banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 17 Avg 2025, 03:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 653  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: IPTV u Banjaluci
PostPoslato: 30 Nov 2012, 12:20 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Jbg kod mene je tv LCD zato nisam ni primeto razliku

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 17:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 10 Nov 2009, 16:08
Daky je napisao:
P.S. http://teve.ba/article/12401/hd-kanali-na-moja-tv
BH telekom od 1. januara 2013. uvodi HD paket, mi ćemo ga vjerovatno dobiti 2016.

Kod nas da ga uvedu, mali postotak bi ga imao, ja jedva i ovako imam koliko mi je dobra parica, a oni po tome ništa ne poduzimaju.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 17:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2012, 19:52
To im je u M:Telu vidim stalno izgovor. Non stop spominju loše parice a npr kod nas su polagali prije cca 5 godina optičke kablove i ni jednoj privatnoj kablovskoj nisu dali da se priključe projektu iako je bilo zaintersovanih. Kad je loš internet odma je parica kriva, kad je loš prijem IPTV-a opet loša parica. Dosta je više izgovora trebaju zaposliti stručna lica a ne podobnike i namještenike. Cijeli grad Derventa je bio prekopan dok nisu postavili novu telefonsku mrežu i sad se vade na loše parice također. E pa drugari slab vam izgovor. Jeste da je u je u procesu izgradnje par baznih stanica koja će rješiti manjak dostupnosti IPTV-a ali vidim kako su ažurni pa ću iz tog razloga ipak ostati samo na M:Tel Open Duo paketu i Eltinoj kablovskoj, barem zasad.

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2012, 19:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Jul 2011, 16:55
Novim pretplatnicima Open IPTV paketa Open duo, Open trio, Open duo start i Open trio start paketa, M:tel nudi posebnu ponudu koja traje do 31. januara 2013. godine. Pretplatnici ovih paketa pretplatu će plaćati 1 KM u trajanju od 2 do 4 mjeseca u zavisnosti od toga da li se ugovor sklapa na 12 ili 24 mjeseca.

Uz ovu posebnu ponudu novi korisnici Open duo i Open trio paketa dobijaju i gratis HBO paket kanala (HBO, HBO Comedy i HBO Videoteka kanali) sve do kraja zime.

Svaki novi pretplatnik ima mogućnost probnog perioda od mjesec dana za korištenje navedenih paketa, a dobija i WiFi modem u paketu.
Izvor: http://teve.ba/article/12415/open-trenu ... pen-iptv-a

A stari korisnici su nebitni?

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 11:56 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Mar 2012, 00:48
HD ce biti kad "gospoda" odrjese kesu,promjene platformu i uozbilje se...mozda i kada pojedini sjasu sa pozicija posto je dokazano da sa tehnikom ne vezu,samo znaju pljackati narod....tako od 2015-2016. otprilike....bh telekom za razliku od nasih nema problema sa otpadom i znanjem,njihova oprema je na solidnom nivou za 2012. i balkan...skoro su potpisali neki ugovor cini mi se sa slovencima o sirenju kompanije i probijanju izvan granica federacije,tako da cemo i mi iz RS-a moci biti njihovi korisnici....za sada jedina njihova mana po nas je nedostatak srpskih kanala ali posto se misle siriti ubacice oni i to

J...nje starih korisnika po 100 put u nizu sa ovim cinicnim,niskim,smijesnim akcijama i ponudama ne bih da komentarisem,doce dan kad ce im se sve obit o glavu :)

Vrh

PostPoslato: 01 Dec 2012, 13:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Znaju ovi iz mtel-a da namame nove korisnike nama sta to im najbolje ide

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 12:39 
Veteran
Veteran

CopyLeft je napisao:
To im je u M:Telu vidim stalno izgovor. Non stop spominju loše parice a npr kod nas su polagali prije cca 5 godina optičke kablove i ni jednoj privatnoj kablovskoj nisu dali da se priključe projektu iako je bilo zaintersovanih. Kad je loš internet odma je parica kriva, kad je loš prijem IPTV-a opet loša parica. Dosta je više izgovora trebaju zaposliti stručna lica a ne podobnike i namještenike. Cijeli grad Derventa je bio prekopan dok nisu postavili novu telefonsku mrežu i sad se vade na loše parice također. E pa drugari slab vam izgovor. Jeste da je u je u procesu izgradnje par baznih stanica koja će rješiti manjak dostupnosti IPTV-a ali vidim kako su ažurni pa ću iz tog razloga ipak ostati samo na M:Tel Open Duo paketu i Eltinoj kablovskoj, barem zasad.

Nije to svaki put izgovor. Kod mene su mjerili, lično sam vidio. Izmjerili oko 11 megabita. Za tv je rezervisano 4 megabita, i pošto sam na trio plus imam 5,5 internet, to ti je 9,5 megabita. A da ne pričam koliko imam CRC grešaka na modemu. U ovo jednoj ulici što su nanovo sve radili, ladno ide 20 megabita, i sve im dobro funkcioniše, a kod mene je prilično loše, tako da o HD mogu samo sanjati, jedino što s neta kad neki skinem.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 12:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2010, 08:22
IPTV ce sebe sam sahraniti. Vise nemas gdje Spance gledati. Engleze nisi nigdje ni imao.
F1 i tenis, djene-djene. SK ih sije za dva koplja tu.
Filmski kanali takodje mrljavi.
A nisu jeftini.
Ja cu jos decembar izdurati i onda asta la vista.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 16:11 
Veteran
Veteran

I ja bi njih davno otpisao, ali nemam nikakav drugi izbor, jebem ti monopol.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 18:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sad kad elta nema sk i foxove, m:tel će ima jednu od najboljih ponuda u rs (jedino je total ispred njih), tako da imam osjećaj da se još više zapusiti iptv i da uskoro neće biti nekih poboljšanja u ponudi.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 19:00 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Gringo je najavio Sport klubove na IPTV-u u Januaru :D :P ako to uvedu posle toga neka spavaju koliko hoce 8)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 19:16 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 31 Jul 2011, 10:31
Da, jos jedan momak je prvi ovde rekao da ce biti SK, ja sam jos dobio informaciju da bi trebali fox movies i fox uci u ponudu sada u decembru :)

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 21:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

gringo22 je napisao:
fox movies i fox

I treba, jer je ponuda filmskih kanala jako loša. Uz to ne kontam kako imamo Zone Reality (od sutra CBS Reality), a nemamo Zone Romanticu, koja sutra postaje CBS drama sa znatno boljim programom.

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 23:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ma samo neka ubacuju necemo se mi ljutiti

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 23:52 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 30 Jan 2011, 15:31
sad kad bh telekom uvede hd kanale,mtel ce biti u veeelikom zaostatku...

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2012, 23:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ipak nista od Sport klubova na IPTV-u

Slika

Kablovski operater Elta Kabel danas je saopštio da Sport Klub odbija bilo kakve razgovore o produženju ugovora sa kablovskim operaterima u BiH, a po saznanjima ovog kablovskog operatera jednako tako i sa Telekomom Srpske, BH Telecomom i Eronetom.

"Zbog toga će svi kablovski operateri i telekom operateri biti bez Sport Kluba osim firme Telemach i povezanih firmi sa njima. Razlog je u tome, što su Sport Klub i Telemach povezana vlasnička struktura. Kablovski operateri u BiH (AKOP) će zbog zabranjenog djelovanja Sport Kluba uložiti prijavu u narednim danima Konkurencijskom vijeću BiH, te očekujemo da će članovi Vijeća zaštiti interese potrošača u BiH", stoji u saopštenju Elta Kabela iz Banjaluke.

Umjesto Sport Kluba u roku od 48 sati Elta Kabel će uključiti novi kanal.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 00:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 18:33
Ovo je majmunsko ponasanje....preko ekskluzive za sport I monopolistickog ponasanja (ne dopustajuci drugima da pustaju njihov program) ,pokusavaju uzetio dio trzista...BOGU HVALA ZA INTERNET I STRIMING ...navijao sam da sport klub dodje na iptv...sad me zaboli za njih...nek ga duvaju,kad su *icke

Sent from my Aurora-II using Tapatalk 2

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 00:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Avg 2011, 23:08
sto se tice sporta, mozemo se pozdraviti ... mozda je ruzno od mene, ali me malo tjesi sto su ostali operateri izgubili SK ... sad ce vjerovatno ubaciti neki filmski kanal do Nove godine

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 08:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 02 Nov 2010, 16:36
404_forbidden je napisao:
... sad ce vjerovatno ubaciti neki filmski kanal do Nove godine

Oće k**ac !
Začudili bi se koliko catv i iptv operateri imalu ilegalnih programa u svojoj ponudi !

Internet paket- 40 KM, Cijena opreme i njeno montiranje 630 KM- (sada i za 3D kanale). Gledati druge kako se pate sa kablovskim ili IPTV operaterima- NEPROCJENJIVO! Neki programi se nemogu gledati tek tako, za sve ostalo tu je C.. S.. , i TX-L47WT50EK.

Vrh

PostPoslato: 03 Dec 2012, 11:40 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 19 Jan 2012, 15:49
Odgovor od m:tela...

Poštovani,

Ne znamo da li ste upoznati da se SportKlub od prije dva dana ne emituje niti na jednom operateru u BIH, što dovoljno govori o njihovoj poslovnoj saradnji.Mi smo im odavno poslali ponudu ali nikada nismo dobili odgovor.

Srdačan pozdrav!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 13053 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 112, 113, 114, 115, 116, 117, 118 ... 653  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]