banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 04 Avg 2025, 00:07

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Nov 2012, 10:45 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 05 Feb 2009, 01:45
Čitao sam da je opet Theodor Meron bio među sudijama! Da je dobio nekakvu kaznu Šiptari bi još više divljali! Kao što Schlager reče na nivo statističke greške su svedeni svi oni koji su trubili o suočavanju s vlastitom prošlošću. Nego mene brine da će Srbi već do kraja iduće godine zaboraviti na obje presude i da će se opet grliti i ljubiti sa Hrvatima ići kod njih na more i prizivati "priznavanje realnosti" na Kosovu i Metohiji.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 11:02 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 11:26
muslimani i srbi su najveće žrtve rata devedesetih,a ako gledamo cijeli dvadeseti vijek,srbi su UBJEDLJIVO najveće žrtve...sad konačno imamo napismeno da za sve zločine nad srbima NIKO nije kriv...i ako to nije dovoljno da neko konačno progleda i kaže doris pack, štefanu fileu i ostalim odvratnim ljigavcima "ćao,dođi juče..",onda ništa bolje nije ni zaslužio već da mu se ponovi isto.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 11:38 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
ma kakvo zajednistvo kod srba, nema od toga nista

meni su gori od ovih siptara,orica,gotovine ovakvi bilmezi:

http://www.kurir-info.rs/bruka-cedin-di ... nak-532811

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 11:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
Schlager je napisao:
konačno je sazrela svijest da srbi treba da se okrenu sebi,ne gledaju prema evropi kao o nekom obećanom carstvu blagostanja,urede svoju državu,ekonomiju,sudstvo,sistem,pohapse lopove....dobro je krenulo sa novom vladom,i ja im želim sve najbolje i da ustraju do kraja u uređenju svog dvorišta,kao i u započetoj ekonomskoj saradnji sa prijateljskim zemljama,a ne klečati pred onima koji te ponižavaju,uslovljavaju i komadaju djelić po djelić teritorije......

ма какав, каква црна свијест
волио бих да вјерујем у ово напсано, али порсто нема шансе

ал просто цијели свој живот покушавам да сконтам чему су срби заслужили све ово... због чега овакво опохођење свијета... немам одговор

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:05 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ja sam taj zaključak izveo čitajući ove stotine komentara po antisrpskom b92,gdje je godinama unazad preovladavalo mišljenje o "potrebi srbije da se suoči sa prošlošću,bratskim narodima u okruženju koje je napao milošević želeći da stvori veliku srbiju i sl...."...više toga nema...čak ni tamo.....skoro svi komentari su na fonu svijesti da su sa zapada okruženi nacističkim narodom,obožavateljima hitlera,koji te mrze iz dna duše,a sa juga otprilike sličnim albancima...i što je ne manje važno,postoji skoro 99% slaganje da je srbiji "od odnosa sa susedima",mnogo važnije da se okrene radu,sprovođenju zakona,hapšenju kriminalaca,stvaranju ekonomski jake i moderne srbije.....ima nade.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:10 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
muslimani i srbi su najveće žrtve rata devedesetih,a ako gledamo cijeli dvadeseti vijek,srbi su UBJEDLJIVO najveće žrtve...sad konačno imamo napismeno da za sve zločine nad srbima NIKO nije kriv...i ako to nije dovoljno da neko konačno progleda i kaže doris pack, štefanu fileu i ostalim odvratnim ljigavcima "ćao,dođi juče..",onda ništa bolje nije ni zaslužio već da mu se ponovi isto.

Neće ni reči zato što im je najbitnija fotelja koja im omogućava lopovluk na nivou države. Ako sutra Dačić i Nikolić kažu da nećemo u EU i da prekida sve odnose sa haškim tribunalom, Hrvatskom i tzv. dijalog sa Prištinom EU će najprije ponovo uvesti vizni režim a zatim će skupa sa Amerima smijeniti obojicu s vlasti, organizovati prijevremene izbore u Srbiji i Đilas tj. DS sa satelitima bi došao na vlast. Dačić opet danas izjavio da je u interesu Srbije nastavak tzv. dijaloga sa Prištinom.

Šta ako u januaru Haradinaj postane premijer! Šta ćemo onda? Tek bi tada bilo mučno "pregovarati" a ako su se Srbi zaista složili trebali bi vršiti pritisak na vlast da prestane ispunjavati želje kosovskim Albancima i vraćati u život tzv. nezavisno Kosovo. U tom slučaju veći incidenti tj. organizovani albanski napadi na Srbe nisu isključeni. Pogrom iz marta 2004. godine su organizovali Haradinaj i Čeku skupa sa Zapadnim mentorima.

Poslednji put menjao g|e@ck dana 29 Nov 2012, 12:16, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:15 
Stara kuka
Stara kuka

Schlager je napisao:
ja sam taj zaključak izveo čitajući ove stotine komentara po antisrpskom b92,gdje je godinama unazad preovladavalo mišljenje o "potrebi srbije da se suoči sa prošlošću,bratskim narodima u okruženju koje je napao milošević želeći da stvori veliku srbiju i sl...."...više toga nema...čak ni tamo.....skoro svi komentari su na fonu svijesti da su sa zapada okruženi nacističkim narodom,obožavateljima hitlera,koji te mrze iz dna duše,a sa juga otprilike sličnim albancima...i što je ne manje važno,postoji skoro 99% slaganje da je srbiji "od odnosa sa susedima",mnogo važnije da se okrene radu,sprovođenju zakona,hapšenju kriminalaca,stvaranju ekonomski jake i moderne srbije.....ima nade.

Stanje na forumu b92 se ipak nije toliko promijenilo. Ostala je skoro pa isto! Momka su nakon presude Gotovini i Markaču banovali ali ne i forumaša iz Hrvatske koji je tu godinama koji je provocirao. Da bude stvar gora dotični Slaven iz Hrvatske koji se neukusno radovao presudi je iz miješanog braka (hrvatsko-srpska kombinacija).

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:25 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

ne idem na taj forum,nemam želudac za to....ali ako je tako,onda je stvarno strašno.....ali nekakav pokazatelj su i ovi komentari ispod vijesti....ja sam po njima bio siguran,tvrdio i ovdje na forumu,da žuti sigurno padaju ove godine na izborima u maju...malo ko mi je vjerovao da će boris tadić uz svu medijsku podršku izgubiti...osjetio sam da su se srbiji zgadil svojim milionskim lopovlucima i antisrpskoim poltronskom politikom...nažalost,posao nije obavljen do kraja jer se moralo ići na formiranje vlasti sa komunistima koji su osvojili 15% glasova :( :( ...evo vidim,dačić već izjavljuje da se pregovori sa prištinom nastavljaju,čak i da će sa haradinajem razgovarati ako bude premijer...

sad bi bilo pravo vrijeme raspisat prevremene izbore,i na talasu ovakvog raspoloženja naroda,konačno nakon 70 godina izbaciti komuniste (DS i SPS) sa vlasti u srbiji,formirati srpsku,domaćinsku vladu zajedno sa vojislavom koštunicom,okrenuti se sebi,radu,ekonomiji i prestati sa svakodnevnim ponižavanjem...tog koštunicu su DS-ovi spin doktori godinama ismijavali kao "neobaveštenog",a čovjek je prije 10 godina predvidio sve ovo čemu se danas svi iščuđavaju :( :(

ovo je samo moje mišljenje,ne mislim ulaziti ni u kakve rasprave,jer me niko neće ubjediti da promjenim stav....kao što ni ja ne pretendujem da promjenim bilo čije mišljenje.

Poslednji put menjao Schlager dana 29 Nov 2012, 12:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2010, 18:42
Crni dani i crna sudbino, o kukavno Srpstvo ugaseno...

Slageru, uopste ne dijelim tvoj optimizam. Kod nas ce se ovo zaboraviti za 10-ak dana. A da smo mi Srbi poprilicno glupi kao narod u cjelini dokazali smo bezbroj puta kada su nas vece nevolje i nepravde stizale, tako da da ovo nece nista promjeniti.

Jebiga, ima jedna fina izreka "Ko iz istorije ne uci, biva osudjen da je ponavlja".

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:37 
Stara kuka
Stara kuka

Kada bi kod nas postojalo partijsko jedinstvo bilo bi potpuno svejedno ko je na vlasti ako bi radio u interesu države a ne u interesu stranke i "Zapadnih prijatelja". Nažalost fotelja,lopovluk i pljuvanje po suprotnoj strani su im mnogo bitniji.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Haški tribunal: Sledećeg optuženog sigurno osuđujemo

Haški tribunal ispunio kvotu oslobađajućih presuda

HAG, 29. novembar 2012, (Njuz) – Međunarodni sud pravde u Hagu saopštio je danas, posle oslobađajuće presude Ramušu Haradinaju, da Tribulan nije “omekašao“ kako je moglo da se čuje poslednjih dana, što će dokazati u sledećem procesu u kojem će osuđeni „svakako biti osuđen na zatvorsku kaznu“.
Kako se navodi u saopštenju tog suda, sledeći optuženi, „ma ko to bio“, biće osuđen adekvatno.

- Nakon više oslobađajućih presuda, slobodno možemo reći da sledećeg sigurno osuđujemo, bez obzira da li je reč o Karadžiću, Mladiću, Šešelju ili Hadžiću. Ovde sada više nije reč samo o pravdi, već i o balansu između osuđujućih i oslobađajućih presuda – izjavila je portparolka Haškog tribunala Magdalena Spalinska – Današnjom presudom Haradinaju, ispunili smo kvotu oslobađajućih presuda. Veoma je važno za Balkan da ima jednak broj osuđenih i oslobođenih optuženika, zbog čega sa sigurnošću možemo da tvrdimo kako će biti okončan naredni proces – dodala je Spalinska i napomenula da je “najmanje važno iz kojih su zemalja osuđeni i oslobođeni”.

-Nadam se da će sledeća presuda malo smiriti strasti i u Srbiji odakle nam stiže sve više optužbi ovih dana da Haški tribunal svakog oslobađa – smatra portparolka suda.

Read more: http://www.njuz.net/haski-tribunal-sled ... z2Dbwf9CRn

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kandić je kazala da iz pravnog ugla ne može biti neke primedbe na presudu i da se ne može tvrditi da je presuda politička tamo gde ne može da bude primedbe na nju na osnovu izvedenih dokaza koji ne upućuju na vezu izmedju zločina i optuženih.

Kada je jasno da nema pravnih elemetanata ili da je presuda politička a ne pravna, kao u slučaju hrvatskih generala, onda je to nešto što se mora reći, dodala je ona.

Predsednica FHP je ponovila da se mora reći tačno ono što jeste ističući da se za presudu hrvatskim generalima ne može reći da odgovara dokazima koji su izvedeni dok današnja presuda odgovara onome što je izneseno pred sud.

"Da su ponudjeni drugi dokazi i država Srbija više uložila, a ne da je slala kompromitujuće dokaze verujem da bi i presuda (Haradinaju) bila drugačija" rekla je Kandić.

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 13:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kazu nema dokaza, Haradinaj nije nista kriv

Uznemirujuca fotografija
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/ ... 7716_n.jpg

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 13:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jul 2010, 16:53
i zašto se ovoliki prostor daje potpuno nebitnim ljudima tipa kandićeva i kompanija...
al jbg, očigledno da osim te otkrivene kompanije ima i ljudi koji skriveno djeluju, pa onda mediji koji sve to proturaju

nevjerujem u te zajedničke interese i srpsku slogu...teško

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 15:41 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Realno gledano....šta ste očekivali? Osuđujuću presudu? Ko jeste...e on je naivan pravo....

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
Je l' ovo skrivena kamera, jebote?

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 17:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
Schlager je napisao:
ja u svakom zlu,vidim i neko dobro,pa i u puštanju na slobodu ovog krvoloka i serijskog ubice (usrećiće se albanci opasno sa takvima kao on,pobio je i deset albanaca potencijalnih svjedoka :( )....čini mi se da nikad veće jedinstvo u srpskom narodu nije postojalo,i da su na nivo statističke greške svedeni oni srbi koji više uopšte mogu slušat ove soroševce (čeda jovanović,biljana srbljanović,borka pavićević,sonja biserko,nataša kandić,srbijanka turajlić...) i njihove priče o kosmičkoj evropskoj i svjetskoj pravdi,potrebi da se srbija suoči sa svojim zločinima,izvrši katarzu,izvine kurti i murti,isporuči i koga ne traže..

+1
Уз песму “проливали смо крв Србима” и пуцњима из митраљеза Шиптари славили слободу Харадинаја! (Видео)
Spoiler:
У тренутку када је хашки суд ослободио Рамуша Приштином и околином праштала рафална паљба као на фронту, окупљени одмах запевали Рамушу и Адему, уз повике „Проклети Срби, да га нису ослободили, пушку бих у руке”

Приштина – Славље за злочинца.

Није у Приштини било неизвесности ни за трен! Још док хашки судије нису ни обукли тоге и ставили перике, у центру града се – славило!

- Рамуши, Рамуши – викала су шестогодишња деца, док су около, мало старије девојчице плакале и вриштале од среће. А кад је судија прочитао оно што су сви већ знали – град је експлодирао! Као по команди кренула је паљба са свих страна, са солитера, из правца околних насеља, из пролаза, са улица.

Неколико минута град је буквално подрхтавао од детонација. Негде у близини радили су и крупнији калибри.

- Рамуши, Рамуши, слободан је наш Рамуши – урлали су борци УЧК на тргу крај споменика Скендербегу.

Неколицина најжешћих одмах су позвали репортера Курира да их фотографише, не знајући ко је са друге стране фотоапарата.

- Косово је слободно! Од данас су сви Албанци слободни! Од данас нам нико ништа не може. Срби су криви за све – рекао нам је један од њих на лошем енглеском.

- Проклети Срби! – процедио је саборац иза леђа. – Да га нису ослободили, пушку бих у руке да се борим за њега – причао је трећи.

Неколико минута касније, док се паљба стишавала, а на трг пристизале групе огрнуте албанским заставама кренула је песма: “Певају о Рамушу, о Адему Јашарију, о нашој борби, о УЧК и крви коју смо проливали – Србима…”, грохотом се смејао један у колу.

Двојица под белим албанским капама заиграли су шоту. – Слободан је наш Рамуши. Херој наш – подвикивали су.Онда се тргом у трену проломило са свих страна: “УЧК, УЧК, УЧК”.

Из уличица и пролаза покуљала су кола са Рамушем на хауби, на крову, на задњем стаклу, на вратима:- Да га нису ослободили не знам шта бих… – још су плакале неке девојчице не тргу, у белим мајицама са ликом Харадинаја.

Однекуд су се појавили младићи у црвеним мајицама са сликом Харадинаја и поруком – добро дошао назад.

Други су носили беле мајице – ”чистог образа напред”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=GNR0RyNZqkA[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 17:37 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Schlager je napisao:
dobro je krenulo sa novom vladom.

Ja kontam da će ova vlada veće ustupke zapadu napraviti nego ijedna do sada...

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 17:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 21:43
:lol: :lol: :lol:
Slika
Slika

Војислав Шешељ: Дегенерисани мајмун је ослободио Харадинаја!
Citiraj:
Лидер радикала је судију Баконеа Џастиса Молота, председавајућег већа које је ослободило бившег команданта ОВК, “почастио” сочним увредама у књизи коју је написао 2010. године.

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ написао је 2010. године књигу под називом “Дегенерисани мајмун Баконе Џастис Молото”.

Овај судија председавао је већем које је бившег команданта ОВК Рамуша Харадинаја ослободило оптужби за злочине над Србима у логору ОВК у Јабланици 1998. године.

Овај податак су нам потврдили и у Српској радикалној странци.

- Ту књигу је написао 2010. године, али он је сваком судији посветио по једну. Нисам сигуран да ли се ради о пресудама, новинским чланцима или неким сличним документима, али свакако да књига постоји – рекао је Зоран Красић за Телеграф.

Иначе, ово није једина Шешељева књига са овако занимљивим насловом. Његов богати “опус” чине и наслови попут: “Смежурано кенгурово мудо Кевин Паркер”, “Нарогушено шкотско говно Јан Бономи”, “Глупсон из Манитобе Брус Мек Фарлен”, “Јужнокорејска гњида О-Гон Квон” али и многи други.

Шиптари се веселили уз ћурке уместо уз црне орлове
Spoiler:
а албанским заставама из Кине недостаје језик на орлу, уместо којег му је нацртан продужени кљун

Београд – Оригинал кинеске.

Хиљаде људи који већ два дана у Приштини славе највећи албански празник, Дан заставе, носило је ни мање ни више него фалш заставе, с погрешним двоглавим орловима! Наиме, албанске власти, како би прошле што јефтиније због кризе, наручиле су да се главни украс за прославу набави где друго него из Кине.

Али кинески дизајнер их је у најмању руку избламирао. Наиме, на њиховим заставама црни двоглави орлови изгледају скоро као прави – док се мало боље не погледа. Елем, орлови „мејд ин чајна“ више личе на ћурке јер је дизајнер једноставно заборавио да одштампа језик орла, а недостатак је надоместио продужавањем доњег дела кљуна!

Можда баш уз револта због фалш застава, више од 18.000 грађана Косова претходна 24 часа отишло је у Албанију како би присуствовало обележавању сто година од проглашења независности Косова.

Портпарол полиције Авни Кељани за приштинске медије изјавио је да је од јутрос до 11 часова преко прелаза Врбница прешло 7.529 људи.

Кељани је рекао да се на прелазу чека три до пет минута, пошто су се полиције на обе стране организовале тако да не дозволе стварање редова ни при уласку, нити при изласку с Косова.

(Курир)

Vrh

PostPoslato: 29 Nov 2012, 17:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Мени су најјачи Срби оптимисти, који се сад надају након ових ослобађања Готивине, Маркача, Хараднија и остале шиптарије да ће неко тамо у Хагу да мало спусти гас и каже ајде доста смо пишали по овим Србима, дај да и њима некога ослободимо...

То су ми најјаче приче. Не капирају људи да тај суд и јесте ту да пиша по Србима и да га зато и плаћају.
Једино који је из тог суда изашао као невин је Милутиновић а то је био резултат договора између њега и тадашњег ДОС-а који је издејствовао преко својих западних ментора да се овом суди а да буде ослобођен.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 68 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]