banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 12:43

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 884  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Tom scenariju samo Cedevita stoji na putu, i mozda ce Olimpija ako se brutalno pojaca. Realno, ova tri kluba iako rezultati to ne pokazuju su mnogo kvalitetniji od ostalih, a to ce se pokazati cak i do kraja prvog dijela. Ja prizeljkujem da Zvezda i Partizan idu direktno a Radnicki da igra kvalifikacije, ali to je vec malo vjerovatno :lol:

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jan 2010, 23:46
Brigate BL je napisao:
Rasic je kompletniji i bolji...
ali cini se da i ako bude promjena da ce to biti na drugoj poziciji...

Protiv Krke treba ocekivati agresivnu odbranu na pleju pa i vise minuta za Cveleta, a bogami i Simonovica.
Vladin problem je sto ide na zicer , ne zeli puno da rizikuje i time trosi ekipu. MOra je protiv Kahasola malo odmoriti neke igrace, plus Rakoc je pokazao da je u izgradjenoj poziciji strasan egzekutor kakav je i bio

Mislim da je Vlada imao mnogo veći problem, a to je da uvede tim iz vrlo gubitničkog, u pobjednički ritam, a u seriji jako teških mečeva. Da li je pogriješio što ide na zicer? Pa, mečevi protiv Partizana i Kahasola su mogli završiti i drugačije, bilo je gusto i sa najboljim igračima. Ipak trener najbolje zna njihove mogućnosti. Uvođenjem Cveleta za odlučujuće napade, je li protiv Cedevite ili Igokee, pokazao je da nije "krut", šablonski, i da se ne boji dati priliku mlađima.
Moram reći da sam prezadovoljan njim kao trenerom. Čim on ima iz mladih dana ozbiljne trofeje, ima tu znanja samo takvog.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
mandrak je napisao:
oooo cigani,pa sad ste i mene nasli prozivati. ko da sam ja portparol partizana.ne smije covjek nista ni reci :lol:

ja cisto sumnjam da je onaj tomas kosta koliko i taj vas.neki dan je todoric na pitanje zasto nije doveo ovu dvojicu iz igokee rekao da ih nije doveo zato sto ova dvojica(tomas,gordon)kostaju ko jedan taj njihov

sad malo ozbiljnije,bilo bi extra ali skoro nemoguce da i partizan i cz sledece godine igraju evroligu

Sto da ne, koliko sam skontao dvije ekipe idu direktno i jedna u kvalifikacije za EL?

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 11:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mandrak je napisao:
oooo cigani,pa sad ste i mene nasli prozivati. ko da sam ja portparol partizana.ne smije covjek nista ni reci :lol:

ja cisto sumnjam da je onaj tomas kosta koliko i taj vas.neki dan je todoric na pitanje zasto nije doveo ovu dvojicu iz igokee rekao da ih nije doveo zato sto ova dvojica(tomas,gordon)kostaju ko jedan taj njihov

sad malo ozbiljnije,bilo bi extra ali skoro nemoguce da i partizan i cz sledece godine igraju evroligu

Moguće je, juče sam pročitao da je bio treći strelac ruske lige (kako je uspio, nemam pojma, kaže Edin Avdić u kolumni da je možda bio prijatelj sa statističarem :lol: ), a ovaj naš je bio solidan u Francuskoj. Treba reći i da je Tomasu menadžer ala Miško.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:03 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Jun 2010, 17:38
Sigurno je kostao jbg pogresna procjena koja se brzo ispravila...
Rivaldinho u pravu si za to mozda sam pogresno napisao ali je u pojedinim momentima morao malo da odmori petorku koja mu je donijela plus 17 jer je bilo jasno da padaju. Takodje morao je praviti faul na plus tri.. Ali sigurno da je ekipa bila iscrpljena... Sad ce biti drugacije protiv Krke dan odmora itekako znaci za kosarkase

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 12:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Moguće, nisam pratio cijelu utakmicu pa nisam ni povezao kako je ko igrao.
U svakom slučaju prezadovoljan sam kako je Vlada iznio ovaj period, derbi je izdoktorirao.
Ostaje da Simonović izađe iz kanala, ili da se rastajemo, ovako neće ići. Ako su otišli Almond i Čović koji nisu bili tako loši, onda ne treba ni njega držati.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 19:12 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Avg 2012, 18:45
Tacno Simonovic za sad nije mnogo pokazao i uvek se moze naci neko bolji dati mu priliku jos mec,dva pa kud koji mili moji

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
zerocool je napisao:
mandrak je napisao:

Sto da ne, koliko sam skontao dvije ekipe idu direktno i jedna u kvalifikacije za EL?

Е, па и ја бих волио да ми ово неко објасни. Чини ми се да првопласирани након лигашког дијела иде директно, као и коначни побједник. Али ко је онда трећа екипа која иде у квалификације? Да ли другопласирани из лигашког дијела или финалиста плеј офа или шта већ?

У сваком случају, три најбоље екипе су Црвена звезда, Раднички и Партизан и ја сам увјерен да ћемо сљедеће године имати најмање двије екипе у Евролиги. Цедевита није лоша, али мислим да тешко могу да парирају овим тимовима. Они јесу добили Звезду и Раднички, али то је било на самом почетку сезоне кад су ови доста лоше играли.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 21:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2011, 15:28
Liga se gleda, finalista nije bitan.

Vrh

PostPoslato: 16 Nov 2012, 21:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ево сад управо прочитах на другом топику. У свјетлу нових сазнања износим сљедећу чињеницу везану за Евролигу: У Евролиги сљедеће године играће Црвена звезда, Партизан и Раднички.

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

A sta je sa Evrokupom? Ide li se u njega preko ABA lige? Mozda bi Igokea tu mogla upasti....

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 01:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
skeva je napisao:
A sta je sa Evrokupom? Ide li se u njega preko ABA lige? Mozda bi Igokea tu mogla upasti....

Mislim da ne,ja nisam nista cuo za tako nesto

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa kako se ide, preko lige? Pa brate, trebali su i tu ubaciti 3 mjesta, da se i ostali imaju za sta boriti..... To bi bilo odlicno, kao prvih 6 ili 7 mjesta nose evropu, liga bi izgledala bas opasna :lol:

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:03 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Nov 2009, 13:42
Ne drzi me za rijec sigurno neko zna sa sigurnoscu reci,ja jos nikog nisam cuo da prica o euokupovima

Ali eto ako hocete mozete vi i sledece godine,posto vam ide dobro haha

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Mislim da nema nista osim EL. I Zvezda i Cibona su dobili pozivnice za Eurokup ove godine

Vrh

PostPoslato: 17 Nov 2012, 02:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Cuti, najveci uspjeh u poslednjih 10 godina su one pobjede u evrokupovima :lol: A fino smo igrali tada, sjecam se, Keselj nije mogao nista ubosti a Bjelica se mucio igrajuci pleja 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima li ko kakav strim osim tasha i tetris rezolucije na profree?

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 19:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

http://www.hahasport.com/v-4/8/22/v-482347.html

A imas na RTS2 i na Areni 2 prenos.

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 20:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Auuuu kucanja jeboteee Nelsoon

Vrh

PostPoslato: 18 Nov 2012, 21:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Nema sta, mogao prst sebi slomiti od obruc :D . Jos jedna pobjeda, ocekivana. Jedno je jasno posle ove utakmice, necemo se nagledati Cvetkovica i Mitrovica, VV je kukavica sto se tice davanja sanse mladjima tako da se mozemo pomiriti sa cinjenicom da ce nasa dva talenta stagnirati ovu godinu i nece igrati do Srpske lige.
Sto se tice ostalih igraca, iako krajnji rezultat to ne pokazuje ovo je pomalo i losa utakmica nasih igraca, pogotovo prvo poluvrijeme kad smo dopustili desetak ofanzivnih skokova i sama cinjenica da su protivnici imali sut ispod 30% je sacuvala nase vodstvo. Najbolji u nasoj ekipi Rakocevic, Savovic i Braun, dobar i Nelson, ostali prosjecni.
Idemo dalje, Sasari u EK je sledeca utakmica, opasna ekipa ali ako popravimo pristup igri i zagradjivanje kosa mozemo dobiti i ovu utakmicu....

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 17672 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 884  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]