jedva ispere, a godnji zid je dupli (ne znam koji genije se tog sjetio), pa se u tu duplikaturu uvuku dlake i ostala prljavstina i nemoguce je to ocistiti bez 20 minuta dovijanja raznim cetkicama, krpama i ko zna cime.

Zakljucak bi bio da je ovo pravio neki teski sadist, jer usisivac nema bas ni jedne kvalitete osim finog izgleda i prilicno malih dimenzija, na njegovu i moju zalost, usisivaci nisu ukras, jer bi to bila jedina uloga u kojoj bi bio uspjesan.[/quote]

Vrh

PostPoslato: 18 Mar 2010, 09:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Okt 2003, 11:42
zLo_krme je napisao:
Nikad ne bih kupovala tehniku neke žnj marke... Plati, pa klati, brate... Što kaže moj tata: "Nismo toliko bogati da bismo kupovali jeftino".

nije tata nego jevrejska narodna poslovica ..laze te stari bezze

Idealan sex: brz I divalj, gde sve puca od strasti, halteri, rajsferšlusi, majice…

kaže narod ne laže valjda

Vrh

PostPoslato: 08 Jan 2013, 11:42 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 01 Okt 2009, 00:14
Nije uredjaj ali je bacanje novca...

UOMO muske bokserice, uzeo sam par komada, i u bezobrazno kratkom roku su se poderale na bas istom mjestu.

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
Ti se to hvalis....

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 15:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Maj 2012, 07:51
MonaLisa je napisao:
Meni Vivax sasvim normalno radi, a imam ga odavno.

Ja imam VIVAX klima uredaj i radi vec pet godina perfektno :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jan 2013, 16:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2005, 02:21
Keramički noževi - izbjegavati! Ionako su mnogo skuplji od metalnih noževa. Moja stara ih je kupila nekoliko, stvarno su jako oštri i odlično režu, ali su užasno krti. Oštica im se iskrza pri rezanju hrane koja sadrži tvrđe dijelove, npr. kosti (slanina, riba i sl.), a takođe i od kontakta s tvrdom podlogom za rezanje. Da su jeftiniji od metalnih, možda bi imali smisla... a ovako, zašto kupovati nož koji je 5 puta skuplji, a ogromna je šansa da će se oštrica oštetiti u prvih mjesec dana upotrebe (uz rizik da vam oštri ulomak keramike ostane u hrani koju jedete).

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 33 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]