banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 10:54

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2378 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 119  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: SPORT-KLUB
PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
drakula je napisao:
Blago nama.
Nek povecaju pretplatu za te dvije *ebene marke, al' nek puste SK, SK+, SK Prime, GK i F&H.
Kompromisni prijedlog.

zerocool je napisao:
To sam i ja rekao, tj jos bolje bi bilo da to stave u poseban paket pa da tu uzme ko hoce, da ne tjeraju ljude da placaju 2 marke za nesto sto nece ni gledati.

Potpisujem oba posta.

Predlažem da napravimo peticiju i pošeljmo je Elti i Sport Klubu. Dajte ideje.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Ma mozes ti pisati peticiju al mislim da nema od toga vajde

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2012, 10:48
Ali imajuci u vidu kako stvari funkcionisu kod nas, dakle na balkanski nacin, tesko da ce se uzeti u obzir volja korisnika.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jan 2007, 16:38
Prije da ih tužiš RAK-u :)

http://rak.ba/bih/index.php?uid=1269561425

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 20:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

danijell je napisao:

Nego šta. Treba tužiti Sport Klub za pristrasnost, monopolizam i favorizovanje i nepokrivanje cijele teritorije BiH zemaljskim putem za koja su platili prava. Odštampaću sve ovo pa idem u akciju u svom kraju, pa ćemo zajedno tužiti RAK-u, poslati pismo Sport Klubu i na kraju ću to sve prevesti na engleski pa mailati engleskom FA-u da imaju u vidu kome daju prava prenosa za BiH.
Štetnom stranom tjelu kojem je Banja Luka, Sarajevo i Mostar prčija i selo a sve ostalo u BiH ne postoji. Tako nas smatraju iz SBB-a i Sport Kluba. BiH skupa sa FBiH i RS ima još gradova koji su oštećeni ovim postupcima i ovo se nemože oprostiti. Žalim slučaj ali na ovom neće završiti. :angry4:

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Treba pitati i SK zašto su čekali do 5 dana pred istek ugovora pa onda poslali ponude.... Ako se ne varam svima su isticali ugovori 1.12. a sve informacija oko ponuda su objavljene par dana prije toga. I zašto insistiraju da SK ide u osnovnom paketu i analogiji. Možda neko ne želi da plati i da gleda sportske kanale

Kablovski operateri su možda mogli i neke ankete provesti da vide kako i šta.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 15:57 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 04 Dec 2012, 13:03
Još ne mogu da vjerujem da tehnički si otišao u crnu tešku zemlju....
Korumpirani neprofesionalni i nadasve bezosjećajni radnici u nazovi najvećem kablovskom operateru ove jadne i napaćene Srpske Republike su te bezobzirno,bezobrazno i nadasve primitivno,kršeći osnove jedne pravne začkoljice uspjeli istrgnuti iz tv sadržaja i time napraviti ozbiljnu ranu svima nama ljubiteljima sporta...

Isti ti su nam u zamjenu za tebe stavili nekakvu jadnu i bjednu televiziju iz zemlje jednih od naših najvećih neprijatelja,na kojoj su uglavnom sadržaji svih onih stvari u koje se velika većina nas ne razumije... Oprosti ovim što su nam napravili takvu ranu,a tebe pokušali iskoristiti kao kurvu iz Silikonske doline ruski mafijaši i lažni biznismeni.... Oprosti ako možeš,ja na tvom mjestu nikad nebi mogao,al mi moja priroda ne dozvoljava da te gledam putem Telemacha,pa ću i ja morat čini grijehe i gledat te putem linkova.

Vrh

PostPoslato: 04 Dec 2012, 23:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
CopyLeft je napisao:
danijell je napisao:

Nego šta. Treba tužiti Sport Klub za pristrasnost, monopolizam i favorizovanje i nepokrivanje cijele teritorije BiH zemaljskim putem za koja su platili prava. Odštampaću sve ovo pa idem u akciju u svom kraju, pa ćemo zajedno tužiti RAK-u, poslati pismo Sport Klubu i na kraju ću to sve prevesti na engleski pa mailati engleskom FA-u da imaju u vidu kome daju prava prenosa za BiH.
Štetnom stranom tjelu kojem je Banja Luka, Sarajevo i Mostar prčija i selo a sve ostalo u BiH ne postoji. Tako nas smatraju iz SBB-a i Sport Kluba. BiH skupa sa FBiH i RS ima još gradova koji su oštećeni ovim postupcima i ovo se nemože oprostiti. Žalim slučaj ali na ovom neće završiti. :angry4:

Ne razumijem ovaj dio - zemaljskim putem. Sport klub ima dozvolu za kablovsko emitovanje, a nije "terrestrial television" :wink: Mislim da je i tebi nakon danasnjeg dana jasno sta se u stvari desilo. Da su nadlezne kabanice u Elta kabelu, ukljucile samo malo te svoje sive celije, ovo se ne bi ne desilo. Sada su oni i dalje ogrnuti u te svoje kabanice a mi, krajni korisnici, smo pokisli. Samo, ipak su napravili greske u koracima, alternative ipak postoje. I poslije kise pojavi se sunce.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 08:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ne mislim "terrestrial" pokrivanjem nego kablovskom infrastrukturom.
Total TV pokriva satelitski. Nisam mislio da ide FTA već da bi trebali dati jednom operateru koji pokriva većinu teritorija RS kroz kabal. Neko će reći nema to veze, e pa za nekog ima. A naravno da mi je jasno odavno već. Eto imaš u temi od Elte pa pročitaj moje mišljenje ako hoćeš. Mislim da smo kako kažeš baš pokisli.

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 13:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
ELTA POKREĆE POSTUPAK PROTIV SPORT KLUBA
Slika

Kablovski operateri u Republici Srpskoj su od 1. decembra 2012. godine ostali bez signala Sport Kluba čime su desetine hiljada gledalaca ostali uskraćeni za brojne sportske prijenose i sportske sadržaje za koje ekskluzivna prava na teritoriji BiH ima Sport Klub Televizija.

Iako je početkom sedmice najavljeno kako bi jedan dio kablovskih operatera mogao vratiti Sport Klub u svoje programske ponude, do danas to još niko nije učinio, što nam je potvrdio i direktor jednog od najvećih kablovskih operatera u BiH Elta Kabel i potpredsjednik Upravnog odbora AKOP-a Aco Kabanica. U Federaciji BiH oko 60% operatera nema Sport Klub.

Kao što smo pisali prošle sedmice, Elta Kabel je proteklog vikenda isključio Sport Klub iz programske ponude. Isto je uradio i Aneks te nekoliko manjih operatera. Umjesto ovog kanala pretplatnicima je na raspolaganju kanal ESPN America. Elta Kabel je izdao saopštenje u kojem stoji da Sport Klub Televizija odbija bilo kakve razgovore o nastavku saradnje.

Kabanica je za TeVe Portal izjavio da je AKOP tražio od Sport Klub Televizije da pošalje ponudu za nove ugovore za članice ove asocijacije. Inače, prethodni ugovor je istekao 1. decembra ove godine.

"Međutim, Sport Klub na to nije pristao, nego su htjeli pregovarati individualno sa kablovskim operaterima, a ne sa AKOP-om. Masa operatera nije dobila nove ugovore, iako su iste tražili od Sport Kluba, nekoliko puta. Ne znamo kakav je njihov interes po ovom pitanju. Sport Klub misli da može birati kome će dati kanal, a kome neće. Mi, kablovski operateri, mislimo da to tako ne može jer to predstavlja narušavanje tržišta i kršenje Zakona o konkurenciji. Zbog toga će Elta Kabel samostalno pokrenuti proceduru pred Konkurencijskim vijećem. A kada je u pitanju AKOP, odluku o pokretanju postupka pred Konkurencijiskim vijećem može donijeti Skupština asocijacije. U međuvremenu, Elta će pokrenuti postupak jer smatramo da Sport Klub krši zakon i narušava tržište. Ponavljam, Sport Klub misli da se može tako ponašati, a kablovski operateri misle da ne može i vidjet ćemo šta će odlučiti državne institucije, odnosno Konkurencijsko vijeće", izjavio je Kabanica.

Trenutno od oko 400.000 TV pretplatnika na području cijele BiH, njih 300.000 nema Sport Klub. U ovom trenutku teško je predvidjeti kako će se riješiti ovaj slučaj. Kazne u slučaju kršenja Zakona o konkurenciji mogu iznositi i do 10% ukupnog godišnjeg prihoda.

Kao što smo ranije pisali, kablovski i drugi operateri tvrde da su uslovi za nove ugovore mnogo nepovoljniji od uslova iz prethodnog ugovora kojim se favoriziraju pojedini kablovski operateri koji imaju Sport Klub. Međutim, Sport Klub Televizija tvrdi da su ponuđene cijene fer i korektne i da nema nikakvog favoriziranja. Prema Sport Klubu, najveći problem na bh. tržištu jeste broj korisnika koji kablovski i drugi operateri prijavljuju.

Izvor: Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Dec 2012, 14:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Nek aneks vrati :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Dec 2012, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2010, 15:48
Gdje sada gledati Man City - Man United :(

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 15:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sport klub, najgledaniji sportski kanal u Srbiji.

Spoiler:
Slika

Ostali podaci:

Spoiler:
Slika

Spoiler:
Slika
Slika

Slika
Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 17:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Sep 2009, 15:22
večeras spektakl

Bamberg - Partizan 20:45 SK
13-12-2012 10:56 Napisao: M. M.

Došao je dan odluke za košarkaše Partizana. U četvrtak, u 20.45 časova, najmlađi tim u Evroligi mora u poslednjem kolu prvog dela takmičenja da pobedi Brose basket u Bambergu, ali i da Bešiktaš u Istanbulu slavi protiv Lijetuvos Ritasa, kako bi srpski šampion nastavio da korača evropskim putem.

Dakle, ekipi iz Humske je u Nemačkoj dovoljan i trijumf s pola koša, a navijači će u isto vreme osluškivato i vesti iz „Abdi Ipekčija“...

Slika

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 17:39 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
E moj sport klube :angry4:

Vrh

PostPoslato: 13 Dec 2012, 23:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Trenutno ili Total TV ili ovaj stream, povremeno:
http://www.sportchannel.cc.cc/

Prikačeni fajlovi:
sk.jpg
sk.jpg [ 37.13 KiB | Pogledano 5358 puta ]
Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 14:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Avg 2012, 14:47
Evo nasao sam stream za SK

http://www.exyutv.com/p/index.html

http://www.youtube.com/watch?v=zZ-pJJy71Rw

Све остало је историја!

ПРАВДА ЗА СОРY-A

ИСТИНА ЗА dzonija !!! :D

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 16:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

dzoni97 je napisao:
Evo nasao sam stream za SK

http://www.exyutv.com/p/index.html

:D Vidi stvarno, ovo fercera. Doduse malo koci, ali jbg :D

Slika

Vrh

PostPoslato: 05 Jan 2013, 12:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SK i na Tashu:

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jan 2013, 18:43 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 09 Jan 2013, 18:39
facebook stranica sportkluba :)

Citiraj:
Pozdrav imam pitanje oce se slijedece sezone opet eng liga i špa zanima me oce biti seria,i jel razmisljate Aba liga košarka?

Citiraj:
Sport Klub Seria A I ABBA Liga ne, Premijer Liga da.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 2378 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 119  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]