banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 10:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Dec 2012, 00:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2011, 23:57
Kozara?

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 16:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
bio mi danas jedan drugar porijeklom iz tih krajeva,i da razjasnim definitivno da taj fly fishing i ove slike koje sam ja postavljao nemaju nikakve veze,riječ je o potpuno drugim lokacijama,samo je izgleda isti gazda :D :D

izvor plive,i ove slike što sam ja postavljao su,kako već ranije tenSa reče kod Šipova,a taj fly fishing koga okupiraju francuzi,italijani,poljaci i ostali je kod Ribnika...evo slika i za to...ne zna se stvarno gdje je ljepše...

http://www.ribnikflyfish.com/RIBNIK/smjestaj,20.html

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 16:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
tensSa je napisao:
Citiraj:
izvor plive,negdje kod ribnika

Izvor plive je u mom selu, Pljevi, Sipovo...

Prvi put cujem da u Ribniku ima izvor Plive... :D

Kod nas izviru samo Ribnik i Sana :D

Talić je ove godine pravio sojenice na rijeci Ribnik, odlično izgledaju. Mislim da su za 4-5 osoba. Ja sam se oduševio kad sam vidio. Ne znam da li su do sada završene, ali znam da je ljetos jedna bila već opremljena.

Vrh

PostPoslato: 10 Dec 2012, 16:56 
Sana je gore kao san, cista i bistra, ni blizu onome kakva je u recimo Novom Gradu...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 00:23 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Schlager je napisao:
bio mi danas jedan drugar porijeklom iz tih krajeva,i da razjasnim definitivno da taj fly fishing i ove slike koje sam ja postavljao nemaju nikakve veze,riječ je o potpuno drugim lokacijama,samo je izgleda isti gazda :D :D

izvor plive,i ove slike što sam ja postavljao su,kako već ranije tenSa reče kod Šipova,a taj fly fishing koga okupiraju francuzi,italijani,poljaci i ostali je kod Ribnika...evo slika i za to...ne zna se stvarno gdje je ljepše...

http://www.ribnikflyfish.com/RIBNIK/smjestaj,20.html

Има велике везе да није мушичарења то не би ни било направљено поготово не тако комфорно.
Власник је иста компанија и имају концесију на горњим токовима ријека Рибнику, Пливи, Сани i Јању све су мушичарски ревири ти бунгалови и јесу направљени за мушичаре странце, иначе живе од тога преко љета су више цијене,а мислим да ревир ради читаву годину.http://www.plivaflyfish.com/PLIVA/home,1.html?sLang=en Погледајте цијене седмодневни аранжман 960€ за једног страног мушичара, за држављане БиХ је јефтиније. :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 18:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Odgovorio mi je i imaju slobodno :D Divno!

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 19:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Schlager je napisao:

Jeste lijepo ali da nije malo pretjerao sa cijenom?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 19:37 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
pa ne znam sta bih ti rekao...20 evra dnevno po osobi...toliko otprilike placam i na moru...sad,neko voli ovo,neko ono...

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 20:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da 20€ je jeftino..

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 20:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Schlager je napisao:
pa ne znam sta bih ti rekao...20 evra dnevno po osobi...toliko otprilike placam i na moru...sad,neko voli ovo,neko ono...

Do mene je. mislila sam na cijenu koja ide na dvije osobe. 70 eura.. Kao sto rekoh, lijepo je ali malo too much. Za tu cijenu bih ipak izabrala interesantniju destinaciju.

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 20:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ja hoću da idem negdje van grada da čovjeku pokažem malo naše republike. :D Mislim da je to ok, mislim mjesto... Sve je bukirano, nemam više pojma gdje da tražim. Tako sam se obradovala što uopšte ima mjesta.

Vrh

PostPoslato: 11 Dec 2012, 21:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2009, 15:20
Није то скупо кад узмете у обзир да су им мушичари примарна клијентела и да је су то најквалитетнији ревири на балкану они према њима одређују цијене, на сличним дестинацијама по европи су дупло и тродупло више цијене за исте услове. Има горе јефтиног смјештаја код околног становништва којима је ово добро дошло, а и цијене некретнина у близини ревира су сад веће него у Бањалучким викенд насељима.

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 20:44 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
vodi ga u bijeljinu..http://www.etno-selo.com/
Spoiler:
Slika

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 22:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Zar to nije skupo? Malo nam je daleko, tu smo sao 4 dana..

Vrh

PostPoslato: 14 Dec 2012, 22:43 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
daj bjezi pa nije Bijeljina na kraj svijeta.. :D nisam bio pa ne mogu reci jel cijena odgovarajuca za ono sto dobijes..eto neki dan objasnjavam jednoj osobi koja kaze kako je platila mikrofon za komp, koji bukvalno drzi u ustima tokom razgovora,skupo cini mi se 5 KM..

ne znam jel neko spomenuo ovo mjesto koje skoro pa pripada BL.. :lol:, tako da ti nije daleko za ta 4 dana.. http://www.ekocentarljekarice.com/?page_id=80

Vrh

PostPoslato: 15 Dec 2012, 16:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ne sviđa mi se tamo, odvratno je.

Ovo za mikrofon lol.. Sreća imam laptop :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 56 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]