banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 28 Jul 2025, 00:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 440  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Ebay!
PostPoslato: 30 Dec 2012, 14:04 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
djevojka ima ujaka rekla je, tako da ima neki autoritet kad smo eto vec usli u debatu..samo sam joj skrenuo paznju da je princo spomenuo "cipelice za snijeg od 15-20 eura"..ljeti mozes kupiti starke za £5 iz Primarka i da te sluze u Bosni..mene je sramota reci koliko puta sam pljunuo sam sebi u lice kad kupim jeftine patike u SD il Tesco pa ih u drugoj sedmici fino ubacim u kontejner za Afriku i kazem sebi "jeftina obuca ima svoju cijenu zar nisi to naucio"..odvalise mi prste i petu..60-70% sam bio musterija SD i nije me sramota reci da je to shop za low-middle income class.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 14:14 
Kako ide ona:"Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftino"...

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 21:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 20 Jun 2010, 21:54
spavac je napisao:
djevojka ima ujaka rekla je, tako da ima neki autoritet kad smo eto vec usli u debatu..samo sam joj skrenuo paznju da je princo spomenuo "cipelice za snijeg od 15-20 eura"..ljeti mozes kupiti starke za £5 iz Primarka i da te sluze u Bosni..mene je sramota reci koliko puta sam pljunuo sam sebi u lice kad kupim jeftine patike u SD il Tesco pa ih u drugoj sedmici fino ubacim u kontejner za Afriku i kazem sebi "jeftina obuca ima svoju cijenu zar nisi to naucio"..odvalise mi prste i petu..60-70% sam bio musterija SD i nije me sramota reci da je to shop za low-middle income class.

Alo, ej, jel ti vidis kad ja tebi pricam :confused2: Znaci iznesi svoje iskustvo i stavi tacku na to. Isto tako pusti mene da ja kazem sta imam reci, i NEMOJ da pobijas moju rijec. Otkud ti to pravo, zivota ti?
Po tvojoj prici ne valjaju ni all saints cizme, jel? Pa ti brate uzmi ovdje neke kineske pa nosaj. I ziv bio.
Kazem da sam kupila cizmet'ne u SD i da ih nosam 2 godine, i da ni kap nisu propustile NIJEDNOM.
Znaci kupila, cisto onako, na snizenju atlet majicu iz SD koja kosta 2funte, prije nekoliko mjeseci i u odlicnom je stanju.
Kakav ujak? Ovo ti je najveca glupost.

Samo ne znam sto radis anti-reklamu...
:)

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 22:10 
staromodan
Korisnikov avatar

ko je tebi dao za pravo da ti mene prva pobijas, otkud ti to pravo zivota ti.. :roll: smanji emocije, pricaj normalno i pomozi osobi koje to cipelice za snijeg da kupi.

cuo sam da planiraju otvoriti radnju u Bosni pa sam se odlucio na anti reklamu.. :roll: izgleda stvarno da ne pratis a ni boldovano ne vidis.

Vrh

PostPoslato: 30 Dec 2012, 23:34 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Ja pricam normalno, za razliku od tvog razmisljanja, a ti si se nasao pametan postaviti meni dijagnozu, pored sve ostale svoje filozofije.
Posto si valjda, zivio u UK kako ti objasnjavas freeport u braintree-u, recimo...

Malo je iritanto da covjek koji je tamo zivio postavlja tako glupe zakljucke, jer si i sam svjestan da je jedan proizvod ovdje na cijeni, a taj isti tamo nije na cijeni.

Ti govoris da ne valjaju nike patike u sd 20funti, a ovdje te iste nike preko 100km. Jel normalno da u centru,kod nas, ima sportvision u rk kastel, pa 50 koraka dalje u boski jos jedan sport vision, a 30 koraka dalje adidas, i 80koraka dalje nike, koji drzi jedan isti gazda. Zato i jesu na cijeni sasvim obicne patike.

A ako ti je stalo da i dalje budes najpametniji, onda budi, al' samo za one koji nisu upoznati sa temom.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 00:30 
staromodan
Korisnikov avatar

definitivno te nike od £20 nisu dobre za snijeg..odustajem.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 10:13 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Bilo kakve cipele koje koštaju cca 50-70 maraka u normalnoj prodaju (ne u outletu ili na nekom sniženju) ne mogu biti dobre ni za kišu ni za snijeg. To govorim ne iz iskustva u kupovini u tom šopu nego iz iskustva školovanja i rada u proizvodnji proizvoda od kože. The Jole, smanji doživljaj.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 12:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Cura je pricala o cizmicama i odjeci koje su na snizenju.

Al dobro, svi smo mi pametni na forumu u fotelji.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 15:28 
staromodan
Korisnikov avatar

sretna nova godina curice..moj prvi post se odnosio na cipelice a ti jos malo pa dogurala do gacica iz SD..nego, koje cipelice do 20 eura bi ti preporucila doticnom forumasu iz SD, mene mrzi dignuti goozu iz fotelje.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 16:51 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2010, 13:39
Do kojeg iznosa se mogu naruciti odjeca i obuca a da se ne placaju dadzbine??

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 17:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2007, 09:26
Kao i bilo koja druga roba, 50 KM.

Vrh

PostPoslato: 31 Dec 2012, 20:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

spavac je napisao:
sretna nova godina curice..moj prvi post se odnosio na cipelice a ti jos malo pa dogurala do gacica iz SD..nego, koje cipelice do 20 eura bi ti preporucila doticnom forumasu iz SD, mene mrzi dignuti goozu iz fotelje.

hvala DJEDE, i tebi.

O tome necemo,jer nije pitao forumas, vec filozof... pa ti si dovoljno pametan za SVE NAS,zato si i dosao iz uk, u nasu lijepu savrsenu republiku srpsku. :)

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2013, 17:42 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
Da li prodavac moze refundovati pare nakon sto prodje 45 dana, a da nije otvoren dispute? Nisu mi stigle neke stvarcice pa sam dogovorila sa prodavcem da mi vrati pare, no jos uvijek mi ih nije vratio, pa sad ne znam da li da otvaram dispute ili da mu vjerujem da ce ih nekad vratiti. :angry3:
Sutra mi istice rok za dispute.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2013, 18:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2005, 00:10
Dispute obavezno.

PIK Radnja

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2013, 19:01 
staromodan
Korisnikov avatar

@ Kay, obavezno ga nacepi dok mozes..

TheJole je napisao:
spavac je napisao:

hvala DJEDE, i tebi.

O tome necemo,jer nije pitao forumas, vec filozof... pa ti si dovoljno pametan za SVE NAS,zato si i dosao iz uk, u nasu lijepu savrsenu republiku srpsku. :)

forumas princo je pitao il ti stvarno ne citas.. :roll: o tome zasto sam dosao mogu samo reci da kenjas..

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2013, 19:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

A kultura na nivou!
E znas sta?... Naporan si k'o neka zenturaca.
OK, znam da volis puno pricati i da ti je inace dosadno. U SD nista ne VALJA, u clarksu nista ne valja, vjerovatno i superdry ne valja. Znaci u Engleskoj ne valja ni jeftino, ni skupo.

Ne znam samo kakav je propust bio sa mojim cizmama pojeftinim iz UK, vjerovatno su bile namjenjene za bosnu, pa slucajno zalutale tamo.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2013, 19:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jun 2009, 09:41
kad je engleska u pitanju meni je next marka odlična. ne znam jel to fazon za nigere tamo, ali ja baš volim taj dabllejer fazon i slično.

Vrh

PostPoslato: 01 Jan 2013, 22:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Okt 2009, 20:51
miki321oc je napisao:
Dispute obavezno.

Izgleda da ce morati tako. Nisu neke pare velike u pitanju, pa sve kontam ebes ga ako me i zezne, al' opet kad se prekontam sto bi ih i nekom poklanjala. :-?

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 00:25 
staromodan
Korisnikov avatar

TheJole je napisao:
A kultura na nivou!
E znas sta?... Naporan si k'o neka zenturaca.
OK, znam da volis puno pricati i da ti je inace dosadno. U SD nista ne VALJA, u clarksu nista ne valja, vjerovatno i superdry ne valja. Znaci u Engleskoj ne valja ni jeftino, ni skupo.

Ne znam samo kakav je propust bio sa mojim cizmama pojeftinim iz UK, vjerovatno su bile namjenjene za bosnu, pa slucajno zalutale tamo.

daj prvo pogledaj svoju kulturu... :roll: i dalje nastavljas iznositi lazi i trpati neke rijeci koje nisam napisao, a promasis citavu poentu debate jer tebi odgovaraju jeftine cizmetine..ti kao ne volis puno pricati i nije ti dosadno.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 02 Jan 2013, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2005, 16:02
Ovde je izgleda najbitnije da si ti bio u UK i da si kupovao u UK i UK UK UK UK UK!
Evo ti cipelice kad si toliko zapeo za CIPELICE,
60eura sa dostavom,kod nas su preko 200 km u merkatoru iste potpuno!!!!!!Jel ti sad jasnije o cemu je ovde pricano!!
http://www.sportsdirect.com/nike-manoa- ... ots-182305
Ovakve bi vjerovatno bile preko 300 http://www.sportsdirect.com/nike-manoa- ... ots-182306
A ovakve i 350 http://www.sportsdirect.com/nike-manoa- ... ots-182079
A u pod cipelice 20-30 eura sam mislio na ovo http://www.sportsdirect.com/karrimor-co ... ots-182057
Za sledecu sezonu cu ih naruciti pa taman samo za suvo vrijeme,lov,ribolov,kamp.....Ovakih i jos slicnih,jeftinijih,skupljih,sve u 10-20 eura,ima koliko hoces na sajtu
Cipelice jel ti sad jasnije???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8794 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 102, 103, 104, 105, 106, 107, 108 ... 440  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]