banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 16:32

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta:
PostPoslato: 13 Jun 2004, 23:24 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Meni je bitno da se moze podesiti scroll pod linux-om.
Koristio sam kuglicne i bio sam zadovoljan,. Kada sam poceo malo vise vremena provodoiti ispred comp-a i jesti burek i kolace onda sam skontao da je vrijeme da predjem na opticke. Odem u zecom i pazarim samsung SMOP5000WX za 23 marke. Za kusur od 25 kupim burek, pojedem i podrignem.
I zadovoljan i sit

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 09:57 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Kol'ki je to burek od 25 maraka? :)))

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 12:32 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2004, 20:21
Bozex je napisao:
A sto se tice kuglasa to bi ustavom zabranio da se koristi

Ti si izgleda imao loša iskustva sa njima, mene je prethodni "kuglaš" odlično služio (nije pravi probleme ni kad se isprlja, bio je vrlo precizan, dobro ležao u ruci), i mislim da "kuglaši" mogu još uvijek dobro poslužiti, samo treba imati sreće pa nabaviti neki dobar. A loš optički može živcirati isto kao i loš kuglični.

Vidio sam u Aneksu neki kuglični A4Tech za samo 10 KM, da kupujem kuglični vjerovatno bih uzeo njega, ali za sada mi IntelliOptical radi sve bolje kako se svi više navikavam na njega.[/quote]

Joj blago tebi :o ! Pa ja sa kuglasima ne da imam lose iskustvo vec .... Ma sta da ti pricam! :-?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 15 Jun 2004, 14:43 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Feb 2003, 22:48
A je l' iko imao iskustva sa Geniusovim mišovima? Ja sad imam NetMouse Pro, služio me odlično preko dvije i po godine, i dan danas radi odlično! Sa svojim originalnim driverima je imao onu funkciju (Vader je o njoj govorio) da se može skrolovati u neaktivnom prozoru, veoma veoma korisna funkcija! Međutim, ti driveri ne rade pod XP-om, pa od toga ništa... E, sad, tražim bežični optički, vidio sam u Novom Sadu Genius PRO-WIR/U (800 dpi) za 31 €... Je l' se isplati uzeti njega?

Vrh

Tema posta: Da ako
PostPoslato: 18 Jun 2004, 15:18 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jun 2004, 11:39
Isplati se, problem je samo ako imas dobru grafik kartu dali mozes onda da ga koristis jer su grafik karte najvaznije u danasnjem zivotu racunara.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 01:14 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kakve veze sad graficke kartice imaju sa ovim o cemu smo mi pricali?!

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 01:21 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pa, valjda je čovjek mislio na to da ne treba kupovati miša ako nemaš dobru grafičku! :?:
Ako je to mislio, onda je dijelom u pravu, jer glupo je imati mišonju od 90 KM i grafičku od 60 KM! Je l' nije? Ja namjeravam kupiti Logitech MX510, pa ću baš u ovu situaciju doći... Al' šta ću...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 10:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Najmanja cijena koju sam za sada vidio za MX510 je 37 EURA (a MX500 je 41 EURO). Ali to je u jednom austrijskom cjenovniku.

P.S.
Kolja odakle je taj tekst koji se nalazi u tvom potpisu?

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 12:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

U Novom Sadu u jednom servisu MX510 je 44 €, a MX500 43 €...

Hehe... Jesi prepozn'o? Prvo sam ja smislio, a drugo i treće je iz Morrowinda... Ova treća mi je najmoćnija rečenica... :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 13:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kolja je napisao:
Pa, valjda je čovjek mislio na to da ne treba kupovati miša ako nemaš dobru grafičku! :?:
Ako je to mislio, onda je dijelom u pravu, jer glupo je imati mišonju od 90 KM i grafičku od 60 KM! Je l' nije? Ja namjeravam kupiti Logitech MX510, pa ću baš u ovu situaciju doći... Al' šta ću...

Ma razumio sam ja sta je on htio reci, ali me jedostavno malo iznenadio. Pricalo se o mishevima i odjednom uleti lik sa pricom o grafickim .. ali ok ;))

Inace ... i meni je juce crkao mish .. bljak poceo se stopati ... moram i ja u soping. Pogledacu da nadjem mx310 ako Bog da :)

Vrh

Tema posta: Re: Da ako
PostPoslato: 19 Jun 2004, 13:40 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Nov 2003, 23:39
Pulija je napisao:
...jer su grafik karte najvaznije u danasnjem zivotu racunara.

A možda postoje i druge primjene kompjutera osim 3d mrežnih pucačina i Severininog videa?

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2004, 14:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

elixir je napisao:
Pulija je napisao:

A možda postoje i druge primjene kompjutera osim 3d mrežnih pucačina i Severininog videa?

Ne!

Ma, i ja kont'o kupiti MX310, al' onda kad sam vidio sliku od MX510, zaljubio se u njega! :crazyeyes:

Slika

Evo i tebi, V@nja! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 20:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Kolja je napisao:
Hehe... Jesi prepozn'o? Prvo sam ja smislio, a drugo i treće je iz Morrowinda... Ova treća mi je najmoćnija rečenica... :)

Ne nisam prepoznao :) ali mi je simpatično. Morrowind još nisam igrao.
Meni je najbolja druga rečenica. Treću moram priznati da ne razumijem. Šta je guar?

V@nja imaš MX310 u Zekomu, ne znam da li još negdje ima ali potraži, cijene znaju dosta varirati, to sam nedavno vidio baš kad sam kupovao miša.

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 19 Jun 2004, 21:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Hm... Čitao sam u igrama, tema The Elder Scrolls 3: Morrowind, učinilo mi se da je bio neko sa "V" da je završio Morrowind... Možda je i V@nja bio... Guar je jedna životinja... Nešto poput magarca! :) Mislim, nije ni slično magarcu po izgledu... Po izgledu je nešto kao pogrbljeni kengur, ali ga ljudi koriste za prevoz robe ili kad rade u poljima... Zbavi Morrowind, najbolja igra na svijetu! Preš'o sam je dva puta i u utorak počeo po treći put! :)

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 20 Jun 2004, 08:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jun 2004, 20:21
Kolja je napisao:
Hm... Čitao sam u igrama, tema The Elder Scrolls 3: Morrowind, učinilo mi se da je bio neko sa "V" da je završio Morrowind... Možda je i V@nja bio... Guar je jedna životinja... Nešto poput magarca! :) Mislim, nije ni slično magarcu po izgledu... Po izgledu je nešto kao pogrbljeni kengur, ali ga ljudi koriste za prevoz robe ili kad rade u poljima... Zbavi Morrowind, najbolja igra na svijetu! Preš'o sam je dva puta i u utorak počeo po treći put! :)

BLAGO TEBI JA JOS NISAM PRESAP NI JEDANPUT! :(

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2004, 11:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Kolja je napisao:
elixir je napisao:
Pulija je napisao:

Ne!

Ma, i ja kont'o kupiti MX310, al' onda kad sam vidio sliku od MX510, zaljubio se u njega! :crazyeyes:

Slika

Evo i tebi, V@nja! :)

Ma dzabe sve kolja .. ja sam lijevak, meni taj 510 nimalo neodgovara .. treba mi neki simetrican mish :)

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2004, 12:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Avg 2001, 01:00
elixir je napisao:

Zavisi koliko poznajes comp .... :) slazem se.

p.s. za Seve ti treba samo dobar codec, graficka moze biti i sa 'pijace' :)

Vrh

PostPoslato: 21 Jun 2004, 12:13 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

V@nja je napisao:
Ma dzabe sve kolja .. ja sam lijevak, meni taj 510 nimalo neodgovara .. treba mi neki simetrican mish :)

Baš je crnjak biti lijevak! :) Zezam se... Mislim, jest što se tiče miševa...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2004, 15:31 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Apr 2002, 01:00
nije crnjak... naviknes se... pa ti kasnije tesko koristiti lijevom rukom mish...

Vrh

Tema posta:
PostPoslato: 21 Jun 2004, 20:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Bash nije crnjak ... samo je citav svijet nepravedan ! Sve podredjeno deshnjacima ;)

IgAc .. ja mish koristim lijevom rukom, nisam ni pokushavao desnom .. sta ja znam, nekako mi teshko (cirka 15 minuta da ubodem my computer ;)

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 128 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]