banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 06:57

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 05 Jan 2013, 21:46 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 14 Maj 2007, 17:57
Pa napiši onda tako a nemoj ubacivati masu smajlija kao da je nešto smiješno u ovoj situaciji

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 22:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Forty Two je napisao:
Pa napiši onda tako a nemoj ubacivati masu smajlija kao da je nešto smiješno u ovoj situaciji

Pa zar nije smijesno? Dobro, vise je zalosno, jadno, ne znam. Nema sta, ovi su bas pokazali kako se voi klum :oops:

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2011, 07:15
Čobani budale.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 22:03 
Veteran
Veteran

Samo se postavi u situaciju koliko bi ti bilo smiješno da se desilo na Zvezdinoj utakmici.

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 23:14 
Veteran
Veteran

Mislio sam da će potpuno pasti nakon svega, ali na sreću nisu. Milosavljević odličan, posebno mi je drago vidjeti onoliku borbenost na terenu.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 00:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 12:29 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Otvorenu ću napisati, pa kome se svidjelo svidjelo....

Partizan ako dohvati ove godine evro ligu sa ovim timom, to mu je u rangu sa onim evroligaškim zlatom onomad.
Ekipa nema dvije smišljene akcije, jedino što se igra miss match, high low, ma nemoj. Juče su pobjedili Cibonu u kojoj Parker ne postoji na obe strane terena, gdje ljudi slabo preuzimaju, što zbog starosti, što zbog ne znanja (Hamilton), ali nije samo jučerašnja utakmica problem.
Sve utakmice NLB lige su dobili na silu, i na atletske sposobnosti. nijedna utakmica nije bila da se igra za oko, sem one sa Zvezdom, a i tu su se počeli tući u zadnjoj četvrtini pa pukoše opet.
Nije da pljujeljm, da nekog omalovažavam, ali ekipa je maltene k'o repa bez korijena. WEsterman, projektovan da bude zamjena PArkeru, ajte molim vas :roll: Čovjek baca dijagonalne pasove iz utakmice u utakmicu, budi Bog sa nama, pa to se na basketu ispred moje zgrade ne radi.

Gordić - bolji od Vestermana, mada se vidi dvije godine grijanja klupe, pogodio tricu kad niko nije koša mogao dati, dobar za drugog pleja.
Vesterman - napisao sam gore, momak je izgubljen, kao da je ga nekon na pluton lansiro
Gagi - igrač zadatka, to i radi, vid se da nedostaje prvi bek, koji bi to šargijo
Bogdan - talentovan jeste, ali samo to, čovjeka nema na mapi, šta je s tim momkom, a jedan od najvećih talenata Srspke košarke. Pa ne može pogoditi bazen olimpijski.
Bertrans - igra od početka sezone na nivou, daje sve od sebe, poboljšao se u odbrani, biće to nba igrač vjerovatno. Onakva mekoća šuta za nekod od 2.05 sjajno.
Lučić - previše je za njega kapitenska traka, nema ni autoritet ni znanja, za takvu počast.
Gagić - jel ono košarkaš?
Musli - ne zna u napadu, jedino ako može zakucati dadne koji poen, u odbrani tu i tamo.
Milutinov - bravo mali, reprezentacija ti ne gine, možda čak i ove godine u Sloveniji.
Lovernj - tek je stigao, on će biti dobar pretostavljam.
Čakarević - 200 000 eura u džep, ladi jaja, da nema peškira ne bi se vidjelo ni da je na klupi.

S toga proizilazi, da je ovo jako slaba ekipa, ne toliko igrčaki, koliko Dule gubi konce, a samo kuka. Neće se grobari svi s ovim složiti, maada i oni uviđaju da Dule isuviše kaki, a malo radi. Nije mu kriv ni Čović, ni zvezda, niko živ, što nema akcije krštene. Juče gledam dva bloka za Bogdana se postavljaju uzastopno u 3 akcije, ej 3 akcije i ovaj pogađa mjerač vremena.
Da nije bilo blentavog Parkera i da je Lutz malo pameniji mogla je cigona ono dobiti, sreća pa nije, ustaše raspale.
Ali eto nadam se da će 3 srpska kluba igrati evro ligu, pa makar to i igoeka bila.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 12:40 
Veteran
Veteran

Dobro, ne igraju lijepo, pa šta. Rijetko kad je Vujošević dobio utakmicu jakim napadom, već jakom odbranom. Može se to nekom sviđati ili ne, ali pobjede se na kraju jedino broje. A koliko sam vidio Partizan i dalje dijeli 2. mjesto na tabeli, iako bi po tvom opisu trebao da se bori za opstanak.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 13:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

pa dobro,covjek je realno napisao kako stoje stvari i sa vecinom se slazem a pogotovo za vestermana i bogdanovica.ovaj drugi ne moze pogoditi nista zivo,sta je sa momkom,sta se desava.kao da nikad kosarku nije igrao.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 13:25 
Veteran
Veteran

Klinci i jedan i drugi, i prva sezona u karijerama u kojoj imaju ozbiljnu ulogu u timu. Ne znam, meni i dalje to ne izgleda toliko loše. U ovom trenutku mi je bitno da ginu na terenu, a do kraja sezone će se iskristalisati ko može izdržati pritisak, a ko ne.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 13:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Klinci i jedan i drugi, i prva sezona u karijerama u kojoj imaju ozbiljnu ulogu u timu. Ne znam, meni i dalje to ne izgleda toliko loše. U ovom trenutku mi je bitno da ginu na terenu, a do kraja sezone će se iskristalisati ko može izdržati pritisak, a ko ne.

i to sto kazes,gledam sinoc onog gordona kako se baca za loptu i kako se bori,svaka mu cast.mislio sam da od njega nece biti nista a on sve bolji i bolji

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jel to što su mladi opravdanje Vestermanu da baca dijagonale po terenu, i to na najvišem nivou takmičenja ? Treneri se izderu na klinca od 12 godina kad to uradi.
Bogdanović izgleda ima strah i od Duleta i povrede nove, ili je nešto treće po strani, uglavnom za onakvog talentovanog igrača premalo prikazuje.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 13:50 
Veteran
Veteran

Po meni da, pa obojica su tek napunili 20 godina, a Leo je do dolaska Gordića igrao preko 30 minuta po meču (i u Evroligi). Ja jedine primjedbe u ekipi imam na centarsku liniju Gagić-Musli i to baš zbog nedovoljne borbenosti.
Bogdanović sigurno ne pokazuje strah od Vujoševića, inače ne bi onoliko forsirao individualne akcije. Jednostavno je potpuno ispao iz ritma od povrede.
Ne mislim ni ja da ova ekipa igra odlično, svaku utakmicu se iznerviram, ali kad uzmem u obzir koliko je to mlada i neiskusna ekipa zadovoljan sam trenutnim rezultatima. Ako Partizan uspije očuvati kostur ekipe za iduću sezonu, sigurno će pružati daleko bolje igre.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 14:26 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da ta opravdanja ne piju vodu, mladi su, imaju po 20 godina :confused1: , pa i Milutinov ima 18 pa ne igra kao amater sto se moze reci za ovu dvojicu. Majstore, cime je Vesterman zasluzio da ga se trpi u Srpskoj kosarci, da Partizan gubi utakmice zbog njega, da od njega pravi igraca? Jel Srbin, nije. Hoce li reprezentacija imati koristi od njega, nece. Ima li vecih talenata ili jednakih kao sto je on u Srpskoj kosarci, ima! Zasto Partizan mora gubiti utakmice zbog sugavog stranca od kojeg kasnije niko nece izvuci korist? Ma ne, bitno je da se otjera Miljenovic, bitno je da se silji patka na Andjusicu.... Neki pametniji ljudi su rekli da stranac mora biti duplo bolji od domacih igraca, DUPLO! Jel Vesterman duplo bolji od ostalih igraca Partizana, nije, nego je Vesterman glavni faktor skoro svih poraza u dosadasnjem dijelu sezone. Ali dobro, ko sam ja da cijenim, Dule sve to radi u interesu Srpske kosarke, i trazi pare, samo trazi jebene pare, pri tom on odlucuje ko je pravi navijac Partizana a ko nije, on psuje mater svima, divljacki se ponasa, jer je i to vjerovatno u interesu Srpske kosarke, ma nek se jebe lagano!

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 14:47 
Veteran
Veteran

Jesmo nervozni.
Vujošević nije KK Partizan, i sigurno se ne pita samo on. Ako već sumnjaš da Vujošević ne radi u interesu srpske košarke, može li se to reći i za Danilovića i Todorića?
Koji su to talenti u srpskoj košarci, koji zaslužuju mjesto prije Vestermana. Uostalom ukoliko postoje, pa što ne igraju u Zvezdi, i vama bi bilo lakše plaćati nekog mladog igrača na početku karijere nego Rakočevića ili strance. A vidim da se Miljenović naigra i u Radničkom (ili i Muta radi protiv srpske košarke).
Za Anđušića ćemo vidjeti, ako eksplodira u sljedećoj ekipi priznaću da su pojeli govno što nije više igrao i što je otišao.
I otkud uopšte ta kao "ljutnja" što Partizan gubi utakmice zbog Lea, bolje za vas. Ukoliko je toliko loš i ukoliko Partizan loše igra zbog Vujoševića, prošetaćete se kroz Aba ligu, igrati na godinu Evroligu pa branite onda interese srpske košarke i stvarajte mlade igrače.

Vrh

PostPoslato: 06 Jan 2013, 15:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

auuu skeva brate,oladi malo jebote zivot.stvarno postajete dosadni,em sto kakite na vasoj temi,dolazite i ovde pisete gluposti

jedan dan samo cekam kad ce neko napisati da dule jede samo crno od eurokrema,da ne dize dasku kad pisa i ne ostavlja konobarima baksis

kakav crni interes srpske kosarke,o cemu ti.pa ko to danas gleda interes srpske kosarke osim nekoliko "budala" tipa duda ivkovic

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 16:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Forty Two je napisao:
Jesmo nervozni.
Vujošević nije KK Partizan, i sigurno se ne pita samo on. Ako već sumnjaš da Vujošević ne radi u interesu srpske košarke, može li se to reći i za Danilovića i Todorića?
Koji su to talenti u srpskoj košarci, koji zaslužuju mjesto prije Vestermana. Uostalom ukoliko postoje, pa što ne igraju u Zvezdi, i vama bi bilo lakše plaćati nekog mladog igrača na početku karijere nego Rakočevića ili strance. A vidim da se Miljenović naigra i u Radničkom (ili i Muta radi protiv srpske košarke).
Za Anđušića ćemo vidjeti, ako eksplodira u sljedećoj ekipi priznaću da su pojeli govno što nije više igrao i što je otišao.
I otkud uopšte ta kao "ljutnja" što Partizan gubi utakmice zbog Lea, bolje za vas. Ukoliko je toliko loš i ukoliko Partizan loše igra zbog Vujoševića, prošetaćete se kroz Aba ligu, igrati na godinu Evroligu pa branite onda interese srpske košarke i stvarajte mlade igrače.

Vidi se da me ne poznajes :wink: :) Nisam ti ja toliko zadrt, ne vidim sto bi mi bilo drago sto je Partizan ispao iz Evrolige(uveliko zahvačjujuci gore pomenutom igracu)

Mandrak, ok, slazem se, ko jos gleda interese Srpske kosarke. Ali onda, koji kurac pjeni o tome, cuti i treniraj djecu, nemas para za trenutno kvalitetne igrace, cuti i treniraj sta imas, stvaraj Francuzima, Belgijancima, Lihtenstajnu, Hondurasu ili kome vec reprezentativce i ne kenjaj o Srpskoj kosarci. Ali dobro, to je DV, on ima pravo na sve :)

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 17:59 
Veteran
Veteran

Pretjeruješ, ali pravo. Ako iko gura mlade srpske igrače i daje im priliku onda je to Vujošević i Partizan.

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:01 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
:lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Jan 2013, 18:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Dec 2012, 17:08
Forty Two je napisao:
Pretjeruješ, ali pravo. Ako iko gura mlade srpske igrače i daje im priliku onda je to Vujošević i Partizan.

Od ove godine... da

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 137, 138, 139, 140, 141, 142, 143 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]