Schlager je napisao:
hi,hi,zanimljiva tema,cini mi se da je dosad nisam vidio...pa da se pohvalim
znaci,zivim u najvecoj MZ u gradu,od moje kuce do pozorista stignem za 13 minuta laganog hoda,ali u mojoj MZ nema sledecih,doduse totalno nebitnih stvari

....kao sto su...
-skola
-obdaniste
-ambulanta
-crkva
-igraliste
-restoran,rostiljnica
-kladionica (ajd ostalo sve i nekako,ali ovo.....!!)
-...nema nista
ovo je vise jedan edukativan post za forumase iz drugih gradova,da vide da banjaluka nije samo onih par staklenaca u strogom centru....u mojoj ulici ima 89 godina zatvora,a duuugo,godina sam najskolovaniji bio JA,sa srednjom skolom,4 stepen

....sad su me presisali ovi klinci sa privatnim fakultetima

...
Dobrodosli na
PAPRIKOVAC,banjalucku Favelu!

West Side Mutherfuckers !!!
Има и амбуланта,црква се почела градити,има кладионица(на ПП),има и роштиљница(додуше сумњивог квалитета

),са игралишта су нам однијели голове(додуше са игралишта у којем се школуј дјеца са специјалним потребама).Чисто да нам не оцрниш толико насеље.
Оно што имамо је једина школа за дјецу са специјалним потребама у РС и наравно највећу болницу у РС(ако не и у бејха).Такође ту је и завод за дистрофичаре,као и полицијска станица.Да се мало и похвалимо..
Сигурно најзаосталије насеље у граду.Али није нас брига за то.Ми смо стока багра и то ћемо остати.
Једном приликом питаше неког из странке(пред изборе) што не дођете на Паприковац да одржите збор странке,а његов одговор је био "Ма тамо све заостали".
И немојте да се зезамо,ове тврдње шлагера су потпуно истинита,могу да потврдим и са својом улицом.

Са врха насеља има добрих 20-25 минута хода до самог почетка,па ви сконтајте о коликој се површини ради.