Gazimestanac87 je napisao:
Ташко je napisao:
Jeste skontali Turke sto se potukose na kosarci za invalide?
Сконтај ти колика је то мржња кад се људи на кошарци за инвалиде шибају јбт
Braneee je napisao:
lemiultras je napisao:
U pravu si ali naj cesce korisceni izraz barem kod nas je ovaj izraz iznad sto sam napisao i moram ti reci da od Beogradske i Banjalucke zandarmnerije brutalnije nema na ovim prostorima ovo govorim iz licnog iskustva
ti ocigledno ni doboja ni sarajeva vidio nisi...
Дај болан Бране тај даље од носа свога није видио паметан си момак немој уопште да улазиш у расправу са њим
O pa to smo presli na ti. Nenavijamo za isti klub.Isto ja mogu vas pitati jeste li videli NS,Kragujevac,Indjiju,Ivanjicu,Uzice,Smederevo,Pozarevac,Cacak,Jagodinu,Lucane,Suboticu,Kulu,Zrenjanin,Apatin,Kraljevo,Podgoricu Pa BG gostovanja Karaburmu,Banjicu,Vracar,Zeleznik,Borcu a da nepricam o drugim sportovima . I da ja sam bio kod vas u BL protiv Borca u Laktasima protiv Igokeje . Vas Borac sam gledao u Gradačcu i Orasju .Kao i Dinamo i hajduk u Vinkovcima da vidim te EX-JU navijace na djelu. I da vas pitam jeste li vi bili u BG kada je vas Borac gostovao na marakani ja sam bio na svom severu i tada a vi? Nemoj mi zameriti ali ti si Gazmestanac87 me uvredio a ja te nicim izazavao nisam , sto nije u redu sa tvoje strane .
Branee@
Znam ja dobro kakva je Dobojska policija njihova podrska nije jednom na mojoj opstini Samac bila oni su nadlezni za ovaj deo Srpske i da i oni su stoka neporicem ali ima i od njih gori znam ja da i vasa gostovanja u Zenici,Sarajevu i Mostaru nisu sigurno nimalo naivna ali ipak mislim da je Banjalucka zandramnerija brutalnija od ovih nabrojanih