banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 02 Avg 2025, 18:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 07:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2004, 21:34
ok,ali ja u po "selendre" mogu u 2 nocu s mirom prosetati, ako nista drugo

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 11:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Maj 2003, 16:07
Merhaba je napisao:
Jos jedan bazen u gradu nebi skodilo. Sreca pa ima i na Vrbasu nekoliko lijepih mjesta za kupanje. Inace i nisam obozavatelj kupanja na bazenu. Znate li za podatak da preko 80 % omladine nezna plivati.Vrbas vam je najbolje mjesto za uciti.

Zalosno da grad kao BL nema vishe otvorenog bazena...
Incel..kao ne radi, Laktashi raskopani, Seher ("skoci Samire u vodu alaha ti" :lol: )....

Za vashu informaciju otvoreni su jako dobro bazeni ustavri komplex u Gradisci ...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 24 Jun 2004, 12:21 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 22 Okt 2001, 01:00
Citiraj:
Za vashu informaciju otvoreni su jako dobro bazeni ustavri komplex u Gradisci

Pa blizu je i to .... :lol: ,
nego gdje se na tom gradiscanskom bazenu skace ..... ako je vec smijesno sto Samir skace u vodu .... :lol:
Alaha ti reci mi ....

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 25 Jun 2004, 23:47 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jul 2001, 01:00
deedee je napisao:

ili mogao..
skoro je jedan covjek na Zelenom izboden nozem, na lausu tip pretucen dok se vracao kuci oko 2-3 ujutru.
Kolega mi je vec dva puta upadao u frku a samo je do dragstora isao po cugu.
Mene su nekoliko puta startali razni gubidani i fukare..
Ti mozda imas srece...

Citiraj:
Incel..kao ne radi, Laktashi raskopani, Seher ("skoci Samire u vodu alaha ti" )....

Za vashu informaciju otvoreni su jako dobro bazeni ustavri komplex u Gradisci ...

Do Gradiske mi se ne ide pravo da ti kazem, a Sherer je u totalnom kurcu, a boli me ko se i kako kupa ... i da li skaci u ime Alaha ili mame svoje al su svlacionice usrane do bola, krov samo sto nije pao u bazen..
od sada vise tamo ne idem..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 26 Jun 2004, 01:56 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2004, 21:34
a postoji li u ovoj banjaluci bar jedna stvar (vezano za ovu temu naravno) da ti se svidja?
cisto pitam

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 02:16 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

vuk je napisao:
deedee je napisao:

ili mogao..
skoro je jedan covjek na Zelenom izboden nozem, na lausu tip pretucen dok se vracao kuci oko 2-3 ujutru.
Kolega mi je vec dva puta upadao u frku a samo je do dragstora isao po cugu.
Mene su nekoliko puta startali razni gubidani i fukare..
Ti mozda imas srece...

Citiraj:
Incel..kao ne radi, Laktashi raskopani, Seher ("skoci Samire u vodu alaha ti" )....

Do Gradiske mi se ne ide pravo da ti kazem, a Sherer je u totalnom kurcu, a boli me ko se i kako kupa ... i da li skaci u ime Alaha ili mame svoje al su svlacionice usrane do bola, krov samo sto nije pao u bazen..
od sada vise tamo ne idem..

svo ovo mi se ne svidja.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 16:25 
Evo ga moj prvi post na ovom forumu.

U gradu ima dosta loših stvari ali nemojmo zaboraviti i da se dosta dobrog dešava ili ima u planu da se uradi.

Evo primjer je onaj dugo najavljivani sportki centar na BL-polju. Već desetak dana tamo rade neke mašine mada neznam da li su zvanični radovi počeli. Kako bilo to će biti jedan divan kompleks kakav treba gradu ali i svima nama.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 28 Jun 2004, 22:09 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

e to mi se svidja..

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 01 Jul 2004, 09:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Prvo Banjaluka je sad ogromna selendra, do pre rata Banjaluka je bila lep gradic.

Nadam se da ce taj kompleks brzo nici, a ne da se gradi kao nova zgrada vlade.
I jos jedna stvar, Vuk je u pravu kad kaze da Bl nije siguran grad, naime pijavica, prosjaka, neradnika, probisveta, pijanaca ima na sve strane. :x :D

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 02 Jul 2004, 11:17 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 12 Jun 2004, 04:31
ma vjeruj mi, vuk ne zna sta prica,banjaluka je itekako siguran grad
kad malo izadjes iz bosne, ali tek kad izadjes, shvatis to

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 09 Jul 2004, 16:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
milica! je napisao:
banjaluka je itekako siguran grad
kad malo izadjes iz bosne, ali tek kad izadjes, shvatis to

slazem se

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2004, 11:07 
e ljudi moji.Citam sta pisete i cudim se.Ja sam prije mjesec dana otisao u Luxembourg.Najbogatiju drzavu u Evropi(sa najvecim standardom).I ovdje idem u skolu.Ali nigdje nije kao u MOJOJ Banjoj Luci.Nemate pojma koliko moze jedna,kako vi kazete "selendra",da nedostaje.Sa svim svojim nedostacima...Nemate pojma koliko ste bogati.Uzivajte u tome sta imate.A bolja vremena ce doci.Za to se ne brinite.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 08 Okt 2004, 13:06 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2001, 01:00
Citiraj:
e ljudi moji.Citam sta pisete i cudim se.Ja sam prije mjesec dana otisao u Luxembourg.Najbogatiju drzavu u Evropi(sa najvecim standardom).I ovdje idem u skolu.Ali nigdje nije kao u MOJOJ Banjoj Luci.Nemate pojma koliko moze jedna,kako vi kazete "selendra",da nedostaje.Sa svim svojim nedostacima...Nemate pojma koliko ste bogati.Uzivajte u tome sta imate.A bolja vremena ce doci.Za to se ne brinite.

Bolja vremena dolaze??? Meni se cini da to pricaju od kada se rat zavrsio, samo ja ne vidim da je nesto extremno bolje osim naravno sto se ne ratuje. Svi nesto idoliziraju Banjaluku, ljepotica na Vrbasu,ovo,ono.
Rodjeni sam Banjalucanin, tako da znam kako je nekada Banjaluka izgledala, a kako to izgleda sada. Samo da napomenem (ne znam jel to samo do mene), ali pravi Banjalucani (barem ljudi koje ja znam) vise ni ne mogu prepoznati ovaj grad u sta se pretvorio...slazem se sa vukom. Da smo mi neki mali grad kao Prijedor onda bi se mogao opravdati ovako slabi sportsko-rekreativni centri i uopste ulaganja u sport i omladinu, ali kao drugi po redu velicini grad u BiH...it`s a shame.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 17:44 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

armando je napisao:

Ajd fala.. :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 11 Okt 2004, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Apr 2004, 22:12
...bio sam u beogradu punih sest godina...cisto sranje-naulicama se puca ko u chikagu 30-tih---i ovde je to malo prisutno ali zanemarljivo...ni u vecim evropskim gradovima pucnjava nije nista neobicno...americke policijske serije nisu uopste izmisljotina...ima li koga na forumu da to potvrddi...a pijanci i fukara su bili prisutni i pre...samo im treba pokazati zube i nema ih...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 12 Okt 2004, 08:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 01 Apr 2003, 15:53
Iskreno, ne bih volio da se BL pretvori u ono što je postalo od Beograda. Činjenica je da tamo ima mnogo više dešavanja, ali generalno je atmosfera nekako primitivna. Nije loše da se jedan grad razvija, ali mi se čini da se BL gradi i razvija potpuno neplanski. Uz zgrade koje datiraju iz dalje i bliže istorije, grade se nove od stakla i sl. koje u potpunosti odudaraju od okoline. Zar ne bi bilo bolje očuvati koliko-toliko autentičan izgled nekih ulica u kojima ima baš lijepih kuća austrijskog stila? Da ne govorim o Kastelu. Sve reklame, razglednice, spotovi stavljaju ga u prvi plan, a kada se pomene njegovo očuvanje i obnova, nikoga to ni ne interesuje. Sportske dvorane i sportski prostori... Pa koga je to briga? Danas vlasti samo gledaju kako će ko "očuvati nac. interes", tj. zgrnuti paru, a sport i slično ko spominje?
Jednostavno, sve je ovo odraz samo situacije u društvu, ali bez obzira na to svako od nas se može zanimati za nešto što ga stvarno interesuje. Ima u našem gradu zanimljivih mogućnosti. Nisu one na nivou nekih velelepnih gradova, ali nisu ni za odbaciti. Ne znam da li znate da pored uobičajenih karate, džudo klubova imamo i kung-fu i nindžitsu klub, neformalni klub rvača?
U svakom slučaju ukoliko čovjek želi da se nečim zanima naći će mogućnosti za svoj razvoj, hobi...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 36 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]