banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 14:39

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 468  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Total TV u RS
PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:20 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 17 Avg 2009, 07:33
Schlager je napisao:
e to nije sigurno...ne znam sta jeste,ali to nije 8)

pitaj bilo kojeg dilera,da li dobije onoliko opreme koliko ima potraznje,ako ne vjerujes meni...

jos se nikad nije desilo da od tih 700 kompleta koliko ukupno stigne mjesecno u bih,ijedan ostane nenamontiran....upravo obrnuto,prave se liste cekanja,korisnici se ljute....nije im jasno zasto totalu nije u interesu da namontira koliko god moze...ali meni je otprilike jasno zasto im je ovakva politika i ovakav tempo nabavke..

od 10 ljudi koji su prije 4 godine bli na totalu a koje znam sad je samo 3

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:23 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
masovno se odustajalo,prelazili su ljudi na kablovsku,sto je i logicno...ali samo u gradu....periferiji je total jedina pristojna varijanta,a da ne govorim koliko se masovno nosi vani otkad ga nema u cs....srbi su ga nosili uvijek,a u zadnje vrijeme bosnjaci ga nose jos vise u skandinaviju zbog bht,ftv,face tv,tv1...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:24 
Majstor
Majstor

pa očigledno im periferija nije dovoljna

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:27 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

pa jbg,trebali bi onda povecat kolicinu koju salju...

mada,nije to bez osnova sto pricas.....zasicenje trzista u bih se ocekivalo jos sredinom prosle godine od strane istrazivackog dijela sbb..presrecni su sto do toga nije doslo..mozda misle korak unaprijed,i zele da prolongiraju to zasicenje sto duze budu mogli...pojma nemam,vidjecemo sta ce biti.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:29 
Majstor
Majstor

pazi realno je da povećaju proj pretplatnika totala ovim potezom
i arena u srbiji odnsono iptv radi intresantne pozeze
iz svoje ponude izbacili ESPN Amerika jel prenosi konkurentne NFL utakmice

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Ali zato u Totalu i SBB-u i ne pomisljaju da ga izbace i trenutno je bas ESPN jedina alternativa za ljubitelje NFL-a.

Ne znam Boga mi kako vi ali ja vidim bas puno sivkastih antena i u uzem gradskom jezgru, sto je dovoljno alarmantan znak za kablovske operatere da im nesto u poslovanju ne stima,a i ove cifre koje je pomenuo Shlager mi se cine kao realne.

Jedan od sjajnih poteza koje su ove godine uradili je i promjena pozicija kanalima, na svim Totalima u regiji, tako da su i kanali smisleno poredani, sto se ne bi nikako moglo reci za kablovske operatere.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 14:59 
Majstor
Majstor

drug pratiš nfl?

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 15:05 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
mene jebucka sto nemam balkon u stanu (zgrada, drugi sprat)....da li to znaci da bi se antena morala montirati negdje na krovu? to bi prouzrokovalo dodatne zajebancije (kucni savjet, voda komsija, urbanisticka saglasnost i ostale gluposti)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 15:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

DANIJEL BL je napisao:
drug pratiš nfl?

Iskreno sve slabije. A samo do prije par godina sam ustajao u po noci i pred jutro gldati i NFL i NBA. Gledao sam par puta, sa burazom, na Adi, beogradske Vukove u CEFL-u i moram priznati da sam uzivao, jer nisam ni znao da su momci visegodisnji sampioni regionalne lige. Nekad je CEFL radila Avala, pa cini mi se i Arenasport a ove sezone i to je radio Sport klub. :(

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 15:10 
Majstor
Majstor

kad uvatiš vremena naleti da se druižimo
http://www.nfl-fans-serbia.com/forum

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 15:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 15 Avg 2011, 20:18
evo docu i ja ako nemas nista protiv, vec osmu godinu ne propusta se uglavnom nijedan prenos...jos otkad je OBN prenosio, pa SK, i danas Arena

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 15:15 
Majstor
Majstor

dođite,tamo ima prava grupa zaljubljenika
vsaki dan je veselo a posebno kad su utakmice ko veceras u 19

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 15:17 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

nidjeveze je napisao:
mene jebucka sto nemam balkon u stanu (zgrada, drugi sprat)....da li to znaci da bi se antena morala montirati negdje na krovu? to bi prouzrokovalo dodatne zajebancije (kucni savjet, voda komsija, urbanisticka saglasnost i ostale gluposti)

Ovo ti je najveci problem. Mada ako ti stan gleda na jug, mogu da ti uvrnu nosac u zid. Sa ZEV-om izganjaj odobrenje kroz pivu predsjedniku ZEV-a, i obavezno ga oslovljavaj sa gospodine predsjednice. :) Da li imas tehnicke mogucnosti, kontaktiraj Shlagera. :D

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 18:20 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 03 Dec 2012, 18:19
Шлагер плаћа ли се монтажа тих нових ХД рисивера , и је ли услов потписивање хд пакета

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 18:42 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ostace sve isto kao i dosad kako je bilo sa ovim SD receiverima echolite,tj montaza 80 km,ili 60 ako se iznajmljuje samo receiver...znaci ukidaju se sve ove peripetije koje su dosad pratile iznajmljivanje HD receivera,i ono placanje u startu,a i ono dodatno mjesecno rentiranje....HD paket se zasad nece placat jer ima svega par kanala,ali upravo i jeste ideja uvodjenja HD receivera ta da od sredine sledece godine bude jedan mocan HD paket sa dvadesetak kanala,koji ce se naravno dodatno placati...

i da,trebali bi vec u drugoj polovini decembra krenut sa iznajmljivanjem samo ovih HD receivera,ako sve bude islo po planu 8)

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 18:47 
Voajer
Voajer

ја сам из црне горе . оператерка ми је рекла да се плаћа 20еура такса + 30 монтеру . уговор на двије године и ОБАВЕЗНО потписивање ХД пакета ?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 18:47 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2010, 15:52
Total TV bi bio najbolji realno, da arene imaju, gledao sam im šemu onu najobičniju kida.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 18:54 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

valuepack je napisao:
ја сам из црне горе . оператерка ми је рекла да се плаћа 20еура такса + 30 монтеру . уговор на двије године и ОБАВЕЗНО потписивање ХД пакета ?

ne znam stvarno za CG,znam samo kako ce u bosni biti...

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 19:00 
Voajer
Voajer

можеш ли онда нешто више рећи о самим рисиверима ? снимање ? премотавање ? паузирање ? неке друге функције ?

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 19:18 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne mogu...samo sam ga vidio,okrenuo u ruci,pogledao mogucnosti za prikljucke iza....onako,manji je,dosta kompaktno djeluje,ima HDMI prikljucak i chinch,scart nema....

o svemu ostalom vise kad ga pocnemo montirati,a to ce biti vrlo brzo...ceka se valjda samo neki software koji bi odmah u startu otkolonio neke uocene probleme,izmedju kojih je i taj da mu ne radi txt preko nekih od ova dva prikljucka,zaboravio sam tacno kojeg...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 9343 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 468  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]