banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Avg 2025, 00:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 526  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: KK PARTIZAN
PostPoslato: 19 Dec 2012, 23:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Jebiga ako se promaši, da se može skočiti.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 15:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Gondra je napisao:

Ау шта наприча...Довели само пар крштених играча??!! Ваш ВК који је био гола вода одједном доводи највеће европске играче?! Партизан је прије само две године био европски првак а сада нема динара. У кошарци Човић ради оно што ни коперфилд не би могао извести и то за годину дана (шатро поштено),у фудбалу се спрема исти сценарио,док на другој страни спортско друштво које има резултате (превасходно мислим на КК) остаје без икакве помоћи.Држава вам доводи спонзоре типа Гаспром,отписују вам се дугови...То нема ни у Занзибару.

Nama drzava dovodi Gasprom, a to sto covjek iz istog tog Gasproma kaze kako se pomaze Partizan u kosarci, to je laz. Dule je rekao da nema para, aj sad da se mi raskukamo na sva zvona kako nema.

Vrh

PostPoslato: 21 Dec 2012, 19:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Partizana gasprom finansira u kosarci i Vojvodinu u odbojci. A sad sto te pare nestaju to je vec druga prica....

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 00:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kad vec nema utakmice veceras malo da se zabavimo 8)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QFIZXehSTXc[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 09:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2010, 22:48
skeva je napisao:
Partizana gasprom finansira u kosarci i Vojvodinu u odbojci. A sad sto te pare nestaju to je vec druga prica....

Значи по теби гаспром даје исте паре војводини у одбојци и вама у фудбалу...Браво царе...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 10:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Naravno da ne daje, ko je to rekao? Ne mozes to porediti. Ali daje sigurno solidne pare za odbojkaske prilike.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 10:58 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Naravno da ne daje, ko je to rekao? Ne mozes to porediti. Ali daje sigurno solidne pare za odbojkaske prilike.

Е видиш,исто тако не могу се поредити паре које гаспром даје вама у фудбалу и за ККП.
Да Партизан има рецимо ваш уговор (те паре сигурно више заслужује од ФКЦЗ),освојио би бар једном ЕЛ ,у то сам сигуран. Због тога ДВ "кука" стално,како ви кажете...
Рад и резултати нису препознати и подржани већ један тежак губиташ,али у таквом друштву живимо.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa da bilo koji kosarkaski klub u eks Jugoslaviji dobije pare koje dobija FKCZ ili FKP napadao bi F4 u EL. Kakva su to poredjenja koja je nemoguce napraviti kad se zna kakve su pare i ugovori u kosarci a kakvi u fudbalu.
Dule je vodio tim koji je imao neogranicen budzet i vrhunske kosarkase pa se pokazao do mojega i kao trener i kao covjek, gledajuci da naplati sve i dinar od Rusa.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 14:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ти причаш о његовој епизоди у ЦСКА,а ја говорим о раду у Партизану.ДВ није тренер за такве клубове,гдје доводиш готове,искусне звјезде даш им лопту и они освоје све трофеје.
Он од младих талената прави играче (као 1986. када је први пут водио Партизан) и ту је мајстор.
Причали су овдје,поредили на примјер Пешића и Дулета,ко је бољи тренер...ДВ нема освојене ЕЛи шта ти ја знам ,али има Даниловића,Дивца,Паспаља,Грбовића,Ђорђевића....Све до Величковића.
Сви њихови трофеји су и Дулетови јер их је створио. Ту је разлика. Он ствара играче и не тражи буџет као Реал,ЦСКА,Панатинаикос итд...Тражи оно што Партизан заслужује послије свега.
Као тренер је један од највећих наших ,иако му ја замјерам многе ствари као човјеку али јбг нико није савршен.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nije ni blizu nasih najvecih trenera. Ne sumnjam ja da je Grobarima on vrhunski trener, ali ne moze dobaciti do nivoa jednog Karija, Dude ili Obradovica nikad. Imao je priliku da vodi reprezentaciju, izduvao je, imao je priliku da vodi jedan od najboljih i najorganizovanijih evropskih klubova, izduvao je. To sto je dominantan sa Partizanom, i sto je dosao do F4 sa vrhunskim timom nije rezultat koji se po bilo kojim parametrima moze mjeriti sa gore nabrojanim. On stvara rudare, a ne kosarkase, nema niko slobodu da improvizuje u igri, da uradi nesto sto iskace iz njegovog sablona.
Koliko puta je Oly imao manji budzet od CSKA i ostalih prosle sezone pa to nije smetalo Dudi da uzme EL? Najlakse je kukati i zapomagati, i vikati dobila Zvezda mi nismo. Em sto laze da vi niste, em nije njegovo da sudi ko koliko dobija. Klub sa tolikim regionalnim i evropskih uspjehom non stop kuburi sa parama. Ko je kriv za to, Covic ili Vujosevic, Danilovic i Todoric koji su napravili neki kult u Partizanu i normalno da niko nije lud da da pare a nema pojma ko ce sa njima i kako upravljati.
Znao je nas bosti i govoriti kako cemo uzeti jednu titulu ako nastavimo sa radom za 5-10 godina ili omalovazavati titule koje smo osvojili prije podosta godina, ali te su titule osvojene na terenu. Hoce imati neko pravo za 50 godina da posprdno govori o Vujosevicu i Partizanu i kako su se te titulu osvojile u dvorani, posto ko zna gdje ce se tad igrati kosarka. Sad kad smo mi stabilizovali i konacno vam mozemo organizaciono i finansijski parirati, raskukao se na sva zvona. Ko mu je kriv sto je pustio Kecmana, sto ima tri mlada centra, sto mrcvari Lucica i Milosavljevica do iznemoglosti pa cesto pri kraju utakmice izgledaju kao da im hitno treba infuzija. On je birao igrace i govorio da je ovo najtalentovanija generacija od Divca i kompanije, niko ga nije vukao za jezik. Kad ima tako talentovanu generaciju, a on kako ti tvrdis stvara vrhunske igrace, ne znam onda cemu vasa kuknjava kad ste sastavili idealnu kombinaciju i dominiracete evropskom kosarkom za koju godinu.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 16:01 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Толико си будалаштина написао да не могу на све да одговорим. Ти знаш о кошарци изгледа баш пуно.
Ви се стабилизовали?! Који ви? Па ја неби никада у животу пристао на овакву "стабилизацију"
какову сте ви прогутали само зато јер више не можете да издржите да гледате Партизан како вас
одваљује од живота.Зато толико и мрзите ДВ и остале...
НИКАДА НЕ БИХ ПРИСТАО ДА МИ СЕ КЛУБ УГАСИ,ДА НЕКОМ ДРУГОМ КЛУБУ (ПРИВАТНОМ) ДАЈЕМО СВОЈЕ БОЈЕ И ИМЕ И ШТО ЈЕ НАЈ ГОРЕ НАВИЈАМ ЗА ТАЈ КЛУБ.
Онај Скева на вашој теми пише о некој статистици мечева са Задром??!! Па јел могуће,јел се ви правите луди или шта? Какве везе овај тим и клуб има са мечевима ККЦЗ из прошлости?Ајд ми реци?
Боље да је избацио скор ФМП-а са Задром.
Стварно ми нисте јасни.
У фудбалу сте били некада сила и свака част,али стављати у исту раван КК Партизан и ваш "залеђени "клуб може само незналица. О овој новој Звезди да не говорим.
То што не сматраш ДВ једним од најбољих тренера на овим просторима само показује да имаш опасан комплекс или да не познајеш пуно о кошарци...Или обоје.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 16:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Izvini, zaboravio sam da samo Grobari poznaju kosarku i imaju pravo pricati o njoj. Oni koji navijaju za klub koji ne osvaja titule ne znaju nista i nemaju pravo komentarisati.
Prvo, Vujosevic je bivsi trener KKCZ, ne znam zasto bi imao kompleks od bivseg trenera svog kluba, a napisao sam da ne mozi prici ovoj trojici(Kari, Duda, Zeljko) i volio bi cuti koje ti kriterije koristis kad ih stavis u isti kos sa njim. Da li je cetvrti poslije njih ili cetrdeset cetvrti o tom bi se dalo raspravljati.
Okrenuo si pricu u totalnom drugom pravcu, ali dobro da ti odgovorim i na to. Sto se tice KKCZBGDIVA, imaju moji postovi od prosle godine i mogu se vrlo lako naci i procitati. Ja ne smatram ovo za pravu Zvezdu, ona ce to biti za 3 godine+ostatak ove sezone. Svaki put kad vidim ove momke u crveno bijelom dresu meni srce zaigra i nerviram se i psujem i radujem se kao da je prava Zvezda, ali razum govori da nije i da ce biti za par godina.
Sto se tice tog da ne mogu gledati kako nas Partizan odvaljuje, napisao sam i to ranije. Po mom poimanju stvari vi ste apsolutno nebitni i nevazni nije bitno o kojem se sportu radi. Mi smo Crvena Zvezda, a vi ste onaj cudni i nastrani dio naroda koji je izabrao da navija za crno bijele i bude Grobar. Dzaba titule, qrci palci, stoka razlika, imamo komplekse, uzimali titule na sljaci i ostala trabunjanja i gluposti. Mi smo Crvena zvezda, a vi ste nebitni.
Vujosevic je bolestan covjek i to najozbiljnije mislim, nije prepucavanje, kompleks ili bilo sta.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Gondra je napisao:
Као тренер је један од највећих наших ,иако му ја замјерам многе ствари као човјеку али јбг нико није савршен.

Послије Карија, Дуде, Обрадовића и Боше Тањевића.

Елем, у утакмица с Крком, како Вестерман и центри не играју, резултат је и више него добар.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 18:05 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
@Papučar
Ти свим небитним стварима у животу посвећујеш оволико пажње? :)
Што се тиче тренера и тога ко је најбољи... И Дуле и Дуда и Жељко су оставили дубок траг у Партизану и сасвим је свеједно како ће се поредати на топ листи.
Друга је ствар што ти желиш омаловажити рад Душка Вујошевића, то је сасвим разумљиво. :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mislis toliko paznje da za dva minuta napisem post na forumu? Posvecujem.

Pa bas zato sto su oni grobari(a i za Karija se pricalo/pisalo da jeste dok nije dosao kod nas) sto bi ja favorizovao njih u odnosu na Vujosevica? Ne zelim omalovaziti rad, zelim reci da ne moze ici u isti recenicu sa Dudom, Karijem i Obradovicem. Kada neko napise kako moze i po kojim to standardima, onda cemo raspravljati. Toliko ste zadojeni kultom licnosti da to u Sjevernoj Koreji nema.

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 18:30 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Gondra ukopa se ti sa tim svojim postovima opasno... Znam da mrzis(sto je veliko breme) al nekad je bolje zadrzati to za sebe :wink: Mnogo bljuvotina na jednoj temi, bespotrebno, a taman smo poceli normalno komunicirati.... Znam da ce sad biti tesko podnijeti neke stvari, al bar pokusajte to podnijeti dostojanstveno :wink: Ako ste institucija kako govorite da jeste, lako cete se izvuci iz ovog sa najvecim evropskim talentima koje imate kao sto DV tvrdi. Zato opustite se, necemo dizati tenzije bezveze, tek je sezona na pola, ima vremena za kukanje :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 18:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Kakva je ovo anti kosarka Sunce ti jebem...

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 18:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pokusavaju se sami pobijediti i jedni i drugi, al krka je izdominirala u tom segmentu :)

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 19:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
e da smo i ovo zijanili bili bi kk sledeca sezona,opet patnja.valjda ce biti bolje u drugom dijelu sezone,gore ne moze sve da hoce

Vrh

PostPoslato: 22 Dec 2012, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Feb 2010, 16:58
papučar je napisao:
Mislis toliko paznje da za dva minuta napisem post na forumu? Posvecujem.

:)

papučar je napisao:
Pa bas zato sto su oni grobari(a i za Karija se pricalo/pisalo da jeste dok nije dosao kod nas) sto bi ja favorizovao njih u odnosu na Vujosevica? Ne zelim omalovaziti rad, zelim reci da ne moze ici u isti recenicu sa Dudom, Karijem i Obradovicem. Kada neko napise kako moze i po kojim to standardima, onda cemo raspravljati. Toliko ste zadojeni kultom licnosti da to u Sjevernoj Koreji nema.

Не видим чему толико инсистирање на томе "да не може у исту реченицу", ако већ не омаловажаваш рад Душка Вујошевића.
Ево за нас може, за вас не може и готово, па нема потребе за расправом, пошто се Шкева :iconbiggrin: већ уплашио да се дижу тензије. :D

Вечерас тешка утакмица и веома вриједна побједа.
И морам примјетити да су судије пропустиле додијелити техничку Лалићу, јер је прво симулирао а одмах затим насрнуо на клупу Партизана, док је Вестерман за одмахивање руком одмах добио техничку.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 10516 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 132, 133, 134, 135, 136, 137, 138 ... 526  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]